Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość ezoteryk

Czy ktoś z was próbował magii zdobywania pieniędzy????

Polecane posty

Gość do Nula
"Pozytywne myślenie działa dla szczęścia osoby stosującej i wszystkich wokół" tzn. nie kumam. Czy Ty chcesz powiedzieć że to pozytywne myślenie przyciąga szczęscie tylko wtedy jak coś lub ktoś u góry zdecyduje że to będzie dla tej osoby oraz innych ludzi dobre ? Czyli to że ja sobie zażyczę np. tych pieniędzy to co to równie dobrze mogę o nich nie marzyć ponieważ pragnienie pieniędzy jest złe, tak ? Tzn. złe wtedy jak nie chcę się dzielić tymi pieniędzmi czy jak ? Trochę to zakręcone

Gość pokrętne to wszystko
no i nieskuteczne (chyba)

Gość próbuje ale się nie udaje
:P

Gość Wystarczy
opuszczać klapę od sedesu, nie wierzyłam w takie głupotki, ale sama się przekonałam, że to działa.

Gość do wystarczy
i ile przez to zarobiłaś pieniedzy? :D

Gość ogłaszam wszem i wobec
ze probowałem, ale się nic nie udało!!!!!!!!!!!!!!! na wszelki wypadek po próbuje jeszcze przez tydzień! ale ja jestem naiwny :O

Gość gość
Miałam poważne problemy finansowe przez nieudane przedsięwzięcie w które zainwestowałam sporo gotówki . Przez długi czas nie umiałam się odkuć, czasem wydawało mi się że po prostu mam pecha, bo naprawdę się starałam i dawałam z siebie maksimum wysiłku. Chociaż nigdy nie przykładałam większej wagi do świata pozamaterialnego postanowiłam raz spróbować- zamówiłam rytuał przyciągnięcia pieniędzy na stronie http://moc-energii.pl/4.html . O dziwo moja sytuacja finansowa od tego czasu zaczęła się znacznie polepszać. Wreszcie mój wysiłek został wynagrodzony. Obecnie nie mam już problemów finansowych i mogę spokojnie się skupić na innych sprawach.

Gość gość
www.szeptucha-wrozka.pl Polecam

Gość Gosc

Mnie robila jedna babka, nie pamiętam jak miala na imie bo tak dziwnie, ale trochę się polepszylo. I mialam straszny zgryz zeby to zrobic bo to byly moje ostatnie pieniadze. Jest troche lepiej jakby stsbilniej, jest praca i takie tam. Mam do niej tylko tel 694-687-349 Nie pamietam jak sie nazywa