Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość mirra

opalone do Wielkanocy...solarium czy balsam???

Polecane posty

Gość mirra

jak Waszym zdaniem opalic sie do Swiat- lepiej chodzic od dzis do solarium czy zainwestowac w jakis balsam brazujacy? mam jasna karnacje, nie opalam jakos wyjatkowo szybko, wiec zastanawiam sie ktora metoda bylaby lepsza??? moge isc na 10 min do solarium kazdego dnia, ale nie wiem jak zareaguje na to moja skora?? a jesli balsamik, to jaki polecacie-taki zeby nie tworzyl smug i nie byl strasznie nienaturalnie zolty??? dzieki za pomoc:)

balsam! chcesz zeby Twoja skora za pare lat wygladala jak skora 60 letniej kobiety???

Gość salaaaaa
mi się przez solarium straszny cellulit zrobił... nie radze... jestem zrozpaczona i nic mi nie pomaga ;( balsam zdecydowanie, ale nakładaj go precyzyjnie, bo zrobisz plamy

Gość jolcia3410
ja ci moge polecic balsam malwa pollena brazujacy, w rosmanie kosztuje 9,99zl i jest go 300ml- jest bardzo wydajny i naprawde ladnie brazowi skore, jesli niechcesz zbytnio mocnego efektu to nie uzywaj go codziennie

Gość solka na 102
salaaaaa - powaznie przez solarium ci się ten cellulit zrobił ?? jak często chodzilaś ??? smarowałas się czymś ??? a w jakich partiach ciała ci się zrobił ??

Gość A ja polecam
Balsam Bebe brązujący. To jest poprostu cudo. Nie trzeba się nawet przejmować czy super dkładnie się nałozyło, poprostu rozsmarować i gotowe. Daje tak piekny kolor skóry że poprostu nie idzie odróznić od naturalnej opalenizny.

Gość ffffffffffffffffffffffff
od solarium nie robi sie zaden cellulit...po co bzdury piszecie i straszycie:O podobnie,niekoniecznie solarium oznacza skóre jak shar pei po kilku latach:O wszystko zalezy od umiaru i rozumu... mirra -----> wybierz solarium:)

Gość ffffffffffffffffffffffff
TYLKO nie kazdego dnia na 10 min:)!!!

Gość jak pojdziesz na solarium
to powiedz tam o co ci chodzi i napewno ci doradza jakie sesje sobie pobrac

ale i tak dziewczyna nie opali sie ladnie do niedzieli wiec najlepszy bedzie balsam, posmarujesz sie w piatek i sobote a w niedziele bedziesz ladnie wygladac. Tez kiedys chodzilam na solarium w zimie ( no bo kto dopala sie na solarium latem kiedy jest najweicej slonca, debil chyba;/) ale po kilku miesiacach zrezygnowalam i juz wiecej nie skorzystam, a kto mial racje, czy te babki ktore chodza non stop na solarium i mysla ze nic ich skorze sie nie stanie czy te ktore korzystaja tylko z promieni slonecznych przkonamy się za pare lat jak zaczna sie starzec:)

Gość Joko6
Ja opalam sie wlasciwie od zawsze bo juz jako mala 4-letnia dziewczynka zaczelam uzywac kapieli slonecznej i tak trwalo przez kilkanascie lat tylko slonko zaswiecilo ja juz bieglam sie opalac a z tym nie mialam problemu cbo mam sniada karnacje .Potem ze slonca przezucilam sie na solarium od 96 roku bo juz opalanie na sloncu.No i opalam sie na solarium do dzisiaj robie to z umiarem po 20 minut srednio dwa razy w tygodniu az uzyskam taki kolor jaki lubie a potem przerwa nawet miesiac jedynie nie opalam twarzy bo mam z nia problemy pekajace naczynka i rumience to z powodu klopotow z tarczyca .Zblizam sie do 50 i nie mam pomarszczonej skory lekki celuit i owszem ale to zaburzenia hormonalne i uwarunkowania genetyczne moja mama ma jestem szczupla i nikt mi nie daje az tylu lat bo wygladam mlodo.Lubie byc opalaona ale nie do przesady bo co za duzo to nie ladnie wyglada.Uzywam codziennie od lat balsamow do ciala pije sok z marchwi ,zielona herbate owocowe ,pije duzo wody niegazowanek mineralnej nie pale nie pije kawy ani alkoholu slodycze jem z umiarem i nie uzywam zadnych upiekszaczy typu pudry roze sminki itp.Dlatego uwazam ze jak sie zachowa zdrowy rozsadek przy opalaniu ana solarium to nic sie nie stanie chba ze ktos ma naprawde bardzo cienkqa wrazliwa skore ja jestem posiadeaczka raczej mieszanej a kiedys tlustej skory/Pozdrawiam wszystkie lubiace opalac sie dziewszyny.

Gość jolcia3410
ja wlasnie go kupilam w rossmanie:)

ja bym polecala balsam... poprostu sama wole:P a jaki balsam dobry? proponuje przejrzec Damska Torebke :) ja moge polecic, ale to dla tych ktorzy sa strasznie zdesperowani i nie maja co zrobic z kasa...moja kolezanka pracuje w drogerii i zalatwila mi samoopalacz firmy Clinique za 30 zl... normalnie kosztuje za 150.... ale moim zdaniem jest genialny... uzysykuje sie po nim boski kolor...dla mnie nie ma zadnycgh wad, jedynie cena...