Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

dla przyjaciół zgniła trąba

jestem tu nowa, zbieram info o kafeteriuszach

Polecane posty

🖐️ ja się tylko chciałam przywitać, jestem tu ponad pół roku ale wiodę samotne życie na kafe raz po raz ktos chwilke ze mną podyskutuje no ale i tak jest fajnie :)

Gość tak se pisze
no prosze, nowa a juz chcialaby wszystko wiedziec... ;D a tak serio, czesc, i znikam, ja tylko pomaranczowym, ulotnym nickiem jestem

czesc ja jestem tu od ostatniej wielkanocy tak mi sie wydaje a tak bardziej czynnie to od kilku miesiecy :D nie wiem jak okreslic \"zycie na kafe\":D

po pierwsz po drugie po ... tu rządzą moderatorzy,nie ośmiel się powiedzieć złego słowa na ich temat,powiem więcej - dzień bez wazeliniarstwa dniem straconym!!!!!!!!!!!!

dla przyjaciół zgniła trąba -------->staram sie byc soba nikomu zbytnio nie szkodzic :D zobaczysz , ze szybko sie wstrzelisz w to forum:)

Gość od niedawna
jestem tu od niedawna,na początku było fajnie,dopuki kakaka i inne jej pokroju osoby nie zaczeły uprzykszać rozmów.ale gdy ich nie ma jest ok

a ja jestem od jakichs 2 lat ale nie udzielam sie zbytnio... jakos wole obserwowac Kafe z ukrycia :) Pozdrawiam

A może wiersz na dzięń dobry? :) Oczekiwanie - Jan Brzechwa Czekam dzisiaj na ciebie. Czy ty wiesz, co to znaczy Na ciebie, miła, czekać, jak ja - nadaremnie? Nie ma gorszego smutku i większej rozpaczy, I męki, co jak płomień przepływa przeze mnie. Minuty i sekundy oczy moje liczą. Jest ich wiele. Godzina mija za godziną. A ja czekam i serce zatruwam goryczą. I łzy niepowstrzymanie po twarzy mi płyną. Już nie przyjdziesz, nie przyjdziesz! Spełniłaś tę zbrodnię, Która mnie tak okrutnie przybliż do grobu. Obok snują się twarze, mijają przechodnie... Ciebie jednej nie widać! I nie ma sposobu. Zaraz, wyjdę, pobiegnę.... Może cię dopadnę Za węgłem, na ulicy i gniewem ogłuszę: I ręce ci wykręcę, ręce takie ładne, I będę wniebogłosy przeklinał twą duszę. Nikczemna! Znowu we mnie obudziłaś zwierzę, A ja tego żałują i wstydzę się później. Już korzę się przed tobą, u stóp twoich leżę, A jeszcze się buntuję, złorzeczę i bluźnię. Zagrzewaj kąty, może wytrwasz :D 🖐️

Gość badu
TRĄBO-nie wciskaj nam kitu żeś nowa,nowy nick -nowe życie!

Gość dla przyajaciół zgniła trąba
że co? hm:) pozdrawiam

a ja tez od jakiegos czasu tu urzeduje, ale biernie :) jakos wole sobie czytac i od czasu do czasu tylko sie udzielac. a co do smietanki, coz...niektore typy powinno sie przemilczec. pozdrawiam :)