Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość narcyz...

mam siostrę = mam obrzydzenie do kobiet

Polecane posty

Ja Ci powiem tak - jak juz mowilam mam brata, ktory ma 15 lat (ja mam 23). 15 lat to jest wiek gdzie chlopak powinien teoretycznie swoja siostre uwazac za wroga, klocic sie itd. - hormony itp. Moj brat widzial juz jak gole nogi, robie pasemka na folie (wtedy sie wyglada jak ufoludek), robie maseczki, maluje paznokcie, maluje sie itp. i nigdy nie reagowal tak jak Ty. Podczas robienia pasemek zasmiewal sie do rozpuku, ale nie dziwie mu sie ;) Nie rozumiem zatem skad sie to u Ciebie bierze i co jest takiego strasznego w tym, ze widziales jak laska robi to wszystko. Szczezrze mowiac to moze i lepiej, ze wiesz juz teraz niz jakbys kiedys mial dostac zawalu na widok jej nieumalowanej...

Gość troszkę sztuczna taTwoja laska
tak poza tym nie jestem żadną czterdzistką, tez jestem nastolatką, ale mam widocznie inną hierarchię wartości niż Ty. ale Ty jesteś z tego co widzę ograniczony emocjonalnie i chyba tylko wygląd swojej dziewczyny masz na względzie.

Gość narcyz...
no i co że jestem z nią 3 miesiące a ona mi pozwala? znam ją pól roku...to teraz przejdziwmy do obrażania mojej dziewczyny!!!!???? bo ma taki styl a nie inny? wiesz co....mam w dupie Twoje zdanie na jej temat! wkurzyłaś mnie w cholerę bo nie znasz jej..nie wiesz jaka jest. ja wiem ze tez o niej pisze ale znam i mam prawo oceniać choć trochę a ty przeginasz zwyczajnie ze swoimi niedorzecznymi pomysłami!!!!!!!!!!!!!!

Gość narcyz...
tej tylko bez takich wniosków...pisze o tym bo mam z tym problem którego nie chciałabym mieć ale co zrobić? nie mam nic do jej charakteru, zachowania...czy pisze ze znią zerwę bo wiem ze, gdzie i jak się goli!!!!!!!????? czy napisałem coś takiego???? nie!!!! pisze tylko ze wolałbym nie wiedzieć tego co wiem teraz a było by znacznie lepiej.

powiedziałam, że nie będę się wypowiadac na temat twojej dziewczyny, nie mam zamiaru jej obrażać, bo ona mnie bynajmniej nie obchodzi. nie chciałam Cię wkurzyć, takie jest tylko moje zdanie. uważam po prostu, że brakuje Wam trochę pokory i skromności. zaspokojenie żadzy to nie miłość. ok, możesz mieć w dupie moje zdanie, szanuję to. ale ja go nie zmienię. i nie spodziewaj się samych pozytywnych i miłych wypowiedzi na forum, jeslu decydujesz sie tu wypowiedziec.

Gość narcyz...
nie spodziewam się miłych wypowiedzi ale spodziewałem się takch choćby na temat a nie daleko idących rozważan na temat naszej intymnej sytuacji i uznawania jej isnienia za niemoralne zeby nie powiedziec nienormalne:o

troszkę sztuczna taTwoja laska - idź laska pobiegać, bo bredzisz :O Takie opowieści mogłyby się odnosić do 16-latków,a nie pełnoletnich ludzi (na tym etapie życia 2 lata to spora różnica uprzedzając Twoje ewentualne dywagacje). Tematem topiku nie jest dziewczyna narcyza, ale jego podejście do niej na skutek \"prania mózgu\" ;) urządzonego mu przez siostrę. Wyjaśniam, boś chyba bidulko nie ogarnęła. Idźże w ogóle na jakieś wieczorne nabożeństwo czy coś, bo mnie też zirytowałaś tym pseudointelektualnym bełkotem :O narcyz - pozdrawiam również 🖐️, ale nie mam pomysłu na rozwiązanie problemu. Musisz chyba go przegryźć sam. Powodzenia.

Gość narcyz...
"Twoja panna sprawia wrażenie jakiejś różowianki, która swoje ciało uważa za totem i popadła prawdopodobnie w próżne samoubóstwienie. nieważne, nie obchodzi mnie to-przyzwyczaiłam się, bo znam takich panienek na pęczki." jak to nie jest wypowiadanie się na temat mojej dziewczyny to ja jestem sw. Paweł:o nawet jeśli napisałaś "sprawia wrażenie" to i tak ją bezczelnie zaszufladkowałaś

Gość narcyz...
bzdura no normalnie fajna laska z Ciebie:) też nie mam pomyslu jak widać zresztą...chyba pojdę zaraz do siostry i zacznę ją błagać zeby mi wmóiła że to były tylko żarty żeby mnie wkurzyć i że tak naprawdę wszystkie panie są naturalnie piękne:P

po kolejnych wypowiedziach \"troszkę sztuczna taTwoja laska\" cofam swoje poprzednie słowa - widzę, że to prowokacja i to niezła :) Dobra jesteś, dałam się wkręcić w te moherowe głupoty :classic_cool: ...bo przecież nie ma takich ludzi, prawda? :( :P

