Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość diacnealll

Diacneal Avene - po jakim czasie stosowania widać poprawę wyglądu cery??

Polecane posty

Gość diacnealll

no właśnie. Minął tydzień odkąd stosuję, i tylko pryszcze wylazły trzy, pory nadal nie są zwężone. Hmmm....

Gość badu
o kurcze, ja tez jestem zainteresowana tym kremem,a tu takie coś,napisz coś więc ,prosze

Gość diacnealll
a więc stosuję od tygodnia na noc, na dzień krem z filtrem 30. Cera troszkę się wygładziła, ale przebarwienia zostały, no i pory nadal są widoczne. Ponoć dopiero po 2. tygodniu widać poprawę, prawda??

Gość badu
ja o nim dużo czytałam na Wizażu-tam zajrzy-mam prośbe odezwiesz się jeszcze po dłuższym czasie stosowania? a w ogóle jaki jest stan twojej skóry i kto ci go polecił? dermatolog?

Gość diacnealll
polecił mi własnie wizaz i damska torebka :-D. Stan cery - tłusta, w okresie przedmiesiączkowym pojawiają się pryszcze - max. 3, widoczne pory, małe przebarwienia na policzkach. Ok, odezwę się za tydzień ;)

Gość badu
DZIĘKI,ale nie zapomnij ;)

Gość diacnealll
nie mam tak słabej pamięci ;)

Gość diacnealll
zaczęłam się wreszcie łuszczyć! delikatnie, ale zawsze. skóra jest już z każdym dniem ładniejsza i zdrowsza. Chyba po 2 tygodniach krem zaczął działać :)

Gość Neonkaa
Nie wiem jak bedzie dzialal diacneal ,ale uzywam o wiele silniejszego od diacneala srodka,luszcze sie dosc mocno po kazdym zastosowaniu ,a pory splycaja sie dopiero po ok. pol roku systematycznego stosowania.W trakcie splycania staja sie 3-4 razy wieksze ,wyglada to fatalnie,ale widze ze warto sie pomeczyc bo pozniej juz sa prawie niewidoczne.Nie wiem jak duze mialas pory skory i ile bedzie potrzeba czasu przy uzyciu diacneala zeby zobaczyc roznice,ale jesli masz duze to radze uzbroic sie w ogromna cierpliwosc.

Gość diacneall
minęły dwa tygodnie, zaczęłam się łuszczyć, a pory są troszke mniejsze