Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

yogazone

Bromergon a dlugosc cyklu

Polecane posty

Dziewczyny, mam do Was pytanie... od miesiaca biore BROMERGON, do tej pory moje cykle byly regularne i trwaly 30 dni, jedynie poprzedni cykl z niewiadomo jakiego powodu skrocil sie do 26. Dzisiaj jest juz 32 obecnego cyklu i @ nie widac... Podejrzewam ze powodem jest wlasnie BROMERGON i stad moje pytanie do osob ktore go braly; czy w jakims stopniu wplynal on na dlugosc Waszego cyklu? Nie musze chyba dodawac ze @ jest absolutnie niepozadana :-) niestety robilam test i tylko 1 krecha... Jutro ide do lekarza i zobaczymy co mi powie...

Gość ------------------------------
Ja brałam bromergon, ale dzięki niemu cykl mi sie wyregulował, ze skutków ubocznych miałam mdłości i byłam non stop śpiąca. A może jesteś w ciąży? Zrób jeszcze jeden test :)

Ja też podejrzewałabym ciążę. Brałam bromergon przez trzy miesiące, co prawda nie zaszłam w ciąże, ale czułam, że wszystko dobrze funkcjonuje, że jest owulacja i w ogóle. Moja gina mówiła, że po bromergonie niektóre dziewczyny błyskawicznie zachodziły w ciażę. Z całego serca życzę Ci, żeby tak było.

:) a u mnie bromergon wyregulowal cykl i sprawil, ze wlasnie za miesiac szykuje sie do porodu :) zaczelam go brac w lipcu 2005 (w drugiej polowie) a w ciaze zaszlam okolo 24 sierpnia :) wiec zycze Ci takiego samego szczescia :) 🌻🌻🌻

qrcze Dziewczyny.... moze jestem w ciazy ;-) strasznie bym sie ucieszyla... Nie moge o niczym innym myslec, zachowuje sie jak oblakana, a jeszcze niedawno patrzylam z politowanie na dziewczyny ktore mowily tylko o swojej ciazy... Poczekam do jutra z testem, ten ktory robilam w niedziele (29 d.c.) pokazal tylko 1 kreche, moze juro... Dziekuje za odpowiedzi i mile slowe, buziaki!

nie przejmuj sie testem :) moglas miec wtedy jeszcze za malo hormonow ciazowych _ zapomnialam jak sie nazywaja :) zreszta, teraz jak juz lykasz bromek pojdzie jak po masle :) aaaa i cykl poprzedzajacy tez mialam krotszy :)

Dziekuje Ewciak za optymizm ;) zaczyna mi go brakowac, jak widze 1 kreche... rano robilam drugi test i znowu to samo. Jestem umowiona na dzisiaj do lekarza, zobaczymy co mi powie... nigdy mi sie cos takiego nie zdarzylo nie dosc ze nie mam @ to temp. 37 st. przez caly czas.

i jak ?? Mam nadzieje, ze wynik wizyty byl taki jak sobie zamierzylas :) Powodzenia Ci zycze i szczescia :)

Czesc Efciak :) mialam robione USG ale nic nie bylo widac, mam zrobic test za tydzien, a jak znowu bedzie wynik negatywny to zaczynam brac luteine. Pocieszajace jest to ze moja ginekolog powiedziala mi, ze z tego co widzi \"w srodku\" na nie zapowiada sie na @ w ciagu najblizszych dni... oczywiscie powody moga byc rozne ale jeden z nich to wczesna ciaza (!!!) niewidoczna jeszcze na USG ... Powiedziala mi tez ze testy mimo ich 2 testy byly negatywne to nie znaczy ze ten trzeci tez bedzie :) Nie chce sie nakrecac, ale tak naprawde caly czas o tym mysle. Dzieki za pamiec :)

:) ciesze sie, ale tak pomalutku, zeby nie zapeszyc :) 🌻 i czekam na dalsze wiesci :)

no niestety ;( dostalam @.... w tym cylku bede brala oprocz bromergonu takze clostybegyt (nie jestem pewna nazwy tego leku) na stymulacje pracy jajnikow. Miejmy nadzieje ze pomoze... Wesolych Swiat Efciak!