Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość czyna17

Niskie czy wysokie?

Polecane posty

Gość czyna17

Jak uważacie, które dzieczyny wolą faceci? niskie czy wysokie??

Gość ja wole niskie
takie ponizej 160 cm... ale atrakcyjnymi wysokimi tez nie gardze...

Gość czyna17
ponizej 160 to dosyc bardzo niziutkie

Gość czyna17
do ElizabethBathory -----> jeśli coś ci się nie podoba nie musisz się tu wypowiadac. Nie prosiłam ciebie o opinie. Teraz to Cie prosze bardzo abyś się tutaj w ogole nie wypowiadała.

Gość ja wole niskie
male jest piekne ;]

Gość czyna17
Czy tu wypowiadają się dziewczyny czy faceci?? podpisujcie sie ok?

ja mam 171 cm wzrostu i zawsze się cieszyłam, że nie należe do najniższych, ale ostatnio przekonuje się, że się myliłam... bo np. w tańcu niskie dziewczyny wyglądają sto razy ładniej...

Gość czyna17
do tyzik---> W tancu napewno nie wygladasz zle a poza tym zalezy o jaki taniec chodzi czy z partnerem?? bo jesli z partnerem do zalezy od jego wzrostu chociaz mala dziewczyne latwiej bedzie podniesc i w tancu i poza tancem.

chodzi mi o taniec z partnerem, wezmy np \"taniec z gwiadami\" duzo ładniej prezentuja sie niskie dziewczyny. Wysokie wygladaja bardziej pokracznie(nie urazajac nikogo) Zeszta to jest tylko moje zdanie, mogę się mylić

Gość czyna17
Jesli partner jest wyzszy od swojej partnerki to wtedy jest dobrze. Ale nie może też być zbyt dużej różnicy między partnerem a partnerką.

Gość czyna17
a w normalnym życiu w czym pomaga niski wzrost a w czym wysoki/?? Jakie są dobre strony bycia malutką a jakie bycia większą?

Gość a ja mam 160cm
i jest w sam raz, jestem szczpła, wyglądam młodo, założę butki na obcasie i wyglądam w sam raz, ale to 160cm to jest tak właśnie super nie za mała nie za duża :) Uważam że wysokie dziewczyny (powyżej 170cm) są nieproporcjonalne-zazwyczaj tak jest niestety. A faceci to raczej lubią takie filigranowe babki :) Mój facet ma 182cm i uwielbia mojafigure :) A poza tym wiele znanych piękności czy sław jest właśnie niewiele ponad 150.... Madonna, Emma Bunton, R.Witherspoon, K.Minogue, K.Cichopek, Toni Braxton, E.Longoria i wiele wiele innych :)

ElizabethBathory ma prawo wypowiadać swoje zdanie, Ty natomiast powinnaś się zastanowić nad sensem zakładania podobnych topików :O

Gość czyna17
a ile masz lat??

Gość czyna17
wiesz no niestety nie wiedzialam ze jest juz taki temat a bardzo zalezy mi na odpowiedzi. A skoro nie chcesz sie wypowiadac to po co to robisz? W niczym nikomu nie pomagasz

Gość a co ma wiek do rzeczy
???

Gość czyna17
No coś ma. Jeśli masz np. 15 lat i 160 cm to jeszcze urośniesz a jesli masz 20 lat i tez wzrost to juz raczej tak zostanie

Gość a co ma wiek do rzeczy
ile ty masz czyna tego wzrostu?? chyba i tak tego nie zmienisz więc po co Ci ten topik?? A poza tym każdy życie we własnym środowisku i każdy ma inne doświadczenia...

Gość czyna17
no ok wiec juz nic nie piszcie. bye

może się mylę, ale rozmowa na temat sensowności tego tematu jest niepotrzbna.. Kto chce pisać, niech pisze, kto nie, niech milczy. Jednym słowem niech każdy robi swoje. Buziaki

Takie topiki też w niczym nikomu nie pomagają - nie urośniesz, ani nie obetniesz sobie nóg w kolanach, by być wyższa/niższa. Natomiast zawsze kończą się wyzwiskami i wzajemnym obrzucaniem błotem między \"Żyrafami\" a \"Kurduplami\" :O Podobny bezsens jak pytanie czy faceci wolą kobiety z małymi czy dużymi piersiami - podsycanie antagonizmów i wprowadzanie bezsensownych kłótni. :O

Gość czyna17
No ok chcialam jedynie dowiedziec sie co mysla na ten temat inni a w szczegolnosci faceci. Nie chce nikomu przeszkadzac ale pamietajcie ze nikogo nie zmuszam do wypowiadania sie. I w ogole, co jest najwazniejsze nie chce sie klocic.

może i nikomu nie pomagaja, ale jeżeli komuś jest taka rozmowa z jakis względów potrzebna, to dlaczego nie zakładać takiego tematu,

Gość maleństwoooo
a mnie sie ten temat bardzo podoba i równiez jestem ciekawa jak myślą faceci....Mam 22 lata 160cm i bardzo podobam się facetom aczkolwiek ja sama mam kompleksy buuu np. bardzo lubie wszelkie buciki na płaskich podeszwach a zle się na nich czuje ;-/aczkolwiek czasami je wkłądam:))) tak wiec panowie jak to z Wami jest??ja tez słyszałam ze lubicie filigranowe kobietki takie które mozna przytulic i wytarmosić :)) ale tez wiem że jak przechodzi jakaś modeleczka piękna to tez jest good:)) pa

Gość milena16
jej jak ja niektorym dziewczynom zazdroszcze jak mają ponizej 170 cm wzrostu bo ja mam 175 cm. i nie moge sie z tym pogodzic ;(

Gość niby niska:)
Mam 160 i nie narzekam na brak adoratorow.Nie slyszalam zeby ktos powiedzial mi ze jestem kurduplem.A Jezeli takie slowa padlyby to zapewne z ust lasek wysokich ale wiadomo z czystej zaddrosci.Wiedza Te co sa kobietami .Wiadomo kobiety sa wredne msciwe i lubia dokuczac .Jestem zgrabna ladna i mam w dupie co mowia o mnie laski zwlaszcza te hmmm wyrosniete...Patrzcie na siebie ......

Gość klidii
ja mam 180 wzrostu -.- to wgl jest jakaś masakra ! a to ze mam dopiero 14 lat , to juz wgl katastrofa , bo jeszcze przez co najmniej 4 lata bd rosła ... :

Gość saaaabciaaa
srednie