Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość jedna niepowtarzalna

opowiem wam moją historie która niedaje mi spokoju...Prosze przeczytajcie...

Polecane posty

Gość ulalalalaa21
mnie by do szału doprowazdiło to dziecko pod jednym dachem z jakos dziewczynką z przypadku jego jednej nocy z tamtą.Ja bym niezniosła tego dziecka

Gość smileee niepowtarzalna
oczywiscie jestem z nim, dziecko mi nie przeszkadza, to dziecko:) matka-dziwka tak;) jets dziwka i o tym wie, ma iwne i to duza, jej manipulacje mnie wnerwiaja:) nic wiecej, ale publika wie jaka z niej swinia, zate jets okey:) ilosc to kochac nie tylko za dnia ale i noca, w chorobie i szcesciu itd:)

z tego co wiem co mi Seba opowiadał to ta mała niechce znac tej swoej matki i dostała ataku płaczu kiedy ta ją kiedyś odwiedziła. Ale zawsze byłaby ta obawa ze ona kiedyś czyli ta jej matka może wejsc mi w związek z sebą a tego bym niezniosła

może nawet z czasem byłabym wstanie polubić tą małą . Ze zdjecia widziaąłm ze to mała urocza sliczna blondyneczka-urocza dziewczynka.podobno jest bardzo nieśmiała i jedynie seba ma z nią kontakt a raczej miał.Tylko niewiem dlaczego niepowiedział mi wprost odrazu ze to jego dziecku i wymyślił tą historyjke.Szkoda ze ta mała tkwi w domu dziecka a seba sie toczy w smutku i alkoholu pewnie.Noi ja cierpie i tesknie za nim.

Gość shakiraaa
Zacznij pisac książki jak masz taka wyobraźnie i nie zasmiecaj forum tymi bajeczkami

Gość smileee
kochana ona tobie w ziwazek? nie przesadzja, niehc sobie przypomni kim ona jest a dopiero potem niech wchodiz gdzie cche, oszukala, skrywdzila pewna kobiete i sa dowody ze nie tyle co oszukala ale i zranila wielu ludiz, wiec niehc nie zaczyna, bo jak zaczne udowadniac to sie znajdzie w londynie na kozetce u psycholog, jets swinia i zranila jego ale i te kobiete, mam nadzieje ze ma tego swiadomosc. cierpi? ma odpowiedz za co, krzywdzi to cierpi.

Gość
May bardzo podobną historię . Mój misiek ma bardzo bogatą przeszłość , nie ma co sie chwalic był w areszcie 9 miesiecy. 2 miesiące przed yym jak poszedł do aresztu zerwała z nim dziewczyna a byli razem 7 lat ! Chociaz ostatni rok ich chodzenia to było przyzwyczajenie , tak jakos , jezdzili osobno na imprezy , wypady ze znajomymi ale byli sobie razem .( tak mi opowiadał ) Az w koncu on poszedł siedziec a ona krótko po tym zaszła w ciąze z jakims przypadkowym kolesiem. Zeby nie było wstydu przed ludzmi to ona powiedziała , ze to jego a on sie zgodził. Oczywiscie skorzystał na tym bo szybciej go wypuscili. Któregos dnia jego kuzynka powiedziała mi , ze to naprawde jego dziecko! Nie uwierzyłam kilka miesiecy pózniej znalazłam u niego zdjecie jakiegos dziecka , pytam sie czyje a on , ze kuzyna . Pokazałam to dziecko jego mamie a ona , ze to dziecko jego byłej dziewczyny ! Po co by miał miec zdjęcie praktycznie obcego dziecka ? Pytam sie czy to jego , on ze nie. Byłam z nim jeszcze kilka miesiecy i zerwałam w cholere nie dawało mi to spokoju . Nie chciałabym , zeby nasze dziecko za kilka lat dowiedziało sie , ze ma siostre czy brata . Ciężko mi , tesknie ale nie załuje swojej decyzji. Nie mysl o nim pewnie mozesz mniec 10 innych ! POWODZENIA ps ja tez pracowałam w Sephorze ! Pezepraszam , ze takie długie . Wygdałam sie przynajmniej :-)

Gość smile coffet
10 nie jest nim, nie mow tak, on i tylko on:)

oczywiście ze moge miec 10 innych ale zaden z nich niema tego czegoś co ma seba.Ja poprostu kocham tylko jego