Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość upuupupupupupupupup

co zrobiliście dzis pierwszy raz?

Polecane posty

Gość ja lubie z gumka bo
nie musze uzywac tych pieprzonych chusteczek gdy wszystko leje sie po rekach i nogach :0

Gość ja lubie z gumka bo
jak nie seks jak napisalas, ze pierwszy raz KOCHALAS SIE Z GUMKA?? hmm... nie krec;)

NAPRAWDE A wiesz jaki pyszny jest, jak sie wezmie cale opakowanie zapakuje w folie aluminiowa i wlozy do zaru jak sie robi grilla??:D pozniej maczasz w tym roztopionoym serku sucharka i sie zajadasz...mmmm...niebo w gebie:P:D

Fanka Blunta mmm smaka mi narobiłaś :D Na pewno spróbuje, niech tylko pogoda grillowa nastapi i bedziemy testowac :). Dzisiaj ser byl dodatkiem do zapiekanych warzyw, wrzucony pod koniec pieczenia i naprawde swietnie smakowal. :)

NAPRAWDE ty mi tez smaka zrobilas, bo sobie o tym przypomnialam:P Moze tez by wyszedl jakby sie go tak zapakowalo i wsadzilo do piekarnika...ale nie wiem, nie probowalam w ten sposob:P Ahaaa, dodam, ze lepiej kupic jakis lepszy Camembert a nie jakis Valbon czy Turek, bo one moga nie wyjsc za fajnie...

Gość D ___
zrobiłam to dla kumpeli dziś udawałam prawnika w rozmowie ze sprzedawcą, który się wacha - kumpela kupuje nieruchomość; umowa SPORZĄDZONA z firmą jest bez-na-dziej-na, KP (przyjęcie zaliczki) i umowa bez pieczątek :P trzeba było pomóc ;)

a ja pierwszy raz przebierałam coreczke mojego brata i kupe bobasa pierwszy raz widziałam :P:P:P :-)

pierwszy raz mi sie zdarzyło że spałam prawie 12 h :D zazwyczaj to kłąde się ostatnia a wstaję pierwsza w domku, a tu o... zonk :P

Gość very
ubrałam se bluzke w kolorze malinowym letnią;-)

Gość zajełam 2 miejsce w zawodach
tenisa stołowego :):):):) szkoda tylko, że w mojej kategorii grały tylko 3 osoby :(

Dziś pierwszy raz dałam się namówić na rosyjsko-braniewską wódkę prosto z konteneru ;/. Hołduję zasadzie dobre, bo polskie :)

Gość taka draka
a ja mam dzis same deja vu :(

Gość Finezyjna
Dzis po raz pierwszy zalozylam soczewki kontaktowe, odnosze wrazenie, ze wszystko jest wieksze;)

Gość inninis
pierwszy raz dzisiaj kupowalam sama farby do mojego owego mieszkania i zobaczylam jak sie je miesza w takim kosmicznym urzadzeniu

Gość a ja dziś
pierwszy raz byłam na rozprawie w takim jednym organie i pierwszy raz kupiłam wino argentyńskie

Gość a ja dzis po raz pierwszy
dostalam paczke ze stanikiem kupionym w sklepie internetowym. oczywiscie stanik 2 razy za duzy a mial byc 75c :/

Gość roadrunner
pierwszy raz podjebałem szefowi kumpla z roboty...i o dziwo nie jest mi źle zasadniczo

Gość upiekłam
zajebista szynke na swieta

Gość a od kiedy to
szynke sie piecze???? hmmm:|

Gość pierwszy raz zostałam oblana
piwem na dyngusa :D:D nie mieli niczego innego pod ręką, kiedy wyskoczyłam na nich z wiadrem :P:P:P :D

Gość kilka słów w sprawie
ja pierwszy raz w życiu...hmm...nie mam pomyslu ale topik tzreba rozwinąć:)