Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość marta28

Snem było życie, do puki Ty nie pojawiłeś sięwtedy w nim...

Polecane posty

Gość małgocha_samocha_39
to co Ty nie umiesz powiedzieć, że za rękę to niech sobie żonę trzyma i po drugie ma się na Ciebie tak nie gapic. Kilka słów i zaraz stawia mężczyznę do poziomu. Pamietaj, ze kazdy facet próbuje na ile może sobie pozwolić z kobietą. Moim skromnym zdaniem jesteś nieuczciwa wzgledem swojego męża i wiedz o tym, że co dajemy od siebie dostajemy w zamian. Nie umiesz powiedzieć facetowi krzań się bo jesteś delikatna i wrażliwa ale zakochać sie umiesz w pierwszym lepszym, który Ciebie adoruje? A może mąż Ciebie sprawdza, pomyślałaś o tym? To są bracia więc uważaj na jaki grząski teren wstepujesz.

Gość małgocha_samocha_39
Zresztą mimo, że jestem kobietą to nie rozumiem postępowania i zachowania kobiet. Trzeba się szanować żeby wymagać by inni nas szanowali. Ja pierniczę, co to znaczy "trzyma mnie za ręke"? Serio nie pojmuję takiego zachowania.

Gość marta28
tak trzyma mnie za reke a obok stoi mój mąż.No pozwólcie mi to pojąc bo sama juz tego nie kumam..Mój mąż dobrze wie o co chodzi i ma to gdzieś.A ja czuje sie bezradna.

Gość Azila
Unikałabym szwagra jak ognia bo czy warto rujnować życie tak wielu osób.Może dlatego tak mówię że wolę trzymać się tego co sprawdzone niż wielkiej niewiadomej.

Gość kocham go.
słuchajcie jak Ona ma unikać szwagra jak ognia?? Skoro przychodzi do niej do domu i jeszcze trzyma ją za rękę,i to w obecności męża.Może przychodzi niby do brata a tak na prawdę to do niej .Może tez się zakochał..?

moim zdaniem osmieszasz sie przed nim...skad wiesz, ze on patrzac na Ciebie w duchu nie mysli sobie co za idiotka??? jesli do tej pory nie zrobil zadnego ruchu, to juz nie masz na co liczyc z wyjatkiem, ze nadal bedziesz w sekrecie go kochac a to jest smieszne.WYLUZUJ !

Gość kocham go.
Oliwia ale Ona pisze ze On jest zonaty tak samo jak Ona ma męża,Może po prostu nie robi kroku bo to za duża cena,albo czeka na odpowiedni moment. Ja jestem w podobnej sytuacji wiem cos o tym.

nawet jesli zrobi \"ruch\" to tylko po to, by sie z nia przespac, bo w koncu o to mu chodzi i do tego zmierza.Mozliwe, ze ona mu sie podoba, ale skoro siedzi cicho przez 4 lata, to chyba nie chce zawalic swojego malzenstwa... Co do trzymania za raczke, to jakos nie moge sobie tego wyobrazic.....stoicie razem w trojke, obok Ciebie Twoj maz a Ty trzymasz szwagra za reke????? SZOK

Gość kocham go.
Ja nie trzymam szwagra za rękę, tylko autorka topiku. Szczerze dziwne to trochę..ale może On czuje wiecej niz tylko pociąg fizyczny..ale boi sie wykonać jakikolwiek ruch. U mnie jest trochę inna sytuacja bo mój szwagier mieszka za granica i widzimy sie raz na rok,i nic sie napewno nie wydarzy a tu..niewiem.

Gość marta28
Nio to ku waszemu zdziwieniu, powiem tak. dzisiaj rozmawiałam ze szwagrem i mężem. Najpierw rozmawiałam ze szwagrem wyznałam mu moje uczucia.Spotkał się ze mna w pobliskiej kawiarence.Siedzieliśmy tam dwie godziny.Okazało się ,ze mu na mnie zalezy ,przytulił mnie, będziemy się spotykać potajemnie ,przed jego zoną.Mój mąz już o tym wie i sie zgodził.Powiedziałam męzowi że kocham jego brata,nie zrobiło to na nim żadnego wrażenia..Jaka jestem szczęśliwa. Jednak sie udało..Jutro jestesmy umówieni na spacer.

Czy ten mąż cię wogóle kocha????????????????????????????????Właściwie życzę powodzenia ale jak spojrzysz jego żonie w oczy????????

cos mi sie wydaje, ze maz ma ochote na trojkacik :P ale masz rodzinke, nie zazdroszcze....

WITAJ MAM TEN SAM PROBLEM CO TY JEST MI Z TYM ZLE BO NIE WIEM CO ZROBIC TYLKO TO JEST MOZ MOJEJ SIOSTRY NIE MAM Z KIM POGADAC O TYM