Dorisss 0 Napisano Kwiecień 12, 2006 Oj trudno tym co tu buszują. Przykładem tego jestem ja. Która godzina, 23.07 i co nie śpię tylko ślęczę i wytrzeszczam oczęta tak już zmęczone. Boże uzależniłam się od kafeterii. Wszystkich to czeka jak w porę nie dostrzegą tego. Nie ma dla mnie TV, jak mam troche czasu to juz zaglądam i czas płynie i mija 4,5 godzin jak 10 minut. Ostrzegam, to działa jak narkotyk. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
setunia 0 Napisano Kwiecień 12, 2006 wlasnie chyba sobie kawy zrobie bo pewnie min do 2giej posiedze:o :D Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość setuniia Napisano Kwiecień 12, 2006 a potem dam osiolkowi poharcowac ze mna Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
setunia 0 Napisano Kwiecień 12, 2006 podszywka hahahhaha:D Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Dorisss 0 Napisano Kwiecień 12, 2006 Ja chyba już Was pożegnam i życzę miłej zabawy. Dobranoc. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach