Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

kamis1982

Wyjazdy służbowe mojego faceta....

Polecane posty

Jesteśmy już kawałek czasu razem, niedawno zaczeliśmy pracować...On w firmie w młodym zespole wszyscy do 35 lat, ja w troche starszym \"teamie\". Mam pytanie czu to normalne że raz w miesiącu organizują jakieś wyjścia do pubu i jakieś tam urodziny?? Teraz się dowiedziałam że w wakacje jego firma organizuje wyjazd na mazury na weekend. U mnie w pracy nie ma czegoś takiego. Czu to normalne? Jestem zazdrosna...tam są też dziewczyny. Dlaczego nie można przyść czy wyjechać z bliską Ci osobą...?

Gość mmmggie
ja też byłabym zazdrosna i rzeczywiście jest to dla mnie dziwne, mój mąż też ma takie imprezki, ale poprostu na nie nie chodzi, ja chodzę raz do roku :) ale jestem rzeczna i wracam przed 23:00 wszystko zależy jak Twój mężczyzna często chodzi na te imprezy i jaki ma do nich stosunek

Jest pochłonięty pracą i lubi tych ludzi, nie ma czasu na innych kumpli i kumpele... więc wiem że się cieszy z takiego wyjścia czy wyjazdu, a z drugiej strony widzi jak ja reaguje - chociaż próbuje się opanować ,ale nie potrafie udawać że jestem w niebo wzięta że on się dobrze bawi a ja czekam i się denerwuje...

Gość no i co ze organizuja
??? kto KAZE tam chodzic??:O jakby wolal z Toba spedzic czas to by nie wyjezdzal z kolezankami z pracy:O

Gość Baśka 125
ja nie pozwalam swojemu męzulkowi na takie imprezki po tym jak zobaczyłam zdięcia z jednej. Wyjad a oni myślą ze to wyjazd do burdelu i należy sie puszczać z byle kim! ma troche nieprzyjemności w pracy bo reszta nie rozumie jak można nie jechać i za darmo poruchać koleżanki:/

Chwileczka! Najczesciej to firmy z kapitalem zagranicznym organizuja takie imprezy dla swoich pracownikow w celach integracyjnych. Ale odbywa sie to na zasadzie spotkan calymi rodzinami w mysl zasady \"Od poniedzialku do piatku - dla firmy, ale weekend - dla rodziny\". Dlatego dziwilby mnie nieco taki solowy wypad meza. Wiec, moze dowiedz sie, kochana kamis, jak to naprawde jest.

Gość wyjazdy...
sa zarezerwowane dla zonki:) kumple z pracy sa na co dzien!! poza tym jak ktos zaczyna sie dobrze bawic w towarzystwie kolezanek i kolegow z pracy za miastem i zapomina o zonce to cos tu nie tak:/ pierwszy stopien do....:O sama dokoncz:O

Gość kaveeeee
mojej kolezanki facet ma takie imprezki na które chodzi... z moja kumpela (swoja girl) - i to chyba normlane

On mówi że mu nie ufam a przecież związek opiera się na zaufaniu. Wydaje mi się że chce być w porządku w stosunku do mnie, ale przecież nie może wszystkiego przewidzieć. MOże po prostu ja sobie też powyjeżdzam gdiześ sama i nich się dzieje co chce- pieprze to!!

a Ciebie nie moze zabrac na takie wyjscia wspolne lub wyjazdy? To by rozwiazalo sprawe przeciez!! Jesli zaczalby sie burzyc lub wyrazac niechec, to na Twoim miejscu zaczelabym sie troche martwic:(

mówi że tam jadą osoby bez partnerów....(żon czy dziwczyn) a nie chce się czuć jak koło u wozu...

ojeju a jemu tak zalezy na tych wyjazdach i wyjsciach? skoro widzi, ze Ci przykro to moglby sie powstrzymac albo chociaz mocno to ograniczyc...przeciez jak ktos wyzej napisal kumpli i kumpele ma na co dzien w pracy...nie wiem jaka jest Wasza sytuacja, ale jesli sie nie widujecie na co dzien to tym bardziej moglby sobie darowac ta \'pseudointegracje\'...no ale to juz jego wybor!

