Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość pomóżcie mi

Wielka prośba do dobrych ludzi

Polecane posty

Gość pomóżcie mi

Czy możecie mi pomóc???To jest mój krzyk rozpaczy,gdybym nie miała dzieci,wszystko byłoby proste,skończyć ze sobą i już. Jestem wypalona od środka,mam depresję i ciągle płaczę. Mam nadzieję,że znajdzie się tu dobra osoba która mi pomoże??? Potrzebuję konkretnego adresu do domu dla samotnej matki z dziećmi. Próbowałam sama znalezć przez google,ale niestety te adresy które znalazłam są chyba nieaktualne,bo maile które wysyłałam wróciły z notką,że tam jest przepełniona skrzynka. Bardzo proszę pomóżcie mi. Mam męża alkoholika,dziś znów jest pijany,a dzieci tak się go boją,że poszły spać o 17:( Jak długo można tak żyć?

Gość aaaaaaaaaaaaaaaaaaaa
a skad jestes?

Gość _-____________jaaaaaaaaa
kielce ul sloneczna 3 ( przyjmuja kazdego ale niestety trudno tam trafic }

Gość pomóżcie mi
z okolic Białegostoku.:(

Gość pomóżcie mi
Czy przyjmują ludzi z całej Polski??Pojechałabym nawet jutro:( i dziękuję.

Gość takich matek jak ty są miliony
niestety. gdie korzystasz z internetu?? w domu?? powiedz czy twoja sytuacja materialna jest bardzo zła czy problemem jest tylko mąż pijaczek??

Może przejdź się do Miejskiego Ośrodka Pomocy Społecznej w Twoim mieście, tam uzyskasz pomoc, konkretne porady, adresy.

Gość pomóżcie mi
Nie narzekam na biedę, stać mnie na internet jeśli chodzi ci o to. Nie stać mnie na wszystko,ale nie jesteśmy biedni ani głodni. Nie prosiłam i nie proszę tu o pieniądze.

Gość ale z jakiego miasta jesteś

Gość magnolia biala
kobieta musi byc niezalezna aby w razie takiego czegos moc godnie odejsc i wynajc badz kupic miszkanie takich kobiet jet tysiace bo sa zalezne finansowow, robcie tak dalej drogie panie, rzd wam jak widac pomaga

Gość wystarczt rozmowa z
dzielnicowym czy inną osobą odpowiedzialną za rejon. Moja siostra dostała wszelkie namiary, nawet sami zaproponowali, że mogą ją zawieść jak nie ma czym:-)

Gość pomóżcie mi
Magnolio znasz mnie,że krytykujesz? Nie jestem zależna od rządu,mam pracę ale widać,że nigdy nie miałaś do czynienia z alkoholikiem. Spróbuj przy nim coś zaoszczędzić i odłożyć. Wynosi z domu i sprzedaje co się da kradnie mi pieniądze i nie pracuje. Jestem ciekawa,czy dużo byś odłożyła.:(

Nie umiem ci w tej chwili pomóc ale obiecuję że jutro postaram się czegoś dowiedzieć. Trzymaj się i bądź silna! Jeszcze napewno odmieni się los dla ciebie i twoich dzieci :)

Ja Cię doskonale rozumiem, choć \"mój\" alkoholik nie był na szczęście mężem i dałam sobie z draniem radę po 5 latach. Z tym dzielnicowym to bardzo dobry pomysł.

Ciekawe, jak być niezależną za np. 1200 zł miesięcznie na siebie i dwójkę dzieci. Wiesz może, magnolio?

Gość pomóżcie mi
Bardzo dziękuję wszystkim osobom które w jakiś sposób mi pomogły niestety muszę wyłączyć komputer i poczekać aż zaśnie,bo awantura wisi na włosku. Zajrzę tu jeszcze dzisiaj napewno,tylko trochę pózniej.

hmmmm jestem z ck mialam tam praktyki spokoj czysto kobietki sympatyczne sprobuje sie dowiedziec i dam Ci znac pozdrawiam Cie cieplutko 3maj sie

Rodzaj: schronisko Miejsc: 15 Adres: ul. Słoneczna 3 25-731 Kielce Telefon: 0-41 345-50-59 Specjalizacja: kobiety z dziećmi, samotne matki Prowadzący: Dom Pomocy Społecznej w Kielcach sprobuj tam zadzwonic :) uszka do gory

Gość cholera jasnadiabli nadali
rób wszystko ,żeby pijaka wywalić z domu a nie żebyś ty z dziećmi gdzieś się tułała!

prowadzi: Ośrodek Interwencji Kryzysowej 25-729 Kielce, ul. Urzędnicza 7b tel. (41) 366 48 47 kierownik Kinga Warszawska i jeszcze to :) jesli choc troszke pomoglam to sie ciesze pozdrawiam Cie goraco a tak wlasciwie to olej sukinsyna wywal go z domu do czego to podobne zebys Ty uciekala wiem ze to bardzo trudne.... ale uwierz mi wiem ze to sie moze dla Ciebie bardzo zle skonczyc jak sluchalam co te kobietki opowiadaly jaka przezyly gehenne :( wlos sie na glowie jezy a nie masz rodziny? matki? rodzenstwa?