Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość zakochana w kurdim

Dlaczego on ma tyle wad

Polecane posty

Gość zakochana w kurdim

Niedawno poznałam chłopaka. Inteligentnego ale niestety nieatrakcyjnego. Jest kurduplem. Waży co prawda 65 kg (czyli na jego wzrost to wcale nie mało) ale wszystko mu poszło w brzuch. Nie ma mięśni w ogóle. Boję się że w łóżku nie będzie miał siły mnie kochać :( Sam mi o tym mówił że jest bardzo słaby. Zwierzył mi się że przez swój wzrost i wygląd nigdy nie mógł mieć dziewczyny. Uważa że na mnie nie zasługuje. Uważa że skoro jestem 4 cm od niego wyższa i mam o jeden więcej rozmiar buta to że jestem od niego silniejsza i w łóżku mnie nie zadowoli. Co robić...

Gość problemytomojaspecjalnosc
zmien go :D tzn napraw, popraw :D niech np schydnie, zacznie cwiczyc , zmotywuj go do tego

Gość jak to schudnie
przecież on i tak mało waży. 65 kg! A jeśli schudnie do 60 kg to już w ogóle będzie niczym !!!

Gość problemytomojaspecjalnosc
no ale napisala ze jak na jego wzrost to wcale nie malo, ja nie wiem ile on tam ma metrow , poprostu niech idzie np na silownie i se przerobi to na miesnie ;)

Gość on jest kurduplem
ma 170 cm !

o raaaanyyyyy.... myslalam ze tu mowa o facecie co ma 150cm wzrostu i anemie conajmniej....:P spokojnie dziewczyno, zmotywuj go by zaczal cwiczyc, silownia, basen, by sie dobrze odzywial i bedzie dobrze :) nie rob z faceta takiego fajtlapy, jesli mu zalezy to sie postara dla ciebie zmienic na lepsze itd.. od kiedy to numer buta decyduje o zwiazku? no ludzkie kochanie.. wazne jest uczucie, wzajemne relacje... jak razem pokonacie to, to juz potem wam bedzie tylko lepiej! przekonaj go ze to nie sila jest najwazniejsza w lozku.. bo martwiace jest to ze on mysli ze cie nie zadowoli... bo wkoncu wyjdzie, ze facet tak sie bedzie staral w lozku, tak sie zestresuje ze mu faktycznie nie wyjdzie :( pomysl co ma taka malgorzata dydek, co ma 2m wzrostu, facet jest od niej nizszy.. i pewnie tez slabszy....:] powodzenia!

Gość No rozumiem
Ale koleś naprawdę jest słaby. Nie próbowałam z nim na rękę ale on uważa że by ze mną przegrał na 100 %. Uważa że żadna siłka mu nie pomoże bo ma po prostu taki układ mięśni i tyle. podobno ćwiczył pół roku ale się wkurzył bo nie było żadnych efektów. W Bicepsie ma tylko 30 cm :(

co ma do tego uklad miesni? rany boskie, on napewno chce z toba byc...? moze zle cwiczyl? moze za malo...? moze jakas choroba? niech chodzi na basen, biega duzo, to mu kondycji przybedzie... przeciez nie chodzi o to by mial posture pudziana, a byl byl wytrzymaly i z kondycja...;)

Gość dr_herpes
hey! taka fizyczna slabosc i gruszkowata sylwetka, do tego z malym przyrostem masy,stluszczeniem w obreczy barkowej i chude lapki, moze byc typem urody, ale takze konsekwencja zaburzen hormonalnych. bez szczegolowych badan nie sposob tego stwierdzic, ale byc moze nieszczesnik cierpi na chorobe cushing'a lub inne zaburzenia. dobrze by bylo zasugerowac to lekarzowi pierwszego kontaktu lub od razu uderzyc do endokrynologa. pozdrawaim

Gość dr_herpes
obreczy biodrowej*