Gość łomatko łomatko
to my jesteśmy całkiem nienormalni :O bo mój facet farbuje mi włosy, czasem goli mi nogi i bikini ja go strzygę i czasem golę mu twarz i uwazamy to za normalne ja go kocham więc się nim zajmuję i on robi to samo i żadnemu z nas to nie przeszkadza, aaa, mieszkamy ze sobą juz 4 latka

dzięki ;) W sumie znalazłeś lepsze rozwiązanie ode mnie ;) - ja miałam ochotę siostrę swojego (teraz już) eks zakopać pod blokiem :O;)

Gość idź do psychologa...
cóż...mój kumpel mawial, że jego piękny świat marzeń i uwielbienia do kobiet jako istot boskiego pochodzenia runąl gdy uświadomil sobie że kobiety też sikają, robią kupę i wymiotują.... life is brutal

Gość narcyz...
Ogolnie to obciagam z polykiem,a moja dziewczyne mam gleboko w dupie,poniewaz liczy sie tylko Pan Mieczyslaw,ktory jest dilerem fajansu na moja cala miejscowosc.Aha,Pan Mieczyslaw rowniez goli rece i lewa pache,poniewaz wie,ze uwielbiam go tam lizac.Pozdrawiam.

Gość narcyz...
bzdura:D:D:D:D jak to???? kobiety też robią kupę????:o o kurde w jakim ja świecie żyłem że nie wiedziałem?:) mogę jej golić bikini ale na razie jestem za młody i chce zyc jak normalny, beztroski nastolatek a nie jak sfrustrowany pajac(mógłbym ją zaciąć co mogło by mnie przyprawić o frustrację w końcu:p :P ) hmmmmm ciekawe kto się pode mnie poszywa.....nie wiem....to taka trudna zagadka:o

łomatko łomatko - jasne, że po kilku latach bycia razem takie sprawy są codziennością, ale po 3 m-cach to jednak trochę za szybko ;) Poza tym ja jednak wolę mieć jakiś tam swój własny kawałek świata, do którego facet nie ma wstępu. (nie znaczy, że negatywnie oceniam Twoje/Wasze podejście - no po prostu różni ludzie, różne charaktery :) :.

Gość narcyzzzzzz to
juz przesadziłes - czy gdybys nie miał siostry to myslałbys ze kobiety nie maja na nogach i całym ciele zadnych włosków??? ze rodza sie gładkie? no sorry ale tu sie kłania podstawowa znajomosc ludzkiego ciała!!! czy byłbys tak głupi ze patrzac na tipsy dałbys wiare ze sa kobiety które rodzą sie z paznokciami na kilka cm???? waptpie - mysle ze siostra tu nie ma nic do rzeczy bo kazdy normalny facet wie, ze kobiety sie depiluja, maluja ,ze s atakie co włosy kręcą i takie co je prostują i nie wiem jak to może obrzydzać !! obrzyzac cie własnie powinno zaniedanie u kobiet czyli owłosione giry, zarosniete brwi. ale moze i masz jakas taką dziwną schize z tym, ze to nie wina siostry.

Gość gość
hmmmm, ja takie czynnosci jak golenie, depilowanie brwi, prostowanie wlosow wykonuje w lazience za zamknietymi dzwiami....wiec nikt nie wie co dokladnie robie i jak to wyglada. Dziwie sietroche ze jestes tak doinformowany przez siostre w temacie. Lazienki nie macie?Moj facet owszem wie ze wybiram sie z domu rano 1.5 godziny, wie ze jak wstaje rano, to wygladam inaczej niz potym jak juz sie wyszykuje, ale nie zna detalow co i jak po kolei robie, choc czasem lubi mnie podgladac jka sie maluje czy modeluje wlosy. Kiedys wpadl na genialny pomysl tajemnego nagrania filmu, kiedy to w lazience sie mylam i golilam lonowki. Znalazlam aparat i go ochrzanilam. Po prostu nie chce zeby mi z buciorami wlazil w moja intymnosc. Sa rzeczy, ktore kobieta lubi zrobic w samotnosci, nie musi wiedziec jakie miny stroje malujac oczy kredka na przyklad. Lubie miec wlasna prywatnosc, d;atego dziwe sie ze Twoja siostra tak sie przez Toba \'obnaza\'.Dlaczego ci sie to obrzydliwe wydaje? Przeciez nawet majac ta wiedze, powienienes miec wlasnie szacunek do kobiet, za to ile czasu posiwecaja na pielegnacje swojej urody. Obrzydzenie....hmm, nic z tego nie rozumiem.

Gość narcyzzzzzz to
swoją droga to dziwne ze ci siostra opowiada jak wygląda jej cipka po goleniu...tym bardziej dziwne gdybys ja u siostry widział ..a z samych opowieści to raczej obrzydzenia trudno nabrać....

