Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość jestem blada

opalona twarz, śniada cera...sposób!

Polecane posty

Gość jestem blada

znacie jakieś sposoby na sniadą cerę..z wyjątkiem solarium, jak stworzyś naturalna brązowa opaleniznę...a nie żółta jak po niektorych samoopalaczach...

Gość biała orchidea
nio to podzialaj samoopalaczem, ja zawsze tak robie...

Gość jola3410
ja ci polecam balsam brazujacy pollena malwa- tani, 9,99zl, 300ml wydajny, i nadaje naprawde piekny kolorek skorze. posmarowalam sobie nim twarz (tylko uwazaj z iloscia i nie rob tego codziennie bo bedziesz jak mulat wygladac)i nic mi nie zaszkodzilo a mam wrazliwa cere

Gość polena malwa
hmm balsam brazsujacy z tej firmy...ale spacjalny jakis krem do twarzy czy balsam do ciala? ja nigdy nie uzywalam tego, zawsze jak cos to samooplacz i solarium...

Gość taaaa jasne
blada cera ładna? jak prześwitują naczynką, widać wszystki eprzebarwienia i fioletowe cienie? Rzadko się zdarza kobeita z piękną bladą cerą - taką alabastrową. Czesciej jest tak, ze jak blada to własnie jakies przebarwienia itp.

🖐️ ja stosuję na bladą cerę beta karoten i najlepszy jest w soku z marchewki:) cera się poprawi i dostanie taki ładny koloryt:D

Gość patiiii19
hm...kurcze niewiem dlaczego ale mi mimo wszystko szkodzi picie soku z marchwi a przyjmowanie tabletek z betakarotenem też. owszem koloryt sie poprawia ale mi od picia soczku z marchwi wychodzą krostki .Niewiem dlaczego tak sie dzieje

Gość japonkaa
Też mam baardzo jasną cere i mam sposób dobry (przynajmniej dla mnie) Ja używam kremu do twarzy (50ml kupilam w tesco) Johnson taki w zółtej tubce do cery mieszanej - lekko brązuje i dodatkowo puder prasowany Vipery brązujący na policzki i delikatnie na twarz:) A do ciała balsam Johnson holliday skin i jestem zadowolona (tylko pamietaj o peelingu przed nalozeniem balsamu :))

Gość jolcia3410
ten balsam jest do ciala,a wczoraj jakos tak sobie uzylam go na twarz i jest ok. mialam go juz pare lat temu podczas wakacji i wygladalam naprawde super:) wszyscy mysleli ze sie tak opalilam

Gość liliopak
ja używam sok z marchwi i jabłek to pomaga po 2 latach powinnaś wyglądać jak mulatka.

Gość dlkaczego wiele
osob przypomina o peelingu przed posmarowaniem sie balsamem brazujacym?? co to daje?:)

Gość hehehhehehhe
liliopak ja używam sok z marchwi i jabłek to pomaga po 2 latach powinnaś wyglądać jak mulatka Chyba jak Chinka :D

Gość miś w sweterku
blada cera zimą wcale nie jest ładna...taka cera cera przeważnie jest sina..taka aż przezroczysta..z zasinieniami pod oczami...i to jest ładne ?:O...ja chodzę do solarium żeby być lekko brązowa...a balsamy brązujące ci odradzam bo to badziewie...farbują dłonie,a jak się kąpiesz to siedzisz w brązowej tłustej wodzie :O:O

Gość miś w sweterku
a po soku marchwiowym nie jest się brązowym tylko żółtym :O...ktoś tu dobrze napisał że wygląda się jak chińczyk :D

Gość ania.a
"blada cera zimą wcale nie jest ładna...taka cera cera przeważnie jest sina..taka aż przezroczysta..z zasinieniami pod oczami...i to jest ładne ? ...ja chodzę do solarium żeby być lekko brązowa...a balsamy brązujące ci odradzam bo to badziewie...farbują dłonie,a jak się kąpiesz to siedzisz w brązowej tłustej wodzie" Cienie pod oczami(jeśli są) można zatuszować korektorem, na twarz nałożyć lekki podkład, do tego róż i cera wygląda super. Nie tylko "lekko brązowa" moze być piękna ;)

Gość miś w sweterku
tak tylko nie każdy lubi chodzić z tapetą na twarzy...korektor,podkład,róż-zobacz ile tego jest :O...a jak się to zmyje to tragedia :O

Gość ania.a
A opalone śniede kobiety nie używają podkładu? :D Poza tym nie przesadzaj, róż i lekki podkład to jeszcze nie tapeta.

Gość ania.a
A pzrede wszystkim, to jasna cera to nie jest defekt urody :O Ty tak chyba myślisz :O

Gość miś w sweterku
ja nie używam podkładu...mam lekko opaloną twarz...nie każdy lubi mieć makijaż...ja nie lubię...

Gość miś w sweterku
no oczywiście że to nie jest defekt...tylko śmieszy mnie jak takie bladuski mówią że bladość jest ładna...chyba same się pocieszają i luster nie mają...

Gość ania.a
Jak tobie się coś nie podoba tzn, że jest obiektywnie brzydkie... hmmm... chore podejście :O Ale ok, nie zaśmiecam wątku. Ps. Po pary latach chodzenia na solarium porównaj stan swojej cery z tym brzydkimi brzydulami, będziesz zaskoczona ;) Pozdrawiam.

Gość ania.a
*bladymi brzydulami

Gość miś w sweterku
o matko następna dziwaczka...za kilka lat będę po 30-stce to i tak będą się pokazywać zmarszczki bo to nieuniknione...a ty myślisz że niechodząc do solarium nawet w wieku 70 lat nie będziesz miała zmarszczek?..nie bądz śmieszna

Gość Alizeeeeeee
st tropez..... najlepszy samoopalacz na swiecie...polecam kolor dokladnie aki sam jak po 5 wizytach w solarium

Gość ania.a
Tak, to nieuknione, ale po co są te wszystkie kremy przeciwzmarszczkowe i inne kosmetyki? Żeby ten proces opóźnić. A niektórzy przyspieszają proces starzenia i to jest właśnie śmieszne ;) Za kilka lat bedziesz po 30stce, a taka głupiutka...

Gość Chamstwo w obronie
opalenizny. Łza wzruszenia spływa mi po policzku :D

Gość Akai Akumu
Alizeeeeeee, ja jestem po 5 wizytach na solarium (w niezbyt długich odstępach czasu,bo mi mało czasu zostało do balu, chodzę co 4-5 dni) na 8-10 mminut i prawie nic nie widać, więc wybacz... jakieś domowe sposoby znacie bez wydawania kasy?