Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Ja biedny

nigdy nie będe miał dziewczyny

Polecane posty

Gość Ja biedny

Mój problem nazywa się 12 cm w wzwodzie. Mam małego , krótkiego i cienkiego mówie wam jest taki śmieszny i mały , że jak się na niego patrzę to mi się chce płakać bynajmniej nie ze szczęścia. Dobrze, że trafiłem na to forum - nie mam złudzeń duży może więcej a małe są passe do kitu a faceci z małymi sa gorsi. Czuje ogromne zainteresowanie dziewczyn podobno jestem przystojny i wyobraźcie sobie jak żałośnie i komicznie wygląda taki 12 cm fiutek na facecie jak dąb. Fiutek ma 12 cm ja mam 192. Nigdy nie pokaze swojego peniska żadnej lasce bo jest żałosny. mam dobre serduszko i wiem jaki problem moze stwarzac taki mały penisek , dochodzę do wniosku , że dla czego ma cierpić z moim małym siurkiem jak może mieć big dicka Zostaje mi tylko masturbacja i marzenie o kobiecie. Idę się popłakać i spuścić w kiblu. możecie się ze mnie nabijac . pa

Gość Ja biedny
tak przy okazji w Kalingradzie podobno wydłużają penisa kosztuje to podobno 3 tysiące dolarów. Czy ktoś z was zna kogoś lub poddawał się takiemu zabiegowi marzy mi się 15cm. pozdrawiam

Bzdura!Jeśli Cię dziewczyna pokocha to będzie jej z TOBĄ dobrze a nie z ...no wiesz.Nie masz innych zmartwień?Ja bym się cieszyła i takim,bo rozmiar nie jest ważniejszy od osoby:).Uśmiechnij się:)Pozdrówka ślę.

Za małe piersi, za duży celulitis, nierówne brodawki, a teraz za mały penis. Ludzie po co wam te kompleksy??!! Nikt nie jest doskonały a zycie jest za krótkie zeby się ciągle stresować swoim wygladem!! Więcej looooozu ludzie!!:)

Gość print screen
ja mam 23 lata i tez nie mialem jeszcze dziewczyny. nie mam takiego problemu jak Ty, moj 'mały " ma 18 cm. jestem wysoki( kiedys jak byłem za granica dostalem nawet wizytowke od skałtki z jakiejs agencji modeli), charakter tez mam podobno spoko. dziewczyny az sie do mnie kleja. problem w tym ze nie poznalem jeszcze " tej jedynej". zaliczanie panienek nie jest w moim stylu.

Gość g_b
mały ale wariat :D głowa do góry.. a moze coś innego? ;)

Gość gość
biedactwo:( Skad takie nonsensy w Twojej główce...?

Gość paco
stary uspokuj sie:)ja mam 22 cm i tez mam dola ze jest za maly...im wiecej masz tym wiecej chcesz:D

Gość whirpool
malutka , przepraszam czy mogłabyś mi podać namiary na ta klinikę brasila? gdzie ona się znajduje jestem z mazowieckiego , jeżeli posiadzasz jakies dane napisz tu prosze , bo naprawde mam dość unikania kobiet i sytuacji intymnych pomimo tego , że kocham dziewczyny bo są takie fajne :classic_cool: mam nadzieje , że dzięki chirurgi plastycznej mój mały koliberek rozwinie skrzydła i zamieni się w orła białego :classic_cool:

Gość whirpool
i wszystkie dziewczyny, które będe kochał powiedzą , że widziały orła cień a nie małego filuternego i w oczy się nie rzucającego koliberka

Gość takie_se_facet
ja mam 18 cm i jestem happy. A co do penisow.. zawsze zastanawialo mnie, czy jak byl sobie przywiazal do niego jakies ciezarki, to czy bylby dluzszy... wszak penis to miesien...

Gość whirpool
chcesz mnie pogrązyć ? kopiesz bijącego lubisz się pastwic i porażke blizniego traktować jako swoją wygraną? 18 cm to jest jedynie moje marzenie więc proszę cię miej odrobinę taktu ....................................... i wsadz se .huja do kontaktu :classic_cool:

Gość takie_se_facet
Ja tez nie bede mial dziewczyny. Jaki powod ? Powod prosty jak pracie we wzwodzie. Lubie smak nasienia. I do tego jestem straszny obzartuch. W zyciu nie dalbym dziewczynie aby zrobila OZP. Kazda kropelka nasienia na wage zlota. Sam skrzetnie nasienie zbieram do kufla do piwa ukradzionego w barze "Syrenka" w Kolobrzegu. Potem to nasienie spijam a wylizuje z kufla.

Gość Chuck Norriss
z kobietami to jest tak : hi hi hi ha ha ha masz małego , pewnie nic tam nie masz, czemu on taki mały a potem jak już przyjdzie co do czego: uuuu kochanie jakiś ty ogromny, prosze biecaj ze będziesz delikatny cała prawda wymyślona przez kobiety

Gość damian wawa
mam ten sam problem. Wzrost 189, penis 12 :O laski ciagna mnie do lozka ,a ja uciekam:O

Gość gagafok
po co wam dziewczyny? mozecie dawac dupy chlopakom:)

Gość no to powiem ci tak
moj chlopak tez ma 12 i mi to absolutnie nie przeszkadza, seks jest super, kocham go i nie wyobrazam sobie innego :)

Gość whirpool
bo go kochasz zapewne i wtedy się rozmiar nie liczy , ale przy pierwszym kontakcie jest chyba inaczej ? jak ma się we mnie jakaś dziewczyna ma zakochac przecież jak zobaczy mojego wacusia to ucieknie . Eh zrobiłem się mistrzem w unikaniu seksu od dobrych paru lat tyle sytuacji zaprzepaściłem przez swojego siurka. Czy któryś z Panów powiekszał sobie wacusia? Marzy mi się tak z 15 cm zamiast 12.

Gość whirpool
no to powiem ci tak mierzyłas? pewnie ma z 14 albo więcej a tobie się wydaje , że ma 12 .

Gość nina***
ej chłopaki co wy gadacie mały penis tez moze byc seksi jesli facet ma fajne ciało i buzię i ma dobre serce, nie walcie głupot, jak bedzie wam smutno napiszcie na maila nina-mik@wp.pl ;)

Gość Hej nina
siemka zaraz urochomię mail bombera i ci trochę popisze

Gość Hej nina
tak ze 100 maili na minute

trochę to mało męska gazeta ... ale w Twoim Stylu jest świetny artykuł o ludziach , którzy sami rzucaja sobie kłody pod nogi :) wiecej wiary w siebie młody człowieku :)rozmiar penisa to podrzędna sprawa :)

Gość Whirpool
to jest dobijające mam małego , krótkiego i cienkiego penisa . W stanie spoczynku jest tak mały , że musze go we włosach szukać normalnie taki siusiaczek jak u niemowlaczka i z czym tu do ludzi(czytać kobiet) . Przecież jak go jakaś dziewczyna zobaczy to mnie wyśmieje i z seksu będą nici.

Gość też krótki
Nie on pierwszy i nie ostatni.Ja miałem kobietę, ale jak mi powiedziała że mam małego a poprzedni kolesie byli więksi to mi poszło w pięty.Rozstaliśmy się i już więcej nie miałem zadnej dziewczyny.Nawet nie zaczynam tematu jak się coś trafia.Będę sam do końca życia.Jest mi źle ale już nie będę narażał się na śmieszność.