Gość tak se pisze
heh.. ale glupek (o autorze tematu) a ty wygladasz dobrze bez zabiegow higienicznych? a moze spodziewales sie zyc w urojonym swiecie gdzie ludzie wygladaja jak z obrazka bez zadnego wkladu pracy? wydaje mi sie ze jestes bardzo niedojrzaly bo znam mezczyzn ktorzy widza ze ich partnerki skubia brwi, nakladaja maseczki, wydepilowane wloski im odrastaja... i jest to dla nich naturalne tak samo jak to ze sami musza od czasu do czasu sie ogolic, uzyc dezodorantu i inne takie daj sobie spokoj z dziewczynami, kup lalke (bedzie zawsze taka sama, ladna i gladka)

ok, juz nic nie powiem. róbcie co chcecie, sory, ze wypowiadam sie nie na temat. nikogo urazic nie mialam zamiaru, a co do twojej dziewczyny to naprawdę mnie ona nie obchodzi. szufladkowac też nie chciałam. dobra, jestem inna-od innych. pewnie staroswiecka i w ogole z lamusa mnie wyciągnąć. co tam, że mam nascie lat. naszczęście moje otoczenie mnie szanuje znając moje surowe, aczkolwiek uczciwe i otwarte poglądy. I naszczęście wśród nich nikt nie porównuje mnie do moherów (których nienawidze ponad wszystko). No i jeszcze znajdują się faceci, którzy mnie ROZUMIEJĄ i SZANUJĄ. moje zdanie uważają za oryginalne, aczkolwiek normalne. no i gromadka wielbicieli mi towarzyszy. niestety- nie tu o takich rzeczach się mówi. przepraszam, zapomniałam.

Gość ojejjj
Czy ktos soe pod Ciebie podszywa Narcyzie czy to Twoja prowokacja??!! Skoro jestes facetem, to czemu w jednej z wypowiedzi napisales/as "nie chcialabym". Nigdy nie wiadomo kto naprawde klika...ehh

Gość narcyz...
Nie chcialabym bawic sie analnie drazami z biedronki ale niestety musze :(.Jestem uzalezniona!

Gość bo to tylko jAaś laska nic
do niej nie czujesz:) Ja tam z moim chłopakiem kochamy się porządnie;) To ja mu mogę nawet pryszcza wycisnąć a on mi ogolić nogi czy cipkę (chyba byłby wniebowzięty) i jeszcze nam się to podoba:) Wiesz, ja się zawsze kitram w łazience i tam dokonuję wszystkich koniecznych zabiegów, żeby nikt tego nie musiał oglądać. Dletego, sorki, ale wydaje mi się, że Twoja siostra trochę przegina "strasząc" Cię swoja kobiecością i obnosząc się z pęseta po domu:o Poza tym kolejną kwestią jest naturalność... Wiadomo- trzeba to i owo zdepilować (przynajmniej tyle, żeby z majtek nie wystawały włosy, nie było ich na nogach i pod pachami), no ale ja np. wyglądam zawsze tak samo:) Makijaż mnie upiększa a nie zmienia. To faktycznie tragiczne, kiedy okazuje się, że po tygodniu pod namiotem panna zmienia się w Wodnika Szuwarka czy Rumcajsa:o Mój chłopak nie musi być przerażony, kiedy budzi się koło mnie, bo nic strasznego nie widzi:) Wyglądam normalnie, według niego jeszcze śliczniej niż zawsze. Z tym, że ja jestem blondynką, nie golę rąk, nie wyrywam brwi, nie noszę tipsów, sztucznych rzęs, nie farbuję włosów, nie prostuję ich (bo mam kręcone), po prostu m7yję się, depiluję i używam odrobiny kosmetyków do makijażu, kremów. Z drugiej strony może faktycznie dobrze, że będziesz wiedziAł, CO KOBIETY ROBIą ZE SOBą. mOżE WYBIERZESZ TAKą, KTóRA NIE BęDZIE SZTUCZNA OD STóP DO GłóW.

Gość Romciael
hej,Narcyz, ładnie to tak? Byc dziewczyną, mieć młodszego brata i podszywac sie pod niego? Za dużo szczegółów technicznych znasz, Żabciu.Chcesz wybadac co faceci myślą o zadbanych laskach? He,he

Gość ciekawska_niunia
gratuluje dbajacej o siebie dziewczyny. wiekszosc kobiet to robi wiec albo zaakceptujesz to, albo znajdziesz sibie panne pryszczata i nieogolona albo zostan gejem :)

Gość echhhhhhhhhh
nie przeaszdajcie z tym sztuczna.... ja w sumie robie wszystko to co jego dziewczyna oprocz chopdzenia na solarium (chociaz chyba powinnam bo wygladam tragicznie :P) i nie mam tipsow a wygladam super naturalnie, wszystko zalezy od tego jak sie malujesz, ubierasz itd.