Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

JustTakeMe

czemu do cholery wciaz go w sobie czuje??

Polecane posty

:o wczoraj w nocy kochałam się z mimi chłopakiem 2 razy...dziś rano jakieś 3 h temu raz...już zaraz po czułam TAM dziwny dyskomfort...dodam że to był mój 4 raz po miesięcznej przerwie. a teraz wydaje mi się że cały czas go w sobie czuje!:o co więcej...pochwa pulsuje mi cały czas tak jak gdy jestem podniecona i ogólenie właśnie czuję podniecenie(tak jakby rzeczywiście był we mnie penis) to trwa juz 3 godziny i nie chce minąć....nie wiem czy to możliwe że aż tak mnie otrał że teraz powstało z tego takie dziwne uczucie? bo chyba nie przestawił mi czegoś na trwałe?:P :P ;)

Gość ktos taki
zly dotyk boli przez cale zycie....:P

świetna rada dzięki:o jeszcze napisz ze mam wracać do ksiązek, że jestem żałosna i że go nie podniecam to juz bedzie komplet frazesów:P ;)

Gość ktos taki
hehe nie smieje sie bo ja moze tez ze 4 razy to robilam w zyciu a jak mam ochote to tez mam takie uczucie.....

ale ja wcale nie mam teraz ochoty!!!!! serio!!!! to jest niezależne ode mnie:( poprostu go czuję i koniec...zwłaszcza jak siadam czuję jakby coś we mnie tkwiło i odczuwam to dziwne podniecenie pomieszane z uczuciem dykomfortu:o dodam że sprawdzałam i nic tam nie siedzi:P

Gość wee
moze miał duzego a Ty masz mała:)

pisalam przeciez, ze masz to na tle nerwowym, o czym tu jeszcze dyskutowac :D

sorry ale coś mi nie weszło stwierdzenie o \"tle nerwowym\":) bo jakoś nie wiem....nie widzę związku...oa co do jego i moich rozmiarów to raczej wątpię...on ma takiego sobie a ja no może trochę wąską bo jak pisałam to był mój 5 stosunek w zyciu...ale o czym ja wogóle piszę??:P chciałabym poprostu wiedzieć czy możliwe że podrażnił mi tam w środku coś na stałe a przynajmniej na czas nieokreślony???:)

Gość gość
mam to samo, proszę o pomoc. co można zrobić, żeby przestało pulsować.

Gość chetny o karzdej porze 82
czym się zatrulas tym lecz.... polecam cos dla humoru: Baśń o Królewnie P**dolinie - YouTube swoja droga wiecznie podniecony szukam ukojenia.... gg 50278185