Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

dwudziestoczterolatek

Mam do Was takie skomplikowane pytanie

Polecane posty

Co uważacie, że powinniście umieć, bo macie ileś lat (podajcie ile) i inni umieją, a Wy nie? Bo ja np. nie potrafię ugotować obiadu. Ba, nawet jajecznicy nigdy w życiu nie robiłem!

Gość a taki jeden ...
typowa prowokacja 😠

ciężko powiedzieć zawsze chciałam perfekcyjnie umiec jeden jezyk obcy a jak narazie mimo że uczyłam sie 15lat to powiem tylko pare zdan-katastrofa taka noga z jezyków 24

Gość anniii
Ja mam 20,nie umiem gotowac, sprzatanie tez nie jest moja mocna strona. Ogolnie prace domowe- nie dla mnie ;-) pozdro

Gość paraglide
prowadzić samochodu.... 26!!!!!!!

--> a taki jeden ... To nie prowokacja! Powaga! Parę lat temu, jak zdawałem na studia, zatrzymałem się u wujka w innym mieście. Chciał, żebym zrobił sobie jajecznicę. Dał mi jajko. Ja widziałem kiedyś, jak mama rozbijała jajko o patelnię, to też tak próbowałem, ale mi tylko patelnia podskakiwała, a jajko nie chciało się rozbić :-O W końcu, nie mając pomysłu wsadziłem palce w te jajko i je zgniotłem :-O Wujek sam zrobił mi jajecznicę, a od tamtej pory nie próbowałem.

Gość a taki jeden ...
jak sie dobrze zastanowić to mam jednego znajomego ok 30 lat ... ciągle z rodzicami mieszka i przysłowiowo wode przypala ... :)