Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość grissy

Tatuaże -jestem przeciw

Polecane posty

Gość grissy

nie rozumiem po co robić sobie tatuaże. To tylko "brudzi" skórę. Wpuszczanie jakiś barwiników chemicznych w ciało. To nie wygląda ani ładnie ani sexownie. Raczej ku....sko, powoduje że skóra jest jakby starsza. Nie wyobrażam sbie mieć czegoś na stałe na skórze. Sama bardzo dbam o ciało, balsamy, kremy oliwki i żadnego tatuażu bym sobie nie zrobiła... Czego to głupie dziewczyny nie zrobią by sie podobac, a taki tatuaz i tak nie spodoba sie prawdziwemu przystojniakowi z klasą tylko jakiemuś zakomleksionemu harleyowcowi....

Gość ty sie chwalisz czy sie zalisz
? :P

Gość ja też nienawidże tatuazy
dla mnie to mają je tylko tanie panienki, które w inny sposób nie potrafią zwrócić uwagi na siebie:(

Gość Brister
..no ja jak widze kobiete z takim czyms na ciele wygrawerowanym to odrzuca mnie na odleglosc. mam wrazenie ze jeste nieswieza, dla mnie to niekobiece i asexualne.

Gość Maria Juana
:) Ja uwielbiam tatuaze:) Mam ich kilka i bede miala jeszcze wiecej:) Sadze, ze piszac o przystojniakach z klasa mialas na mysli raczej przystojniakow z kasa:) Ja wole facetow, ktorzy maja jakas pasje- inna niz zarabianie pieniedzy:) Chociazby i takiego harleyowca- nie wiem czemu sa wg. Ciebie zakompleksieni...heheh Nie zrobilam swoich tatuazy by zwracac nimi czyjas uwage:) Na codzien nie sa widoczne :) Zrobilam je dla siebie bo uwazam, ze tatuaz to forma dziela sztuki:) Ja natomiast nie znosze szpilek:) Nie wiem jak mozna chodzic w czyms co tak "wykoslawia" stopy ;)

Gość tatuaze-dzieło sztuki...
ale sie usmialem???/pewnie należysz do tych co disco-polo uważa za muzykę z "wyższej półki":-D

No widzisz laska, Ty sobie wklepujesz, smarujesz i dobrze. Ja też (jak przedmówczyni) mam tatuaż, co nie przeszkadza mi w dbaniu o siebie. Poza tym mam też męża (tatuaż zrobiłam jak się już znaliśmy ), który nie jest harleyowcem, ale przystojnym, wartościowym mężczyzną. Jedno Ci napiszę na koniec. Żeby zainteresować sobą mężczyznę, trzeba nie tyle mieć nieskazitelne i idealne ciało, co poprostu MIEĆ W GŁOWIE TROCHĘ OLEJU!!!!!!!!

Gość ale tu nikt nie mowi o oleju
w głowie, sprawie inteligencji, itp. tylko o fakcie nanoszenia na ciało jakiś idiotycznych wzorów. Nie myl tematów, bo chyba w Twojej główce brakuje oleju...

Gość Bosmaan
myslę że chodziło autorce jednak o faceta z klasą. Ja może nieskromnie , uważam się za takiego i rzeczywiście dla mnie tatuaże, różowe bluzeczki , pasemka, tipsy-to coś niegustownego, sztucznego i obciachowego. Tak strasznie chcecie sie podobac a tu nic.

Proponuję przeczytać całość mojej wypowiedzi, zrozumieć jej sens (jeśli trzeba to ze słownikiem) i nie czepiać się słówek!

Gość krzynkaa
ja mam ich 4 i jak zrobisz jeden to chcesz wieciej, wueilbiam tatuaźe:) w przyszłosci bede miała swoje studio

Czy tylko dziewczyny z tipsami, w różowych bluzkach i tlenione na blond noszą tatuaże? Jeśli tak sądzisz, popełniasz błąd.

Gość to fakt
tatuaze noszą tylko "specyficzne" panienki - te na "nie"oczywiscie!!

