Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość taka jak ja

czy to wstyd

Polecane posty

Gość taka jak ja

czy to wstyd i źle być dziewicą jak jest sie 20,21,22...latką?hmm...

żade wstyd, po prostu nie spotkałaś faceta kktóry byłby godzien współżyć z tobą:)

Gość Jasne że wstyd
!!!!! I to jaki!!!! To nie wiesz że teraz traci się cnote w wieku 12 lat?????? Nie jesteś trendy Dziecko :P

Gość ee tam
ja czytałam w ostatnim Bravo Girl, że bycie dziewicą w wieku 16 lat totalna poracha więc wspólczuje ci taka jak ja tej mogiły :O

Ja stracilam dziewictwo jak miałam prawie 21 lat i nie wstydzę się tego, po prostu nie było faceta który byłby wart tego, żeby być tym pierwszym, a kiedy się pojawił to dziewictwo zniknęło :D I nie żałuję, że czekałam, jestem z tym samym facetem casły czas i jest z każdym dniem lepiej. To żaden wstyd, po prostu szanujesz siebie :)

Gość Ja tam straciłam
dziewictwo jak miałam 10 lat .... z dorodnym, zielonym ogórkiem :P

Gość eeeeeeeeeeeeeeeeeee
a ja jestem nadal dziewica mimo ze juz wiele razy wspolzylam:/ a to wina tego ze moja blona podczas wchodzenia czlonka sie rozciaga i nie chce peknac:/ na dodatek to strasznie booli dopiero po kilku poslizgach mozna normalnie sie bzykac:)

Gość taka jak ja
ale ja nie widzesensu w dzieleniu sie taką ważną z chłopakiem który zamiast mózgu ma samo dno i w ogóle sie ze mną nie liczy.. a robienie tego dla samego rozładowania napięcia seksualnego i ciekawości wydaje mi sie puste...i co mam myśleć??

mam skonczone 21 i jestem dziewica. :) ale prawde mowiac jzu bym chciała nie byc..ale nie z byle kim, ale z kims kogo kocham

Gość taka jak ja
łę rety:D dzieki za pocieszenie bardzo fajna stopka z tą fantazją strasznie lubie tą piosenkę do tej pory

Gość taka jak ja
kurcze bo już normalnie zaczynałam myśleć ze coś jest ze mną nie tak.. no nie wiem.mam nadzieje że mnie rozumiecie

Gość taka jak ja
taką ważną rzeczą tam miało być

Gość taka jak ja
Dodam, że po całym dniu spędzonym w pracy moja pochwa śmierdzi gryką, świerzopem i dzięcielinąpałą ale to nic takiego bo moja wagina jest zarośnieta jak ogór więc woń nie jest tak dokuczliwa a przynajmniej nie przeszkadza to mojemu pupilowi Aresowi. Chciałam jeszcze dodać że chodze na techno party i ubieram się na różowo i mam na osiedlu ksywke "tapeciara" lub "zobacz idzie ta kurwa" ogólnie jestem z siebie zadowolona, mam nawet chłopaka teraz będą mi wszystkie pindy z forum zazdrościć, mój chłopak jest wspaniały ma piękne bako-brody i 2 lata temu wyszedł ze szpitala dla obłąkanych raz nawet całował moje piersi jak się później okazało były to moje plecy a zresztą to mało interesujące.

taka jak ja ---> to nie było pocieszenie, tylko stwierdzenie faktu :D Czasami mam wrażenie, że jakaś presja wywierana jest na dziewczyny i dziewictwo to okropny wstyd! Za przeproszeniem gówno prawda! Ot co! Każda dziwczyna jest inna, jak jakaś w wieku 17 lat czuje się dojrzała, żeby zacząć kochac się z facetem to niech też czuje się gotowa na wychowanie dziecka. Szkoda mi takich dzieci.

Gość taka jak ja
tak to było dobre ubawiłam sie jak nigdy brakuje ci odwagi żeby podać swój nick własny i nie masz co robić tylko debila siebie.żałosne i nie podszywaj sie pode mnie- żenada

Gość taka jak ja
Wow ale czy to pierwsze objawy schizofrenii, zaczynam sama do siebie pisać, ale nawet wciąga mnie ta rozmowa, ciekawe co sobie odpowiem... Moje drugie ja chapie knysze, aj waj!

Gość taka jak ja
no z tymi dziewczynkami które w szkole sie potem chwalą ze one są już "kobietami" a stało sie to np po imprezie gdzie w wc i nie myślą o konsekwencjach to sie zgadzam. i z tą presją też.faktycznie szanuje siebie i swoje ciało..

Gość taka jak ja
daruj sobie wiesz chociaż co to jest schizofrenia?bo nie sądze... także nie rób siebie intelektualistki/intelektualisty

Gość taka jak ja
jak mam to zrobić?z tym zaczernianiem

na pierwszej stronie tam gdzie są tematy i kategorie jest opcja internautko zarezerwuj sobie nicka--- > kliknij tam

Gość taka jak ja
Oj ale jak to zaczernij? Jak się to robi, mam najechać myszką i zmienić kolor? Boże ale natlok informacji nagly, ja się trochę boję komputerów, generalnie urządzeń elektrycznych w domu uczę się i szyję przy naftowej lampce, a w lato aby je ochlodzić lody i jogurty oraz maslo trzymamy w ziemiance pod blokiem, oj niedobrze...

Podszywaczu niezły pomysl z tą nauką przy lampie, jaka to oszczędność energii!! No prosze podszywacz ekolog :D

Gość oczywiście
że wielki wstyd

Gość taka jak ja
No ten tekst mi wyszedl, ide spac!Narq, dobranoc!

Taka jak ja ---> jeszcze raz Ci mowię, to nie jest wstyd. A jak ktoś tak twierdzi to jest po prostu pusty. Bo ważniejsze jest bzyknięcie się z kimś byleby już nie nieść tego \"ciężaru\" bo co ludzie powiedzą.