Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość ...ella...

czy facet może być wierny?

Polecane posty

Gość Ekspert może jest ekspertem
od kobiet ale na pewno nie od mężczyzn. To typowy dupek i może pisać wyłącznie za siebie

Gość coś nie tak
każdy facet wcześniej czy pózniej zdradzi,i albo odejdzie do innej ,albo lubi sex i bedzie sie ukrywał ale dalej to robił !!!. z kobietami jest podobnie tyle ze tych co lubia chłopaką ,mężom doprawiać rogii jest o wiele mniej niż facetów- takie jest moje zdanie!!tyle ze wszystko to wina kobiet w większości -jak suka nie da to pies nie wezmie-taka prawda ,więc kobiety zacznijmy się szanować ,zaraz mi ktoś napisze zacznij od siebie?! ok.

coś nie tak-cholera szanuje się a co!!!:D ...aj jak bym loczki podpalila takiej ,która wie,ze facet ma kobietę..a jemu..hmm

bialadiablica - przyznam, ze mnie teraz zatkalo jak powiedzialas, ze on plywa, a moze ja pisze z wlasna zona teraz?? :) do wszystkich innych: nie kazdy facet na 100% skoczy na bok, to wszystko zalezy od okolicznosci!

marycha ja też...ale pan Ekspert się zdenerwował bo ktoś mu tu nawkładał garści hi,hi...wracaj...zwiał do żony ;)

nie ty ..mój teraz był koło norwegi i cholandii a teraz jest gdzies koło helu -pozatem on pływa na okręcie