Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość ukradacz dziewczyn

Ukradlem koledze dziewczyne, pyta mnie czy cos nas laczy - co odp ?

Polecane posty

Gość ukradacz dziewczyn

Kolega mial dziewczyne, mnie sie ona wczesniej spodobala, ale on pierwszy do niej uderzyl. Ja mu potem ją odbilem ale nie wiedzialem, ze ona jest z nim. Wlasciwie rozeszli sie z innego powodu niz ja. Moze mojej winy tez bylo nawet duzo mojej winy. Co mu odpowiedziec, gdy sie mnie spyta czy mnie cos lączy z jego byłą dziewczyną ?

a łączy cię??? jeśli tak to powiedz prawde, jak nie to po co mu ją odbijałeś?

Tak, bardzo mi się ta dziewczyna podoba, smsujemy bardzo milo. Chcialbym ją gdzieś zaprosić, ona powiedziala, ze chcialaby ze mną sie spotkać i poznać mnie blizej. Teraz ona mnie sie pyta, że jej byly chcial sie mnie spytać czy cos nas laczy, i jest ciekawa co bym mu odpowiedzial ? Co jej napisać ? Zalezy mi na niej.,

Gość ghe54g54
podnosze bo chlopak potrzebuje pomocy

z dziewczyną się umów facetowi powiedz prawdę przeciez i tak się wyda jeżeli chceż coś więcej:)

Gość kappper
facet zdecyduj się - ukradłeś czy nie ukradłeś: "rozeszli się z innego powodu". masz jakis problem z jaźnią ? a dziewczynie powiedz po prostu prawdę, czyli to, co rzeczywiście byś odpowiedział na takie pytanie.

miałam podobną sytuacje -swojego faceta poznałam na imprezie u byłego..on też sciskał posladki-sprawe załatwiłam sama,były stał się kolegą a moj facet odetchnął

na dodatek miałam wrażenie ,że na każdym kroku konkurowali ze sobą moj facet dostał pierdolca i był niechetny na wspólne spodkania a szczegolnie na takie kiedy go nie ma...było to zabawne bo były to były- nie wlazi się do tej samej rzeki 2razy

Gość zle sie czuje
wiezz teraz tez jestem w tej sytuacji i niewiem co mam zrobic sam .. ale moze jak z nim pogadam to dojdziemy do porozumienia..tak mi sie zdaje prosze o odpowiedz.. chyba ze ma ktos iiny pomysl

Gość takie tam duperele...
Oczywiście, że Was coś łączy: oboje jesteście pospolitymi świniami !

Gość takaja-25
no troszkę nieładnie tak kraść koledze dziewczyne oj nie ładnie ale jak się kradnie to teraz trzeba stawić czoła podołać zadaniu i powiedzieć PRAWDę I TYLKO PRAWDę JAKA BY ONA NIE BYłA

Gość jacek1982
jezeli zeona, dziewczyna daje sie odbic innemu to jest nic nie warta szmatą

Gość ZiombelZBlokow
Ustaw sie z dupa typowi powiedz prawde a jak bedzie urac to musisz mu najebac i nie ma innego wyjscia takto nie bedzie cie szanowac ... bedzie pierdolic na twoj temat smuty ze jestes lamus bo ukradles mu maniurke a takto nie bedzie probkemow spokojnie tylko co ona na to .. ?:>

Gość gość
Mialam cudownego chlopaka, on- staral sie o mnie przez calutkie 3 lata, bylismy ze soba dokladnie rok. Niestety, postanowil mnie zostawic, powód? Znudzilam mu sie, nie kocha mnie juz i ogolnie ma mnie zupelnie dosc. Ja przez te 3 lata jego staran, nie chcialam go, bo nie chcialam sie z nikim wiazac, a on swoim nachalnym namawianiem mnie sam do siebie mnie zrazil, dopiero wtedy jak zaczal "podbijac" do innej dziewczyny na moich oczach to mnie cos tknelo i dalam mu ta szanse i zakochalam sie w nim na zabój. Musiałam go odzyskać. Postanowiłam spróbować uroku miłosnego u rytualisty perun72@interia.pl , i na szczęscie nie zawiodłam się. Facet wrócił i jesteśmy ze sobą szczęśliwi.

Gość gość
Magia pomaga ale trzeba znaleźć rzetelną osobę. Ja miałam szczęście bo trafiłam na http://magia-anielska.pl i udało się odzyskać chłopaka.

Gość gość
o ile lubisz tego kumpla i z tą dziewczyną jesteś poprzez nieświadomość tego że on z nim była i z nim zerwała - daj sobie obić mordę ale sie wytłumacz. Może rany bedą mniejsze. Jeżeli odbiłeś celowo - roumiem ku...as nie sługa - ale wtedy lepiej daj sobie obić mo...ę na miazgę o ile on cie wcześniej nie zabije. O ile to nie kumpel - olej typa. miał okazję ale przepadła.