Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość dsadddas

jaki to rozmiar stanika 36/80

Polecane posty

Gość dsadddas

jaki to rozmiar stanika 36/80 a czy b, c ??????????????

Gość nie ma takiego rozmiaru
to znaczy tutaj nie podali miseczki, bo 36 to nasze krajowe 80 (pod biustem), a nalogicznie 34 to nasze 75 pod biustem, a 32 to 70 pod biustem, a miseczki jak widać nie ma

Gość a niby skąd wiesz że A

to ju z jest takie maleńkie A/70, często nastolatki kupują. Pomiędzy 32/70 a 36/80 jest generalnie różnica w obwodzie, za to w miseczkach nie ma aż takiej ogromnej. 32-36 uznawane jest za A.

więc tak- pod biustem będzie to 70 a miseczka A. Jednak aby dobrać odpowiednio, musisz i tak przymierzyć. Nie kupuje się bielizny "na oko" . Zresztą co producent, to inne rozmiary.

No wlasnie, przewaznie 70a jest za duze :( A masz moze u siebie w sklepie male 70a, lub rozmiar 65 pod biustem?

jest taki model (swoją drogą extra, ma największe wzięcie), który pasuje na 65 i malutkie A. Bardzo ładnie podnosi, modeluje i uwydatnia biust. W tym modelu nawet miseczka A wygląda na małe B. Z tego modelu jest cała gama kolorów (chociaż ostatnio ciężko dostać), są one b.ładne, gładkie i nawet pod obcisłe rzeczy się nadają. Idą jak woda, dlatego są nieraz problemy z zakupem. Pomimo, że nie jest to polska produkcja, a chińska, to jakość jest naprawdę świetna.

a nie znasz zadnych wlascicieli sklepow z kielc, w ktorych moze byc ten model stanika?

przykro mi, ale nie znam. Może spróbuję znaleźć ten model w internecie (nie wiem czy się uda, bo to towar sprowadzany) i prześlę Ci chociaż zdjęcie. Będziesz wiedziała przynajmniej czego szukać.Jednak nic nie obiecuję, bo nie wiem czy znajdę.

oki tu jest moj mail edytaf5@poczta.onet.pl przeslij mi tutaj, musze konczyc, bo nauka czeka :( dzieki za pomoc

OK, nie ma sprawy. W zasadzie w niczym Ci nie pomogłam, a szkoda. Cena jest tak niska, że aż zadziwia. Szczegóły wyślę Ci na maila, jak znajdę zdjęcie.Pozdrawiam

Gość kikit
a moglabys napisac w jakiej sieci sklepow pracujesz albo jak nazywa sie firma w ktorej je produkuja bo tez jestem zainteresowana........

Gość psipsipsi
ja tez bardzo chetnie bym sie dowiedziała czy jest siec twoich sklepow np. w krakowie??

to nie jest żadna sieć sklepów, a z metki można wyczytać (ponieważ jak już wyżej pisałam, nie jest to wyrób polski) takie oto coś: cosmetics...bra model LAI.A Do malae5--->wciąż szukam, ale gdybyś po nazwie trafiła na ten model, to koniecznie kup 32/70, napewno będzie dobry (na 65 cm również)

Gość a takie
68cm pod biustem i 85-86cm w obwodzie?

a takie---> z tego modelu są również 70 (będzie ok) ale miseczka 34-36. Dziewczyny ja nie mogę oceniać na podstawie opisu. Mogę tylko zasugerować model a rozmiary są tak zróżnicowane, że trzeba przede wszystkim mierzyć.

Gość psipsipsi
*A*G*A* gdybys mogła takze mi przesłac zdjecie tego staniczka była bym wdzieczna to mój mail: nikolausm@interia.pl z góry dzieki

Gość a takie
no właśnie myślałam, że mogłabyś zasugerować mi kupno jakiegoś konkretnego fajnego modelu (konkretnej firmy), bo pomimo, że z cyferek wynika iż mam całkiem niemały biust to w praktyce wygląda to tak, że bez względu na to jaki biustonosz kupię i tak wyglądam jakbym miała rozmiar A, bez sensu:O

słuchajcie, ja starałam się pomóc \"malae5\", bo myślę, że dla niej ten model byłby najodpowiedniejszy. Cały fenomen tego staniczka polega na tym, że właśnie jest on najodpowiedniejszy dla piersi w przedziale 80-85 cm. Zarówno te 79 jak i 85 są ładnie uwydatnione, tylko należy dobrać albo 32 albo 34-36. Nie jest on mocno zabudowany a więc \"dopasowuje się\".