Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Kees

Postaram się Wam pomóc w doborze PERFUM. Zapraszam

Polecane posty

Gość mkmkmk
ja tez prosze o porade.23lata blondynka jasna niebieskie oczy bardzo jasna cera raczej chyba wesola energiczna wybuchowa niepokorna:P lubie swieze zapachy takie powiedzialabym "zielone".czekam na podpowiedz

Ivaa 1) Lacoste Style in Play (czerwona) ( likier Monzana Verde, jabłka, mrożona tuja, jabłka, cedr, paczula, wetiwera) 2) Burberry Brit for Men ( mandarynka, bergamotka, imbir, kardamon, dzika róża, gałka muszkatałowa, cedr, na dnie orientalne drzewa, szare piżmo i bób tonka.) 3) Hugo Boss Boss Soul ( anyż, bergamotka, czarny pieprz, kardamon, potem kolendra, cynamon, lawenda, na dnie wetiwer, drzewo Tamboti, bób tonka, ambra i piżmo.)

Gość DlaBlondynki
Witam serdecznie :) Chcialam prosic o porade :) Nie lubie perfum, ktore kojarza mi sie z meskimi (chodzi mi o te mocno orzezwiajace morskie zapachy) lubie perfumy w stylu Lancome-Poeme (uwielbiam) , Lancome - Miracle, Puma- red, lubie slodkie zapachy :) Jestem wysoka, szczupla zlota blondynka o ciemnych oczach. Jestem energiczna, czesto w biegu, raczej romantyczka :-) Pozdrawiam serdecznie

Gość mmmggie
Kees wielkie dzięki i jescze jedno pytanko które perfumy są z ylang ylang np a poza tym wszystkiego najlepszego dużo zdrówka i radości z okazji nadchodzącycg Świąt Wielkanocnych :)

Gość yvetti
mi również potrzebna rada. brązowe włosy,oczy również brązowe,z bliska ciemnozielone;-) cera śniada. lubię zapach mięty,czekolady,konwalii. Jeśli chodzi o perfumy to aktualnie używam coco mademoiselle chanell,ale potrzebuje czegoś nowego. z góry dziękuję:-)

Gość saian
witam, korzystając z okazji - co polecasz dla 20-letniej brunetki, o bardzo ciemnych oczach, 170 cm, średnia karnacja. Nie lubię czarnych ubrań, ale raczej barwy ziemi i jasne stonowane kolory, (lateks, plastik, czy mini są całkowicie nie w moim stylu ;) ) . Jestem osobą wesołą, zwykle uśmiechniętą, trochę zadziorną i upartą, nie lubię siedzieć w miejscu, ale streszczając się: podobają mi się zapachy raczej owocowe, świeże i trwałe, nie przytłaczające, nie nazbyt słodkie i nie mdłe. Nie przepadam za wanilią i za zbyt intensywnym zapachem białej herbaty. Wiem, wiem... jestem wybredna, ale może coś doradzisz, bo jeszcze nigdy nie znalazłam \'tego czegoś\' dla siebie, pozdrawiam i z góry dziękuję

Gość mmmggie
jak pachnie ta dolce gabana panterka pytam bo slyszałam wele zachwytów a mam okazję kupić go w ciemno, do jakich perfum można ją przyrównać - zdecydować się czy nie?

ja rowniez słabo koajrze ten zapach..ale według mnie był pociągający i bardzo seksowny..przeważały w nim nutki drzewno-orinetalne..a więc podobny był do:PRADA-PRADA,ewentualnie GUARLAIN-SAMSARA, czy też do BULGARI-OMNIA...ale był ładniejszy niz te, które tutaj wymieniłam..może nie był tak ciężki..Pozdrawiam

Gość curly
Mam brązowe, kręcone włosy,zielone oczy, dość bladą cerę; lubię słodkie, kwiatowe zapachy, ostatnio psikam się Oriflame "Moon", Naomi Campbel "sunset"; jestem nieśmiała, wesoła, spokojna...co mi zaproponujesz;)?

