Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość askaa. r.s

ja obliczyc nowy cykl? szybko...

Polecane posty

Gość askaa. r.s

no bo skoro nie mialam nigdy regularnego to ciezko jest powiedziec kiedy bedzie 16 dzien cyklu prawda? czyli pierwszy dzien cyklu to pierwszy dzien krwawienia tak?? i skoro np. mialam miesiaczke w pazdzierniku.... a natepne w marcu.... czyli moj nastepny cykl zaczal sie dpoiero w marcu a nie przminal w tych dniach miedzy?? kiedy byla nastepny cykl po miesiaczce w pazdzierniku? :(( :(( bo mialam brac tabletki od nastepnego cyklu ale nie wim kiedy on nastapił:((

cykl liczy się od pierwszego dnia krwawienia...hm ale jesli miałaś taka długa przerwę to twój cykl trwał ok 80 dni....a ja nie wiem czy to mozliwe...a na co te tabletki miały być?? lepiej skonsultuj sie z lekazrem...:)

Gość askaa. r.s
niestety tak to u mnie jest.... ze czas krwawienia trwa z 2 tygodnie a pozniej dlugaaaaaaaaa przerwa i znowu powtorka... tabletki byly na chyba wyrownanie tego... LUTEINA.... ale juz skoro tak to jest 17 dzien cyklu a miala brac od 16 :(( kurde i co teraz? ide dzis dolekarza ale nie wiem...... wogle to mm jeszcze plamienie :( i nie moze sie skonczyc ....:( aj