Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość ...ella...

czy facet może być wierny?

Polecane posty

Gość ...ella...

wiem że temat oklepany. ale chciałabym pogadać o tym trochę. czy facet umie być wierny? czy musi czuć się zdobywcą i podbudowywac swoje ego chocby jakimis flirtami przez internet albo po prostu podrywaniem dla samego podrywania, nie wspomnajac o pójsciu z kim innym do łóżka. co o tym myslicie?

Gość NadalZakochana
faceci są obleśni. Mam kochankę i czuję się good

Gość ehkm
sama jesteś obleśna ty głupia pipo bez mózgu.

Gość NadalZakochana
jestem bi:) przepraszam jeśli kogoś tu obraziłam

Gość ehkm
a ja pi nie obrażać facetów proszę , narazie przeżyjesz , ale bacznie cię obserwuje

Gość flore
tak, sobie

Gość Rosasita
Mogą jak są zaslepieni swoja Panią..........

KObieta :) oczywiście ,ze może być wierna :D ja jestem absolutnie monogamiczna :) w swoim zwiazku mam wszystko czego szukałam :) pełna satysfakcję z sexu , poczucie bezpieczenstwa , zrozumienie , miłosc :) , moge sie rozwijać , kształcić , chwali sie moje gotowanie , prawi komplementy , mam motyle w żoładku na widok mojego ukochanego , czekam w oknie aż wróci z pracy , mam najprzystojniejszego dla mnie faceta pod słońcem :) i jestem szczęśliwa :) wiec kobieta może być wierna :D

Gość eternity1302
facet moze byc wierny jak najbardziej moj jest az mnie czasami wnerwia ta swoja wiernoscia bo niestety jest to wiernosc polaczona z duza zazdroscia(zeby jeszcze bylo o co..) i lekka zaborczoscia

Gość A ja słyszałam
że jeśli facet jest bardzo zazdrosny to znaczy że sam ma wiele na sumieniu :( I często nie daje mi ta myśl spokoju, bo mój facet ma bzika na tym właśnie punkcie :(

Gość Sądząc tak
chyba masz nierówno pod sufitem!!!!! Facet ma większe prawo do zdrady niż kobieta????? A niby z jakiej paki...BO MA INNĄ NATURE??????? Wspólczuje twojemu życiowemu partnerowi, jeśli masz takie podjście do zdrady :(

Naturalnie ze moze tak byc. Byc moze masz ciut wiecej testosteronu niz przecietna kobieta. Nawet Kayah o nim przeciez spiewala! Niektore kobiety sa w stanie to zrozumiec ze faceci musza czasem dostac dawke nowych wrazen a pozniej jak sa naprawde zakochani w tej jedynej to i tak wroca do niej.

nigdy nie mow \"nigdy\" - roznie moze sie potoczyc po zdradzie. Jak dziewczyna chce skoczyc w bok to tez jej wybor. Ja nie mowie, ze jej nie wolno. Was po prostu mniej ciagnie a nas czasem jak wilka do lasu:) Raz mi jedna dziewczyna powiedziala : \"jak pojdziesz z inna do lozka i ja sie dowiem to chociaz powiedz, ze ja bylam lepsza:)\" Mowi sie, ze jesli partnerka jest idealna to sie na boku wrazen nie szuka - ja mowie, ze jesli partnerka jest idealna to.. sie pozniej do niej wraca :) Dlatego porada jak juz dla facetow przynajmniej (chociaz dla kobiet tez:): jak koniecznie czujecie cisnienie zeby posmakowac raz na jakis czas czegos innego (bo schabowy jest dobry ale ile go mozna w kolko jesc?) to idzcie do agencji albo jak jestescie po slubie to zdradzcie z mezatka (mniejsze ryzyko ze sie wplaczecie emocjonalnie z ta druga osoba)

Gość irenka 1980
Kazdy facet, ktory dostanie 3 dziury, bedzie wierny. Dobry obciag, cipka i dobre pchanie w ciasna dupke zatrzyma kazdego faceta. Wystarczy kazdego wieczora klasc sie z rozlozonymi nogami i mowic mu, "wsadz sobie gdzie chcesz, moje usta, pupa i cipka sa dla ciebie" i gwarantuje Wam, nie bedzie szukal innych.

a powiem Ci Irenka ze cos w tym jest co mowisz :) swintucha: nie obserwuj go podejrzliwie - wyjatki tez sie zdarzaja:) generalnie kazdy chlop szajby dostaje jak widzi, ze zaczyna byc szpiegowany przez zazdrosna dziewczyne (wtedy wlasnie czesto zdradza po raz pierwszy). Badz po prostu dla niego tym lasem do ktorego wilk ciagnie :)

temat zdrad wyczerpany...szkoda,ze facet który ma naprawdę fajną babkę szuka odmiany...kurna przeciez to tylko bzykanie-myśle,ze dużo kobiet jest otwarte na nowinki.... ...powiedz czy dlatego,ze babka niechce czegoś zrobic czy to poprostu dla odmiany?

Gość foxylady
TAK ale taki fajny facet

cholera trudno mi to zajarzyć...no wiem,ze jak sobie wypiję to mi się instynkt zachowawczy włancza i rozglądam się jak facet po sali za mięsem no i mam to mięso ale mówie stop-a jak na mnie zabaredzo dziala to wsiadam w taxi i spierdzielam...ale może dlatego,że bujam się ze znajomymi i boję sie ,że wpadnę -kur.. nie wiem

tak ...pewnie bym napisała ,że brak ci ikry ale wtedy się zamotam i to samo będę musiała powiedzieć o swoim facecie a tak nie jest;)

Gość ja jestem z wyboru
okazje miałem

bialadiablica: ja sie z Toba troche drocze;) przeciez nie znam Twojego faceta, kazdy czlowiek jest inny i rownie dobrze zdrada to jest ostatnia mysl ktora mu kiedykolwiek przyjdzie do glowy :)