Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Mysz_

Zel do mycia twarzy dla cery mieszanej

Polecane posty

Gość Mysz_

Możecie mi polecić jakiś żel lub pianke do mycia twarzy, które nie przesuszają mieszanej skóry twarzy? Używałąm pianki z Nivea Visage Young i teraz Garnier zielony i jak dla mnie lipa. Znalazłyście może coś co i dla mnie byłoby dobre?

żel avene taki zielony , do kupienia w aptece za ok 40 zł, ale bardzo wydajny i nie wysusza- nie trzeba toniku pozniej stosowac

Gość dla mnie BOMBA
zel do mycia twarzy - iwostin purritin

Gość superacki
firmy kamill taki zielony ok 10 zl malo wydajny ale wogle nie podrznia i nie wysusza

Gość Mysz_
wielkie dzięki

ja ci tylko powiem czego nie kupuj...nie znam zadnej osoby ktorejby ta seria pomogla...Ziaja Biobalans normalizujacy do cery tlustej i mieszanej. nic nie pomaga a twarz po uzywaniu (obojetnie czy toniku, peelingu kremu itd..) jest dziwna.. niby wysuszona a sie swieci...:|

Gość angelinaaaa
loreal pure zone

http://us.st11.yimg.com/store1.yimg.com/I/yhst-28101366479978_1885_4529731 Ja przez ostatni iesiac uzywalam czegos takiego, tylko w innej tubce i powiem szczerze - beznadzieja...W ogole sie nie pieni, wydaje sie jakby w ogole nic nie mylo co przy mieszanej skorze jest dosc niebezpieczne. Kupilam sobie tez krem Nivea nawilzajacy, http://www.nivea.co.uk/frameset.php i radze wam szczerze - omijajcie ja szerokim lukiem! Wchlania sie nienaturlanie szybko a jak probuje na twarz nalozyc podklad to skora jest szorstka tak jakby i zostaja smugi i brzydkie place. Bleeeee Chyba znow wroce do zelu do mycia Granier fresh - taki zielony

hej1 ja bardzo duzo kosmetyków uzywałam do mycia twarzy,ale kazde to były za przeproszeniem do dupy.Z czystym sumieniem moge ci polecić zel do mycia twarzy TOLERIANE firmy LA ROCHE-POSAY.Jest to łagodny zel oczyszczajacy do skóry szczególnie wrazliwej ,normalnej i mieszanej.JEST REWELACYJNY spróbuj a sama sie przekonasz i nie jest stosunkowo droki koszt chyba 46 zł.za taka cene opłaca sie bo efekt mórowany.Równiez kupiłam sobie i uzywam tej samej firmy kremu effaclar k super znikneły mi po nim pryszcze. moja cera stała sie gładka.