Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość 1223456789

Ciagle chce mi sie pic !!

Polecane posty

Gość 1223456789

Nie, nie to nie kac:) .... chociaz wtedy tez... ale ja pragnienie mam non stop ... nawet w nocy musze sie przebudzic zeby sie napic ... odzywiam sie tak jak zwykle, nie jem potraw ostrych, słonych, pikantynych itp ... zadnego wyczerpujacego trybu zycia ... mam tak juz ok 1,5 - 2 miesiece .. czy ktos mial podobnie?? czy wiecie jakie sa tego przyczyny ?? czy w ogole jest sie czym martwic ??

Gość cukrzyca
może to cukrzyca?

moze trzeba zrobic badania na poziom cukru we krwi ja tez duzo pije i w nocy tez czasami musze sie napic to ile litrow wypijasz???????

Gość 1223456789
litrów ?? nie mam pojecie ... wiem tylko, ze ciagle chce mi sie pic ... no moze nie az tak ciagle,ale przynajmniej ok szklanka wody na poł godziny ... powstrzymuje sie na uczelni bo wtedy musiałabym skorzystac z łazienki a publicznych toalet nie lubie ... pragnienie szczegolnie nasila sie wieczorem ...

Gość objawy cukrzycy

Ja tez tak mam :) Ciagle cos piję. Na stole lub biurku stoja zawsze ze 2 lub 3 szklanki z różnymi napojami (woda, sok, herbata, kawa itd.). W nocy tez piję. Robiłam badania i wszystko OK :)

To na pewo przemiana materii, wiosna nasz organizm potrzebuje wiecei plynow, dlatego ja tez zawsze biore ze soba butelke wody mineralnej i pije, ile chce. Przed miesiaczka tez nasila sie pragnienie, bo woda zatrzymuje sie w organizmie, a kiedy pijemy wode, to balans przywraca. Pozdrawiam.

Może powinnaś jeść jednak bardziej słono..sól zatrzymuje wodę w organizmie. A tak wogóle, to pij dużo :) to zdrowo.

tak litrow:) ale nie pij wody z kranu!!!!!!!!!! ana jest niedobra i jeszcze brdziej sie chce po niej pic:o

Gość hormony zbadac przysadkowe
moczówka prosta

Gość A ja myślę że powinnaśprzede
wszystkim pójść do lekarza, zrobić badania w kierunku cukrzycy, oznaczyć hormon antydiuretyczny a jeśli okaże się, ze wszystko O.K. to wtedy sobie dalej pić radośnie. Bo co innego, jak ktos dużo pije z przyzwyczajenia, bo lubi, czy ma cięzką fizyczną pracę, albo dba o cerę w ten sposób, a co innego, jak komus stale c h c e się pić.