witam:) to ja również poproszę o radę:)mam 21 lat, jestem wesoła, łatwo nawiązuję kontakty, lubię się śmiać, rozmawiać z ludźmi, czytać i tańczyć... jeśli chodzi o wygląd to jestem wysoka (jakieś 178 cm), szczupła, mam kręcone włosy w kolorze czekolady z kilkoma jaśniejszymi pasemkami, zielone oczy, dość jasną karnacje... lubię spodnie, nie przepadam za spódnicami, sportowe buty, obicisłe kurtki i marynarki, intensywne kolory (czerwony, fioletowy, pomarańcz, żółty, seledynowy), duże kolczyki... w tej chwili psikam się Armanim City Glam for her:) odpowiada mi bardzo, ale chetnie następnym razem spróbuję czegoś nowego:) więc co proponujesz? z góry dziękuję, ale się rozpisałam...:P

Gość laaaaaaaaalka
a komu polciłabyś HYPNOSE (od Lancome) ?????????????????????????????????????????????????? buziaki

Gość bassi
No więc lubię zapachy delikatne, kwiatowo-owocowe, lecz niebanalne. Lubię również zapachy słodkie, jednak nie ostre ani duszące. Uwielbiam Escadę - Island Kiss, Gabrielę Sabatini - Private Edition. Jestem brunetką o zielonych oczach, lubię dobrą zabawę, życie na pełnych obrotach, nie lubię nudy. Lubię wyróźniać się w tłumie. Z góry dzięki za pomoc! :)

Gość CzarrnaNoc
Witaj :) Ja też proszę o radę, postaram się dać dokładny opis: - WZROST: 1.63 SYLWETKA: normalna, raczej szczupła OCZY: prawie czarne, duże, ładne ;) WŁOSY: ciemny brąz , do połowy pleców, pocieniowane, prostowane ;) KARNACJA: bardzo bardzo jasna - ZNAK ZODIAKU: Lew - CHARAKTER: skrajnie różny ;) Często lubię być w centrum zainteresowania, jestem głośna i wesoła, innym razem pesymistka, wredna i złośliwa. Lubię flirtować z facetami, prowokować( inteligencją). - ULUBIONE KOLORY: czarny, czerwony, fioletowy - ZAINTERESOWANIA: muzyka( metal, rock), zwierzęta( koty), imprezy ;) Internet. - STY UBIERANIA: czasem glany, czasem szpilki. Lubię rzeczy dopasowane, seksownie podkreślające ciało. Trochę koronki, trochę błyskotek ;) Często ciemne, wąskie dżinsy i czarna dopasowana bluzka/top Uff, to tyle ;) Mam nadzieję, że mi odpowiesz i coś zaproponujesz :) Napiszę Ci potem, jakie perfumy lubię- na razie nie chcę niczego sugerować :)

Gość Lenka ja
Cześć! Ja też poproszę o radę. Jestem właśnie na etapie szukania sobie perfum i chętnie skorzystam z rady. Jestem brunetką, 164 cm, szczupła, oczy piwne, karnacja ciemna, włosy średniej długości, postopniowane. Znak zodiaku lew. Jestem osobą energiczną, pobudliwą, raczej pewną siebie. Kiedyś podobały mi sie zapachy Vanila ice Coty, ale teraz go juz nie widzę. Chyba lubię słodkawe zapachy, ale nie duszące i niezbyt ciężkie.

