Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość del-fin

Dziecko nie chce spać - POMOŻCIE!

Polecane posty

Gość do autorki....................
karmiłam moją córkę piersią 3 lata i po prostu z nią spałam. nie musiałam wstawać do dziecka w nocy i dziecko spało bez problemu. A jaka więz z dzieckiem:) Dziś ma 5 lat,śpi sama i jest o.k. :)

Gość nie chcę cię straszyć
ale mój synek przespał całą noc dopiero w zerówce,to był mój koszmar,bo ciągle w nocy budził się na herbatkę,no i też z nim spałam

Gość del-fin
dobra raba, warunki w dzień i w nocy są takie same, poza światłem, próbowaliśmy wszystkigo, odkręcone kaloryfery na full i zakręcone i z umiarkowaną temp. z nawliżaczem i bez - nie przynosi efektów anieliczka, próbowaliśmy opatulania - wtedy dopiero jest awantura! u naszego synka to nie działa helo, rytuały ustalone - też nie pomaga do autorki, próbowaliśmy z nocnym karmieniem i bez - to nie ma żadnego wpływu na Maksa...i tak się budzi w nocy i nie może spokojnie zasnąć nie chcę cię straszyć - BOŻE! to szczerze współczuję, musiałaś być bardzo silna aby wytrwać tyle czasu...mam nadzieję, że z Maksem uda się wcześniej:) jutro kupujemy herbatkę - jesteśmy pełni nadziei:) dziękujemy wszystkim, wcięż czekamy na wasze rady:)