Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Liwiaaaa

Kto był u Aidy?????

Polecane posty

Gość Liwiaaaa

Czy jest naprawde taka wiarygodna?????

Gość podobno jest bardzo
wiarygodna,rodzicom kolezanki dawno temu gdy nie była jeszcze az tak sławna powrozyła z ręki-no i nie powiem zeby sie myliła... ;-) A umowic sie ciezko,ma profesjonalny gabinet...tyle wiem

Gość Liwiiia
hmmmmm....nigdy sie nie myli?????

Gość moja koleżanka
tez do nie jeżdziła.....i nie powiem żeby wyszło jej to na dobre. wracała zaprogramowana i nastawiona...i nie wiem czy przez to nie rozwaliła swojego związku:O

Gość tam gdzie rak zimuje
macie adres aidy?

Gość podaję telefon Aidy
022 826 71 43

Gość andzia70000
slyszalam ze ona bierze az 400 zł prawda to ???/

Gość prawda prawda
ale....nie ma jasnowidzów 100%...jednemu sie sprawdzi innemu nie;)

Aida ma sztab ludzi, ktorzy zbieraja dla niej informacje. Umawiasz sie pare miesiecy wczesniej (niby takie kolejki), a oni w tym czasie dyskretnie wywiaduja sie na twoj temat roznych rzeczy, ktore pozniej Aida przekazuje cie w odpowiednio tajemniczej atmosferze. Skoro mowi tobie rzeczy, ktore sa prawda, zyskuje twoje zaufanie i cokolwiek wywrozy ci na przyszlosc, ma szanse sie to spelnic. Nie wierzylabym jej.

Gość szaro-niebieskie oczka
POPIERAM POPRZEDNICZKĘ

Gość a ona wrózy z kart

cos nie chce mi sie wierzyc by np aida robiła na moj temat wywiad :) niewiem gdzie jakby ktos sie o mnei zaczal wypytywac zaraz bym dostala sama sygnał;) pozatym jestem osoba ktora mało mówi o swoim zyciu.

Gość czy ona
jest jasnowidzem czy wrózy z kart?

Gość A DUPA NIE WRÓŻKA
moja kasa

Gość Ala macie
ułańską fantazję ;) Nie słyszałam żeby wróżka robiła jakiś wywiad. Bywałam u wróżki bez zapowiedzi i mi powiedziała wiele szokujących szczegółów , które sie już spełniły. I nie była to żadna słynna wróżka, sławny wróż powiedział mi bardzo mało, ale też prawdę.

Gość O Aidzie odpowiedz
Ja byłam u niej, na wizytę czekalam coś koło miesiąca. Moja koleżanka i jej pracownica też były. O ile pracownica po pierwsze wizycie się zachwycała Aidą, o tyle my nie.Ona i koleżanka moja jeszcze potem chodziły, ale nie były zadowolone. Ja nie polecam!Wręcz zdecydowanie odradzam!Jest droga, swój życiorys oparła na życiorysie słynnej wróżki Stalina i po prostu kompletnie się nie sprawdza! Po protstu jej mąż wie jak zarobić na tym,żeę ona jest z egzotycznego kraju!To marketing i nic więcej.

Gość u mnie sytuacja wyglada.....
o Aidzie odpowiedz- na dwoje babka wrozy, ja niestety tez slyszalam o praktykach zbierania informacji ;) przed wizyta. Nie chce rzucac oskarzen, nie chce oceniac, ale pamietajcie- w duzej mierze to psychologia ;) A ja wole sobie sama powrozyc raz na jakis czas;) Mam sposob swoj i go doskonale, ale ze spokojem ;) 🖐️

Gość Zdziwiona Racjonalistka
A ja Wam powiem, że byłam u niej i wyszłam zaszokowana. Myślałam, że będzie to taka ogóle pitu pitu, które można różnie interpretować, tymczasem rzucała konkretnymi datami, imionami i szczegółami z przeszłości, o których nie wiedział nikt. Jak zapytałam o zdrowie, podała mi konkretną jednostkę chorobową, o którą mi chodziło. Co więcej, znała źródła frustracji moich bliskich. O przyszłości powiedziała mało, ale o przeszłości i teraźniejszości wiedziała wszystko. Czegoś takiego się nie spodziewałam. Jasnowidz? Wróżka? Mentalistka? Nie wiem, ale na pewno ma nadprzyrodzone zdolności.

Gość gość
do "Zdziwiona Racjonalistka" - masz może jakiś namiar do niej?

Gość gość
gdzie przyjmuje Aida?