Gość Lenka ja
Acha, dodam, że jestem trochę po 30-tce

Gość abc123
ja rowniez poprosze, 29 lat, szczuplutka, filigranowa blondynka o zielonych oczach i zlotym odcieniu skory, wlosy dlugie, falujace, lubie zapachy owocowo kwiatowe, jestem romantyczka

Gość koteczek19
Witam:) Jestem wysoką , szczupłą brunetką, mam naturalnie ciemne włosy, ale farbuje na prawie czarny kolorek, niebieskie oczy:), opalona z delikatnymi piegami:D, jasno różowe usta,białe zabki:) raczej zdecydowany makijaż:), włoski na co dzień rozpuszczone-długie, obcisłe ubrania, uwydatniające biust bluzki, bądz tez rozpięta bluza:), w chwilach gorszej samooceny dżokejka... sportowe i tylko sportowe buciki... jestem skorpionem zodiakalnym , raczej zwracam swoją osobą uwage innych, jak dotąd najbardziej odpowiadała mi puma błękitna (hehhe bądz tez szara ) posiadam ja własnie i jakoś sie przyzwyczaiłam do tego zapachu, bo nie moge go opuścic:)

Gość CzarrnaNoc
Ajjj zapomniałam o wieku( bardzo istotne :P )- 23 lata.

Gość mijah
Mam 21 lat.Szczupła ,niebieskie oczy,170 cm włosy balejaż blond.Jesli chodzi o zapach to chcialabym jakis tajemniczy,intrygujacy,ale zeby był świeży,może być z nutą cytrusów,ale ledwo wyczuwalna,lubie tez jak jest piżmo.Trudny ze mnie przypadek :)Podoba mi sie zapach Hugo Boss Intense,Armani-Mania,Lacoste -Touch of sun.Mam jeszzce pytanie ,jesli pracujesz w perfumerii to na pewno mi odpowiesz.Czy jest taka mozliwosc,zeby kupic w perfumerii jakies próbki perfum?I czy sa one darmowe czy moze trzeba zaplacic,jesli tak to ile? Pytam sie dlateg,ze nie chcialabym wydac pieniedzy na perfumy,ktore spodobaja mi sie od razu po pierwszym wrazeniu a po kilku godz zapach bedzie dla mnie nieznosny.

Gość temat umarl

Temat nie umarł Kochane, po prostu na czas świąt wyjechałam w miejsce gdzie neta nie ma. zaraz zabiorę się za nadrabianie zaległości. Całuski

Dla Blondynki 1)Max mara \"Max mara\" ( soki roślinne, imbir, sycylijska cytryna, magnolia, biała lilia i orchidea, na dnie trzcina cukrowa, piżmo i drewno egzotyczne) 2)Escada Sentiment ( kwiat magnolii, zielona mandarynka, biała brzoskwinia, irys, heliotrop, sandałowiec, wanilia, czerwona porzeczka, róża, indyjska tuberoza.) 3)Lacoste \"Femme\" ( jamajski pieprz, frezja, biały heliotrop, irański jaśmin, kwiat hibiskusa, absolut róży bułgarskiej, absolut nasion Ambrette, himalajski cedr, akord skórzany, drzewo sandałowe, kadzidło)

Yvetti- zapach czekolady i mięty jednocześnie...Bardzo trudne zadanie:( Coś słodko ożeźwiającego, hmmmm........ 1)Escada Magnetism ( bazylia, frezja, czarna porzeczka, śliwka, jaśmin, konwalia, irys, kwiat migdału, amber, piżmo, wanilia i drzewo sandałowe.)- tu jest konwalia, a zapach cały jest w zasadzie słodkawy 2)Elizabeth Arden Sunflowers (brzoskwinia, bergamotka,konwalia, melon, osmantus, jaśmin, cyklamen, róża herbaciana, mech, drzewo sandałowe, piżmo.) 3)Jennifer Lopez Live by J.Lo ( cytryna, pomarańcza, ananas, porzeczka, piwonia, fiołek, na dnie karmel i bób Tonka) Wybrałam Ci zapachy bardziej słodkawe niż swieże, kwiatowe, bardziej kojarzy mi się to z kobietą ciemnooką, ze śniadą cerą. Saian, świeże, owoce...dla brunetki, to może powąchaj 1)Davidoff Echo Woman ( grappa, malina, irys, kwiat osmanthus, na dnie piżmo, amber i kwiat oxalis.) 2)Christian Dior Miss Dior Cherie ( liście truskawki, zielona mandarynka, fiołek, karmelizowany popcorn, dziki truskawkowy sorbet, różowy jaśmin, na dnie paczula i piżmo krystaliczne) 3)Givenchy My Givenchy ( gruszka, czerwona pomarańcza, czerwona porzeczka, fiołek, mimoza, kwiat brzoskwinie, na dnie wetiwer, paczula i piżo)

