Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

lora1

Zabiegi parfinowe

Polecane posty

Czy ktoś moze mi powiedziec n czym polegaja zabiegi parfinowe?

to zalezy jakie to sa zbiegi bo jest ich kilka, wszystko zalezy na jaka partie ciala chcesz. Ogolem mowiac naklada sie pdgrzana parafine na cialo a ona zastyga. Jesli chcesz wiedziec dokladnie i wiecej nt parafiny to sprecyzuj sie.

zab. parafinowe nadają skórze nawilżenie, miękczenie i uelastycznienie, wzmacniają strukturę skóry poprzez dobroczynne działanie składników odżywczych. nie wolno ich wykonywac za często bo można się dorobić w przyszłości osteoporozy:)

na kregoslup i mednice, a po co? pierwsze slysze zeby sie tam wykonywalo. Plecy i owszem ale miednica?

brawo misu a ja chodze na studium kosmetyczne :) lora1 skoro tak to: kosmetyczka nalozy na twoje cialo gaze, polozy ci pedzelkiem podgrzana parafine na to (jesli chodzi o wyglad to przypomina wode jak jest podgrzana), ona szybko zastygnie i potem kolejna warstwa itd. owinie potem folia i cieplym kocem. Calkiem mily zabieg.

cos ty, pewnie z enie boli:) kosmetyczka nalozy ci tak rozgrzana parafine zeby cie nie popazylo. barzo mile sa odczucia bo parafina jest ciepla, skora po tym jest bardzo fajna, gladka itd. A kiedy sie wybierasz na taki zabieg?

Gdzieś w nastepnym miesiacu. Mam tez zapiane jakies masaze ale nie wiem jakie bo nikt nie moze sie tego doczytac:D