Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość sasia

dziewczyny pomóżcie

Polecane posty

Gość sasia

jestem zalamana, w ostatnim czasie bardzo duzo robilam z wlosami, rosjasnialam przyciemnialam, pozniej znow rozjasnialam...w efekcie mam zniszone brzydkie i popalone wlosy...potrzebuje jakis porad kosmetykow, by choc troche temu zalagodzic..czy ktosbyl w podobnej sytuacji? bede bardzo wdzieczna za porady

Gość nie dziw sie
sama swoje wlosy doprowadzilas do takiego stanu, moze idz do fryzjera niech Ci obetnie te popalone wlosy i kup sobie odzywke (kazda jest dobra do zniszczonych wlosow) i szampon, najlepiej z tej samej serii i czekaj az sie same zregeneruja. Proponuje takze zaopatrzyc sie w witaminy

jest duzo sposobow ja mam to samo. Przede wszystkim maseczka (jajko + olejek rycynowy łyzeczka) trzymaj dlugo jak sie da, dokladnie zmyj, rob raz w tygodniu. Jajko ma tyle odzywczych substancji, aminokwasow. Dobry zestaw do pielegnacji wlosow np. Gliss kur, Loreal elseve do zniszczonych (szampon, odzywka ze splukiwaniem i bez splukiwania) I co bardzo wazne - jak umyjesz wlosy i nakladasz odzywke to nie trzymaj jej kilka minut, to naprawde malo daje. Ja nakladam odzywke schaumy (akurat kosztuje 4 zł) odzywka wzmacnia wlosy i wygladza. Trzymam nawet 4 godziny. Innym razem nakladam odzywke Ziaji (kosztuje 3,5 zl) z proteinami, sa rozne rodzaje. Wazne zeby trzymac dlugo. Moze kup wax. Koncowki musisz sciac i to dosyc dlugo bo wlos moze sie rozdwoic az do glowy. I dbaj o wlosy - przed Toba dluga droga. Tez spalilam wlosy, wyplowialy (jestem brunetka) ale dochodza do siebie. Polecam zestaw gliss kura, po umyciu wlosow maseczke odzywcza (scgauma, ziaja) po zmyciu znow odzywka. Czasem spsikuje mgielka radical - wzmacnia wlosy. Nie uzywam nawet suszarki, duzo odzywke. +A i nafta super wzmacnia wlosy. Na mokre wloski sie naklada i trzyma. Juz prawie 3 misiace temu odstawilam prostownice, wlosy sa zdrowsze, jeszcze im do idealu brakuje. Blyszcza, i sa gladkie ale to jeszcze nie to. Mi pomaga tez balsam koloryzujacy Venita z henna. Przyciemnia naturalny kolor wlosow (dzieki temu nie niszcze wlsow farba) Wlosy szybciej rosna i sa grubsze, blyszcza.

Gość sasia
dziekuje ewelka...mam nadzieje ze pomoze