Dalej jedziemy Curly 1)Chacharel Promese ( mandarynka, bergamotka, jaśmin Sambac, orchidea, czarna jagoda, ambra, piżmo, drzewo sandałowe i drzewo cedrowe. ) 2)Calvin klein \"Escape\" ( jabłko, mandarynka, róża, śliwka, brzoskwinia, piżmo, sandałowiec.) 3)Lancome \"Miracle So Magic!\" ( fiołek, orzech laskowy, dzika róza, pieprz, narcyz, koniczyna i cedr) Suzie-kojarzy mi się coś świeżego i kobiecego, może: 1))Kenzo L eau par Kenzo Femme ( mandarynka, mięta, lilia wodna, łodygi trzciny, brzoskwinia, jaśmin, pieprz, na dnie niebieski cedr, napar ze strączków wanilii, piżmo)-propozycja bardzo świeża, kobieca. 2)Cerruti 1881 Collection ( sycylijska mandarynka, świeżo ścięte liście oliwne Corregiolo, winogrona, irys, na dnie paczula, toskański cyprys) 3)Gucci Gucci Eau de Parfum II ( mandarynka, czarna porzeczka, fiołek, czarna jagoda, jaśmin, heliotrop, na dnie cedr)

Ale was dużo :) Więc dalej laaaaaaaalka Hypnose jest bardzo słodki, wręcz landrynkowy, tam jest głownie wanilia i wetiwer. Zapach chyba bardziej dla blondynki niż brunetki, spokojnej, ale wesołej, brązowookiej., która lubie zdecydowane kolory. Takie mam skojarzenie:) Bassi 1)Calvin Klein Eternity Moment ( chińska śliwka, owoc guava, kwiat granatu, różowa piwonia, passifora, lilia, na dnie piżo, malina i drzewo różane) 2) Guerlain Champs - Elysees ( liść mimozy, czarna porzeczka, kwiat migdałowca, nasiona hibiscusa, płatki róży) 3)na koniec coś słodszego, bo napisałaś że lubisz słodyczki Lacoste Lacoste Pour Femme ( jamajski pieprz, frezja, biały heliotrop, irański jaśmin, kwiat hibiskusa, absolut róży bułgarskiej, absolut nasion Ambrette, himalajski cedr, akord skórzany, drzewo sandałowe, kadzidło) Czarna Noc- dla \"ciemnej\" kobiety musi być coś tajemniczego, wydaje mi się że cięzkiego i bardziej orientalnego.Więc: 1) Azzaro \"Visit\" ( Pieprz i liście gorzkiej pomarańczy, róża pieprzowa i indyjski jaśmin, na dnie Bursztyn, piżmo i fasola tonka) 2) Donna Karan \"Black Cashmere\" ( masala, biały pieprz, goździk, gałka muszkatałowa, nasiona janowca dają pewną słodycz, na dnie wyciąg ze szlachetnego afrykańskiego drzewa Wengue i nuta drzewa Bois de Miel) 3)Jesus del Pozo In Black ( czarna wiśnia, czarny pieprz, różowy grejpfrut, róża, czarna lilia, jaśmin, fiołek, drzewo lukrecji, wanilia z Madagaskaru, marokański cedr i indonezyjska paczula.) Lenka ja 1) Gucci \"Envy Me\" ( lychee, granat, ananas, różowe piżmo, biała herbata, na dnie drzewo tekowe, sandał i piżmo) 2)Kenzo \"Flower\" ( bukiet fiołków, dzikiego głogu, czarnej porzeczki i bułgarskiej róży, wanilia Bourbon, białe piżmo, wonna żywica) 3)Dior \"Hypnotic Poison\" ( migdał, kminek, jaśmin, sandał, mech, wanilia, piżmo i drzewo cedrwe) abc123 1) Moschino I Love Love ( cytrusy, czerwona porzeczka, herbaciana róża, konwalia, piżmo, cedr) 2) Giorgio Armani Acqua di Gio Femme ( słodki groszek, jaśmin, frezja, biały hiacynt, winogrona, piżmo, nuta leśna.) 