dla przyjaciół zgniła trąba 0 Napisano Kwiecień 12, 2006 Mam zamiar już niebawem przynależeć do śmietanki towarzyskiej tego forum:D kto tu rządzi, kogo unikać, z kim się liczyć a z kim nie? jak wam się tu żyje? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
jolcia 26 0 Napisano Kwiecień 12, 2006 ja się tylko chciałam przywitać, jestem tu ponad pół roku ale wiodę samotne życie na kafe raz po raz ktos chwilke ze mną podyskutuje no ale i tak jest fajnie :) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Some Bizarre 0 Napisano Kwiecień 12, 2006 witaj:P hmm no wiadomo ,ze God tu rządzi:P Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość tak se pisze Napisano Kwiecień 12, 2006 no prosze, nowa a juz chcialaby wszystko wiedziec... ;D a tak serio, czesc, i znikam, ja tylko pomaranczowym, ulotnym nickiem jestem Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
dla przyjaciół zgniła trąba 0 Napisano Kwiecień 12, 2006 jolcia Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
dla przyjaciół zgniła trąba 0 Napisano Kwiecień 12, 2006 a kto to God? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
zakłopotka 0 Napisano Kwiecień 12, 2006 Tu nie ma żadnej \"śmietanki towarzyskiej\", w większości to fusy :D Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
jolcia 26 0 Napisano Kwiecień 12, 2006 a jakie ci buchnęli te rajstopy ? :D Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
TERAZ POLSKA 0 Napisano Kwiecień 12, 2006 Ło matko!!! No to przecież BÓG jest!!! Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
dla przyjaciół zgniła trąba 0 Napisano Kwiecień 12, 2006 takie wzorzyste hm..nie pamiętam :D Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
setunia 0 Napisano Kwiecień 12, 2006 czesc ja jestem tu od ostatniej wielkanocy tak mi sie wydaje a tak bardziej czynnie to od kilku miesiecy :D nie wiem jak okreslic \"zycie na kafe\":D Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
dla przyjaciół zgniła trąba 0 Napisano Kwiecień 12, 2006 setunia- tutaj chyba lubiana jesteś z tego co zauważyłam:) dzięki,że wpadłas :) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
baja 0 Napisano Kwiecień 12, 2006 po pierwsz po drugie po ... tu rządzą moderatorzy,nie ośmiel się powiedzieć złego słowa na ich temat,powiem więcej - dzień bez wazeliniarstwa dniem straconym!!!!!!!!!!!! Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
setunia 0 Napisano Kwiecień 12, 2006 dla przyjaciół zgniła trąba -------->staram sie byc soba nikomu zbytnio nie szkodzic :D zobaczysz , ze szybko sie wstrzelisz w to forum:) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość od niedawna Napisano Kwiecień 12, 2006 jestem tu od niedawna,na początku było fajnie,dopuki kakaka i inne jej pokroju osoby nie zaczeły uprzykszać rozmów.ale gdy ich nie ma jest ok Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
mądralalala 0 Napisano Kwiecień 12, 2006 A ja tu jestem od niedawna, może 2 msc :) I pewnie nikt mnie nie zna i nie kojarzy ;] Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
dla przyjaciół zgniła trąba 0 Napisano Kwiecień 12, 2006 hehehe :) powiadasz..:D Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
setunia 0 Napisano Kwiecień 12, 2006 baja aaaaa nie przesadzaj :D Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
filizanka 0 Napisano Kwiecień 12, 2006 a ja jestem od jakichs 2 lat ale nie udzielam sie zbytnio... jakos wole obserwowac Kafe z ukrycia :) Pozdrawiam Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
owłosiona hemoroida 0 Napisano Kwiecień 12, 2006 no to się też przywitam. Dzis do wieczora siedze sama w domu i dlatego okupuję kompa:) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
kornik 0 Napisano Kwiecień 12, 2006 A może wiersz na dzięń dobry? :) Oczekiwanie - Jan Brzechwa Czekam dzisiaj na ciebie. Czy ty wiesz, co to znaczy Na ciebie, miła, czekać, jak ja - nadaremnie? Nie ma gorszego smutku i większej rozpaczy, I męki, co jak płomień przepływa przeze mnie. Minuty i sekundy oczy moje liczą. Jest ich wiele. Godzina mija za godziną. A ja czekam i serce zatruwam goryczą. I łzy niepowstrzymanie po twarzy mi płyną. Już nie przyjdziesz, nie przyjdziesz! Spełniłaś tę zbrodnię, Która mnie tak okrutnie przybliż do grobu. Obok snują się twarze, mijają przechodnie... Ciebie jednej nie widać! I nie ma sposobu. Zaraz, wyjdę, pobiegnę.... Może cię dopadnę Za węgłem, na ulicy i gniewem ogłuszę: I ręce ci wykręcę, ręce takie ładne, I będę wniebogłosy przeklinał twą duszę. Nikczemna! Znowu we mnie obudziłaś zwierzę, A ja tego żałują i wstydzę się później. Już korzę się przed tobą, u stóp twoich leżę, A jeszcze się buntuję, złorzeczę i bluźnię. Zagrzewaj kąty, może wytrwasz :D Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
dla przyjaciół zgniła trąba 0 Napisano Kwiecień 12, 2006 również pozdrawiam:) a bywają tu faceci czy same babeczki siedzą? :D Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
styna 0 Napisano Kwiecień 12, 2006 ja też jestem od niedawna, ok. 2 tygodni Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
dla przyjaciół zgniła trąba 0 Napisano Kwiecień 12, 2006 kornik--> dzięki za wiersz:) hemoroida--> wymiatający nick:) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Dorisss 0 Napisano Kwiecień 12, 2006 Też tu jestem i gorąco witam. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość badu Napisano Kwiecień 12, 2006 TRĄBO-nie wciskaj nam kitu żeś nowa,nowy nick -nowe życie! Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość dla przyajaciół zgniła trąba Napisano Kwiecień 12, 2006 że co? hm:) pozdrawiam Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
dla przyjaciół zgniła trąba 0 Napisano Kwiecień 12, 2006 kurcze to wyżej to ja,ale przejęzyczona Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Magdooosia_85 0 Napisano Kwiecień 12, 2006 Hi :) A ja tu jestem od lipca 2004 Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Sattine 0 Napisano Kwiecień 12, 2006 a ja tez od jakiegos czasu tu urzeduje, ale biernie :) jakos wole sobie czytac i od czasu do czasu tylko sie udzielac. a co do smietanki, coz...niektore typy powinno sie przemilczec. pozdrawiam :) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach