Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość moze i wam pomoze-

olejek z drzewa herbacianego

Polecane posty

Gość moze i wam pomoze-

hi laski! stosuje to cudenko dopiero od dwoch dni a juz duzo zaskornikow szlag trafil,polecam! jedna kropelke mieszam z kremem i smaruje twarz(rano i wieczorem) poza tym polecam maseczka z drozdzy i 2 kropelkami ojeku,3mamy ok 23 min na twarzy! super pomaga! powodzenia w w alce o piekna cere! ja sie nie poddaje :-)! buzka!

ale jak dodajesz do podkładu to najpierw twarz smarujesz olejkiem a póxniej podkładem?zaskórniki znikają od tego olejku?

Gość na zaskorniki___
mi super pomaga,skora ladniejsza i zaskorniki juz w polowie przegonione a stosuje od poniedzialku,nawet plamki sie zmniejszaja(te po wyciskaniu) polecam,wyprobojcie,ja mam ten z rossmanna,w polskim rossmannie tez powinien byc :-)

no ...przebarwienia znikają od toniku(sok z cytryny+olejek+woda mineralna)trzymam w lodówce .olka18 -Niee..po prostu w pustym opakowaniu po kremie mieszam trochę podkładu z kropelka olejku i nakładam na twarz. Olejek działa antybakteryjnie,więc zaskórników jest zdecydowanie mniej.

ok,dzięki. po świtach pójde do apteki i kupie ten olejek.mam nadzieje,że mi pomoże.pozdrawiam :):)

aha, i mam jeszcze jedno pytanie na temat tego lejku.wy po nim tez macie wysyp tego co było pod skórą, tz tych zaskórników na wierzch jako ropne pryszcze?

no,mi się pojawiają czasem takie czerwone(jakby podrażnione) i czasem coś jakby wyłazi na wierzch..,ale da się przeżyć;)

Gość Link--a
KUPILAM!!! ALe czemu ten olejek tak smierdzi ?

Niektorym smierdzi niektorym pachnie:D Jak dla mnie bardzo ladny ma zapach.

Gość Link--a
Promo- moj Facet stwierdzil,ze toto pachnie stechlizna....hehe

Gość mnie tam pomaga
smarujęnim syfki i jest coraz lepiej, super je wysusza, oczysza skórę, jak dla mnie zapach super, szkoda że dość drogi, a moło go, u mnie szybko schodzi jak sięgo dodaje jeszcze do kremu, szamponu czy maseczki.

Gość jkasia
A ile za niego zaplacilyscie i gdzie kupilyscie?

Gość mnie tam pomaga
ja w zielarni za 7zł z czyms, ale malutkie

Gość Link--a
Herbal Harvest TEA TREE OIL - ok.$14 - 100% australijski olejek

Gość Link--a
30 ml pojemnosc -zapomnialam dodac

ja mialam 2 bolace krosty na poczatku stosowania olejku. nie wiem czy przyczyna nie bylo to, ze wlalam troche wiecej kropli, wiec teraz wlewam tylko 15-20 krpli na pol but. toniku. mozliwe, ze jest to efekt jakiegos oczyszczania twarzy. uzywam moja miksture nadal. bardzo ladnie goja sie krostki na pleckach.

Gość mnie tam pomaga
ni można używaćżadnych maści zaraz po nałożeniu olejku na syfki!! Zwłaszcza tych z kwasami, np Acne derm!!!!!! Benzacne 10% też nie!!!! Chyba że chcecie miećwysyp albo podrażnienie spore. :)