3)Hugo Boss Boss Women ( mandarynka, mango, fortunella, potem frezja, irys, passiflora, na dnie biały cedr i drzewo sandałowe) Koteczek 19 1)Giorgio Armani Code Woman ( pomarańcza, imbir, kwiat pomaraćzy, drzewo sandałowe, miód) 2)Chopard Infiniment ( olejek z łodyg i liści gorzkiej pomarańczy, bergamotka, pieprz Szechuan,bułgarska róża, tuberoza, lotos, na dnie benzoes, drzewo sandałowe i piżmo.) 3)Gucci Rush for Women ( gardenia, frezja, jaśmin, wanilia, paczula, drzewo sandałowe. ) Mijah 1)Gucci Envy Me ( piwonia, jaśmin, różowy pieprz, chińska śłiwka, ananas, granat, biała herbata, piżmo, drzewo tekowe i sandałowe) 2)Escada Magnetism ( bazylia, frezja, czarna porzeczka, śliwka, jaśmin, konwalia, irys, kwiat migdału, amber, piżmo, wanilia i drzewo sandałowe) 3) Donna Karan DKNY Be Delicious Women ( amerykańskie jabłko, ogórek ,grejpfrut, magnolia, konwalia, róża, fiołek, na dnie biała ambra) Kochana jedną próbkę możesz zawsze wziąć za darmo, do zakupu możesz poprosić 2 lub 3, to zależy od perfumerii. Bierzesz tester, podchodzisz do konsultantki i prosisz o próbkę tego zapachu. Powinna zrobić.

Gość abc123
jestem pod wrażeniem, strzał w 10, wybrałaś dwa z moich ulubionych perfum, muszę wypróbować tego Bossa, bo go jeszcze nie używałam, dziękuję bardzo

Gość bassi
dziękuję bardzo :) na pewno z tych propozycji które podałaś wybiorę coś dla siebie :)

abc123 Bardzo się cieszę i pozdrawiam Cie bardzo serdecznie. Sprawdź Bossa jestnaprawde fajny:)

abc123 Bardzo się cieszę i pozdrawiam Cie bardzo serdecznie. Sprawdź Bossa jestnaprawde fajny:)

Witam. Kees, jestem pod wrażeniem !! :) I oczywiście ja też z wielkim zaciekawieniem prosze o jakąś fajną propozycję. Mam 26 lat, 170 cm wzrostu, zielone oczy. Cera nie blada, nie super śniada. Na głowie aktualnie ( i od dłuższego już czasu) dość wyrazisty balejaż (jasny blond z czekoladą). Jestem zodiakalnym lwem, więc jak wiadomo uwielbiam czuć się baardzo kobieco i elegancko. Nie przepadam za kwiatowymi zapachami. To perfumy, które mi się podobają: Celine Dion - Beling (od jakiegos czasu), Salvador Dali - Eau de Dali i od daaaawna już Dolce & Gabana - Blue light. Preferuje i mocne korzenne zapachy i lekkie odświerzające, a nawet owocowe - po prostu zapach musi mnie zainspirować ;) Z góry dziękuję za radę. Pozdrawiam!