Gość Sandorsi
dla mnie skora powinna byc przedwwszystki czysta gładka nawilzona i zadbana zadnych tam tatuazy. ciekawe jak bedziecie wygladac za 20, 30 lat. babcia z tatuazem....jak recydiwistka z wiezienia:-D

Gość Maria Juana
do ----> tatuaze- dzielo sztuki... Widac, ze malo wiesz o tatuazach i o sztuce:) Poza tym cos Ci sie pomylilo- tatuaze pojawiaja sie raczej u fanow innej-prawdziwej muzyki:) fani disco-polo czy techno jesli maja tatuaze- to chyba jakies naklejane z gum do zucia :O Co do mezczyn i pielegnacji ciala- to podpisuje sie pod tym co napisala Akna81.

Gość geeeeeeeeeemp
a mi sie zdaje ze coniektorzy tu zazdroszcza tatuazu z roznych przyczyn 1 z nich to napewno ból i wytrzymałosc, odwaga!!!!! takie moje zdanie

Gość ehhikk
no tak sa gusta i gusciki. Jedni beda jezdzic mercedesami inni maluchami. Tak jest z tatuazem, tylko plebs takowe posiada,a dziewczyny z tauazem ohydaaaaaaaaaaa...

Gość Maria Juana
ehhikk Coz:) Jednemu imponuje "skora,fura i komora" innemu cos innego:) Wole byc plebsem z doktoratem niz "elita" z niepelnym srednim;)

Gość Zinol
a czego tu zazdroscic?smieszny i żalosny jestes! Można zazdroscic, wykształcenia, sukcesów w zyciu, szczesia ale tatuazu??smieszny jestes! KAzdy może zrbić tylko nie kazdy chce. Bo nie kazdy jest taką płytką tandetą, która potrafi sobie jakies paskudztwo zrobić na ciele. Dla mnie wszyscy z tatuazami to brudasy

Każdy ma prawo do swoich gustów. Natomist nie rozumiem, po co tych o innym guście od razu obrażać? Mnie nie podobają się kolczyki w twarzy ( z wyjatkiem nosa ;) ), ale nie widzę powodu, dla którego mam obrażać kogoś, komu to się podoba. A już na pewno nie widze powodu do zakładania topiku pod tytułem - kolczyk w brwi - jestem przeciw. Bo co kogo obchodzi, że jestem temu przeciwna :D

Gość Do Marii
tylko ze plebs nigdy doktoratu nie zrobi, nawet sredniego wyształcenia nie zdobedzie bo to za trudne dla ciebie. Ledwi podstawowe bedzie mial...no i tatuaz..:)

Gość do geeempaaaaaa
buahahahah, no kolego to straszny cienias z ciebie. Ja robiłem sobie tatuaż i to dosyc o bszerny i mnie wogole nie bolało wiec o jakim bolu ty mówisz chłopczyku;-)?

Gość a ja dzisiaj pogłaskałam
jamnika. wy jestescie tchorzami, nigdy byscie tego nie zrobili i mi zazdroscicie bo nie jestescie tacy odważni:)

Gość Maria Juana
do ---> do marii Nie wiem kogo uwazasz za plebs? Kietujac sie tym co napisal ehhikk potraktowalam jako "plebs" wszystkich, ktorzy nie posiadaja mercedesa:) Ja wywodze sie z klasy sredniej- i nie jestem posiadaczka tegoz samochodu. Kierujac sie logika ehhika-uznalam siebie za jedna z przedstawicielek tegoz "plebsu". Jestem wlasnie w trakcie studiow doktoranckich wiec jak widac niemozliwe czasem jest realne;) Moje tatuaze maja dla mnie symboliczne znaczenie:) Nie przejmuje sie tym jak beda wygladaly gdy sie zestarzeje - bo gdy bede miala 80 lat sadze, ze nie bede czula potrzeby obnazania publicznie swojego ciala :)

Gość do marii jakiejs tam
to było głupia babo w przenosni a nie dosłownie. Chodziło mu / jej/ o to ze skoro ktos lubi tatuaze to tak jakby powiedzial "a ja wole maluchy" a ktos kto nie lubi tandeciory to lubi cos z wyzszej połki czyli w tym momencie "mercedesy" jezu ale te babska niekumate