Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość ale jajka

projekt ws. Krzyża Virtuti Militari

Polecane posty

Gość ale jajka

Mam pytanie ...dzis słyszałem wypowiedz pana szefa od wojska ze zolnierze jadacy na misje do Iraku wykonuja rozkazy i dlatego powinni zostac odznaczeni !!!!!!! Wydaje mi sie ze nic mylnego ...oni nie wykonuja rozkazow bo nikt im nie karze jada tam za KASE ZROZUMCIE ZE ZA KASE I TO ZA NIE MALA KASE!!!!!!!!!!!!!!!!JEDEN Z DRUGIM ZARABIA ZA MIESIAC TYLE CO PIELEGNIARKA ZA 2 LATA ,MAJA PLACONE ROZLAKOWE.ITP. CHCA JECHAC NIECH JADA ALE TO ZWYKLA PRACA WIEC JAKIE ODZNACZENIA????????SIE PYTAM ŚP.REDAKTOR WALDEMAR SPOKO JECHAL TAM DL ACZEGO DLA KASY ZARABIAL 80.000 ZŁ ZA MIESIAC O TYM BYLO WIADOMO TO Z TELEWIZJI A ZE ZGINAL ,PRACA JAK KAZDA GINA KIEROWCY TEZ PRACUJA ,A JEMU POGRZEB ZROBIONO JAK PILSUDSKIEMU!!! ZA CO SIE PYTAM ZOSTAL ODZNACZONY NAJWYZSZYMI ODZNACZENIAMI PANSTWOWYMI ZA CO ZA PRACE???????????????? NIE BADZMY SMIESZNI I NIE ROBMY Z TEGO MAJESTATU SA TAM ZARABIAJA TO IM WYSTARCZA .A MOZE TYM NASZYM HANDLAZOM ALKOCHOLEM W IRAKU ,TYM CO USTAWIALI PRZETARGI W IRAKU ,TYM CO KRADNA W IRAKU DAJMY IM ORDERY DAJMY IM DOZYWOTNIE RENTY !!! HEH SMIECH MNIE BIERZE...ZGINAL JEDEN POLAK I WIELKIE HALO ALE KTO GO TAM WYSLAL SAM JECHAL WIEDZIAL ZE TO NIE ZABAWA W CHOWANEGO A WOJNA. BYL DOROSLY WIEC JEGO BROCHA. SZKODA CHLOPA ALE NIESTETY TAKIE SA REALIA SWIATA .

Gość tensss
swieta racja -chca jechac jada -biora kase wiec podpisuja tym samym certyfikat . Traktujmy ich jak najemnikow a nie jak bohaterow bo jacy z nich bohaterzy!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Gość Maszcik
heh wlasnie tez tak uwazam...za co sie pytam??