Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość flore

po jakim czasie idziecie do łóżka?

Polecane posty

Gość koneser klejukapustoszczelnego
wniebogłosy wykrzykuję swą ekstatyczną radość gdy dostrzęgę w dali znajome kształty i barwy pawilonu biedronki tak podbudowany moralnie wbiegam pomiedzy półki...

Gość koneser klejukapustoszczelnego
i wywijam efektowny zestaw piruetów jak również potrójnego biedrońca z wymachem koszykiem na zakupy nic tak nie podnosi rangi artystycznej występu jak majonez z biedronki umiejętnie wylany przez panią kasjerkę Ewelinę

rozumiem twoj wywód ale zwrocmy uwage ze płytki podłogowe w biedronie i tesco ( gdzie Pani Ewelinka zaczynała kariere) sa od roznych producentow, wiec mozliwosci poślizgu sa rożne....czy to byl majonez?? jesli tak to wygladam mi na kielecki z kwasem omega 3

a moze szanowna pani Ewelinka wylewała majonez i jak sie jakis przystojniak wyjeba* to ona siup na niego..i myk myk..zanim sie wszyscy zorietowanli ów mężczyzna był zaciagniety do magazynu i porzy pomocy wszystkich kasjerek wykorzystany.. teraz już wiem czemu w samoobsłughowych z reguły siedzi jedna pani na kasie..:p inne łapią ofiary..na majonez z Winiar..:p

Gość panna z mokrą waginą
związek jest oczywisty sutki nabrzmiałe majonezem wyraźnie wskazują na hierarchiczną strukturę systemu zarządzania dystrybucją dodatków do ciast tu należy wspomnieć niekwestionowane zasługi pani Władzi w rozlewaniu majonezu na podłogi..

ad1: myszkaruda: jest to bardzo proste popatrz dam Ci taki przyklad od poniedzialku do niedzieli jest 7 dni a od niedzieli do poniedzialku 1. ad2: seksi dla tego te sklepy nazywja sie discoundy ( full serwiss na zapleczu) ad3: panna z mokra.... Skad sie wział majonez na sutkach i czyje to sutki?

mam tez info ze Ewelkinka wygrała tego roczne zawody w CIąGANIU PALECIAKA PO DYSKONCIE = 2 TONY I 562 KILO PRZEZ 18 SEKUND W NAGRODE ZAPłACą JEJ ZA NADGODZINY

są to sutki społeczne w oparciu o 6 instytucji i wolę polityczną jak również siłe moralną Ojca Dyrektora Majonez nakładamy metodą nacierania co powoduje wnikanie w/w do wnętrza i efekt nabrzmiewania... arbitralność tego sądu jest w sposób oczywisty aprioryczna

w oparciu o 6 instytucji rozumiem ale czy za pełną stawkę??? ps: w ktorym lesie znajde małego rydzyka??

uuuuueeeeee to była moja ulubiona zabawa jak byłam mała:D ludziki i zwierzątka z kasztanów i żołędzi do dziś czasem to robię:D

żołędzie z Qercus rubra (Dąb czerwony) są najfajniejsze:D bo są takie duże i aksamitne w dotyku i mają fajne czapeczki... serio!

za pełną stawkę to on sobie może fruwać z Twoją żoną :)

taaaak :) i sobie zgnije a potem zrobimy protokół... :) niech nam żyje nasz reżyser kochany ! i w tych polskich ! i tych zagranicznych ! :) zróbcie mi przebitkę zająca na gruszy! zawsze na mnie robiła wrażenie ta finałowa scena gdy ten starszy pan mówi jako jedyny w całym filmie normalnymi polskimi słowami i zdaniami...

........niech on nie miałczy................ za 30 lat przebiegnie napewno (spewnoscia) długa jasna prosta trasa łazienkowska