Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość mimmia

Zachowanie na forum...

Polecane posty

Gość mimmia

Dlaczego tu na forum kobietom tak łatwo przychodzi ocenianie, obrażanie i wyzywanie innych kobiet?

Gość cleo_
Wydaje mi się, że może mieć na to wpływ burza hormonów - przed i po porodzie plus inne czynniki tzw osobowościowe ;)

Gość eeelll
bo wydaje im się, że są anonimowe i mogą wszytsko powiedzieć.. moje prywatne zdanie jest takie, że nie należy zwracać uwagi na obsceniczne, wulgarne wypowiedzi bo nic dobrego nie wnoszą!

Gość tak - wydaje im się
że są anonimowe/anonimowi. Zawsze można takie chamskie posty zgłaszać w Śmietniku, na pewno zostaną usunięte.

Gość nie tylko na forum............
Chamstwo i wulgarność rozprzestrzeniły się niestety wszędzie. Kto taki nie jest, wydaje się reszcie zupełnie nie cool ani "trendy". Beznadzieja jakaś :-(

Gość mimmia
z tym śmietnikiem to bardzo dobry pomysł, tak niestety tu możemy dać taką wypowiedz do śmietnika, ale gorzej jest w życiu...

Gość przecież wcale nie musimy tego
TOLEROWAĆ! mam gdzieś bycie "cool" tudzież "trendy" będąc chamską i wulgarną! Wolę być "moherem", który potrafi zachować się wśród ludzi, a nie zachowuje się jak małpa! Ten śmietnik to dobry pomysł! trzeba tam faktycznie szukać pomocy.

Gość nie tylko na forum............
śmietnik istniał od zawsze i niestety niczego nie załatwi. Zajrzyj ile tam postów sie znalazło a wciąż pojawiają się nowe... Ja od kilku lat próbuję walczyć tutaj, ale nie zauważyłam, żeby cokolwiek sie zmieniło

Gość przecież wcale nie musimy tego
a jakie mamy inne wyjście - poza śmietnikiem? Przynajmniej jak się zgłosi problem i poda się namiary na chama, to jest reakcja! posty są usuwane! więc jak dla mnie jest to najlepszy sposób na pozbycie się chamów z danego topiku. Wiadomo, że ich nie wyeliminujemy, bo jak to już ktoś zauważył - głównie dla gówniar - chamstwo i wulgarność jest cool, ale usuwanie postów tego typu to zawsze "COŚ" Można tym sposobem ocalić topik.

Ignorować, najgorsze to wejść w dyskusję z frustratem, frustratką lub... dzieciakiem. Pamiętacie może, kiedyś dzieciom się zdarzały głupie żarty telefoniczne... Przeniosło się na sieć. Teraz w necie łatwo mogą udawać, kogo tylko zechcą. Przykre to, nie mądre, czasem chamskie, czasem obrzydliwe i tylko moderatorzy mają robotę, by pozbyć się szlamu... Jest regulamin, wypadałoby go przestrzegać. Ale \"nie ma bata\", oprócz skasowania wpisów co można zrobić? To samo dzieje się na innych forach również, istna plaga. Przyznam jednak, że mnie niektóre wpisy potrafią wytrącić z równowagi.

Gość cwaniura
co powiecie o prezentowanej tu ostatnio "poezji"? ja sie usmialam, mnie nie wytracilo to z rownowagi, ale wiem, ze niektorzy byli wsciekli. A autorowi chyba o to chodzilo...