Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość wystasszszzona

Wszyscy na innym forum mnie strasza,ze jak odrazu zaszlam w ciaze po pigulkach

Polecane posty

Gość wystasszszzona

to poronie....Jedna mi napisala,ze stracila przez to ciaze blizniacza,druga jedno dziecko... Naprawde tak niebezpieczne jest zajscie w ciazy w pierwszym miesiacu po odlozeniu tabletek???:(

Nie martw sie tak,bo nie mozesz w ciazy sie martwic!!! Kto Ci tak napisal? Ja sama chce miec dziecko,nie mam jeszcze doswiadczenia,napewno odezwa sie dziewczyny co juz sa mamami... Pzdr!!!:)

Gość ja cię nie straszyłam
więc nie wszyscy. Myślę, że usłyszałaś opinie osób, które mogły coś w tym temacie powiedzieć i, niestety, miały akurat nienajlepsze doświadczenia. Głowa do góry. Przecież czasem musi byc gorze, żeby było lepiej :)

nie martw się i bądź dobrej mysli. Z tego co ja słyszałam, to jedynie istnieje możliwośc ciązy mnogiej zaraz po odstawieniu anty. Nie czytaj żadnych złych rzeczy i zaufaj ginowi. Pamietasz- im wiecej czytasz- tym wiecej sobie wkręcasz.

Poronienia sie zdażają i to nie tylko po odstawieniu tabletek,więc nie słuchaj takich bredni.Dziwię się tym osobom że tak ci piszą,bo skąd mogą wiedzieć jaka była przyczyna?W twoim przypadku może być inaczej,jeśli ciąża jest mocna i stabilna to wszystko będzie ok.

Spokojnie,przeciez nie ma na to reguly, niestety ryzyko poronienia zawsze istnieje, czy bralas tabletki, czy nie, czy zajdziesz w ciaze pare lat po odstawieniu, czy od razu, trzeba byc dobrej mysli i robic wszystko,zeby bylo dobrze. Ja od razu po odstawieniu zaszlam w ciaze mnoga, wiadomo,ze to jest ciaza zagrozona,ale zobacz ile blizniakow sie rodzi... :) Ja jestem w 11 tyg i niestety musze lezec, bo mam silne bole,ale jestem dobrej mysli, musi bolec :) bo przeciez rosna... :) glowa do gory, pozdrawiam

Gość wyyyystrrrasssszona
dzieeeekuje!❤️

Gość stresiatko
Nie zamartwiaj się niepotrzebnie.Co prawda lekarze zalecaja odstawic tabletki wcześniej(najlepiej 3 miesiące), ale to nie znaczy że cos sie musi zlego stać jeżeli zaszlaś w ciąże zaraz po odstawieniu.Znam nawet 2 dziewczyny które brały tabletki, nie wiedząc że są w ciaży.Jedna łykała je przez 2 miesiuące zanim sie zoorientowała..Mimo wszystko ciąże przebiegly bez problemu i dzieci zdrowe;)

Gość mama Szymka
ja równiez zaszlam w ciaze odrazu po odstawieniu tabletek. Teraz mam dorodnego syna ktory ma juz 21 miesiecy. Powiem jeszcze jedno ciaze mialam wzorowa, nawet wyniki morfologi byly dobre i nie musialam brac zelaza, wiec nie ma na to reguly i nie martw sie. Glowa do gory.

Nie panikuj... :) Ja zaszlam w ciąże w pierszym miesiącu po odstawieniu pigułek i mam terz 3 miesięcznego cudnego synka... ciąża wzorowa :)