mój mąż wyjeżdża z reguły raz na rok na szkolenie..wiem ze wieczorkiem maja wszyscy spotkanie integracyjne..przy nieograniczoonej ilości piwa i wódki..zanim zostaliśmy parą opowiadał mi pare sytuacji z takiego wyjazdu..raz podobno szef, który ma żonę wziął ich do burdelu..a na wyjeżdzie są tez inne dziewczyny wiec o skok w bok nie trudno..ale cóż pozostaje mi tylko mu zaufać..choć cieżko to zrobić..ale jeśli twój chłopak wyjeżda tak tylko zeby sie zabawić..to co innego..ja bym na takie wypady z koleżankami nie pozwoliła..i on powinien to zrozumieć..

Gość zaufaj mu
ale sama sobie tez nie odmawiaj tego typu wyjazdow!! jesli ma Cie zdradzic to moze to zrobic wszedzie, nawet w pracy!! zabranianie mu wyjazdow nic Ci nie da. Skoro chce tam jezdzic niech jezdzi. Ty tez sie zabaw! A co z tego wyjdzie - no coz - prawdziwa milosc przetrwa wszystko i odepchnie kazda pokuse!

No nie wiem czy prowokowanie i wystawianie na próbe to najlepsze roziwązanie...nawet największą miłość może zepsuć głupota i to juz nie ważne z czyjej strony...pewnie on pojedzie, ja będę sie dołowała albo bede chciała odreagować...juz nie wiem.

Gość zaufaj mu
to zadaj mu bardzo proste pytanie - dlaczego chce tam jechac? niech poda najwazniejsze powody. Moze nie chodzi o sama rozrywke, a tez jakies szkolenie czy cos takiego. A moze jest tam nowy i boi sie 'wybijac' i woli poslusznie pojechac, moze wcale tez nie jest mu wesolo i wolalby spedzic czas z Toba a glupio mu sie przyznac, ze boi sie odmowic w pracy?

Gość Baśka 125
bzdety Faceci jeżdza tam by sobie poużywć wiem bo nie tylko mo tak jeździł ale odemnie z pracy też tak robią:/ I nie ważne czy jest nowy czy nie

On zaczął tam pracować w lutym ,więc jest \"nowy\" ale do czerwca już bedzie chyba obyty... Z tego co wiem to więcej jest tam kolesi ,większość w poważnych związkach lub mają żony ,Dziewczyny chyba też nie wypytuje żeby nie pomyślał ze jestem o niego taka zazdrosna:) chyba rozumiecie:) Znam go dość dobrze i wiem że mnie kocha i że nie zrobi nic czego mógłby żałowac ,ale nie mam tej 100% pewności i wiem że nigdy jej nie bedzie. Wiem tez że jak będzie mnie chciał zdradzić to wcale nie musi jechać na wyjazd ,ale nawet z dobrymi intencjami różnie to wychodzi z facetami...to chyba w ich naturze.

Gość zaufaj mu
no tak, ale czy w takim razie nie dziwi Cie, ze chce sie bawic z jakimis laluniami z pracy?:> szkolenie rozumiem, ale wyjazd na kilkudniowa popijawe to juz nie za bardzo:/

wyjazdy,spodkania to teraz w firmach norma ale nie musi przecież biegać na wszystkie...i co to za system,że ty nie możesz dołączyć i poznac tych ludzi-nie mowie ,że zawsze musisz być ale poznac ich chyba możesz- nie wierzę,że tak wszyscy łaża bez swych partnerów życiowych

A czy on musi być na wszystkich imprezach ? Niech nie przesadza. On będzie imprezował, ty będziesz imprezować i jak on myśli, jak długo wasz związek się utrzymie.............. ? Powiem tobie, że zaufanie też ma swoje granice, bo tak na prawdę można ufać tylko sobie ... i to nie zawsze. Z wieku dziecięcego wszyscy już wyrośliśmy :-D