Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość maleńka 21

kochane jest ktoś kto zna sie na ginekologii i objawach ciąży błagam

Polecane posty

Gość maleńka 21

niestety mam wielki problem :( niech ktoś się odezwie :( bo nei wiem czy pisać co sie stało czy nie :(

Gość zamiast pisać to opowiedz
ginekologowi!

Gość pomożecie-pomożemy
Sądzę, że każda z nas trochę "się zna" z własnych doświadczeń :) A co się stało?

Gość franianianiamama
jak sie chcesz czegokolwiek dowiedziec to musisz uscislic temat

Gość maleńka 21
no więc kochane brałam postinor 27 marca 42 godz po wpadce , wzielam zgodnie z ulotka , 10 dni pozniej plamienie , nie okres tylko calkiem inna barwa cos jak taka zaschnieta krew , brunatna nie czerwona , trwalo to jakies 9 dni :( czasem bylo mniej badz bardziej skape rozne ogonie kolor jakby brązowy i niekiedy znajdywalam skrzepy na tym ale to moze z 3 razy i normalne krpelki krwi , dzis maialam dostac okres no i faktycznie dostalaam , wczora bralam goracoa kapiel , zjadalam 3 aspirryny na prspieszenie okresu itd i dzis jest normalna krew zaczelo sie od takiej jasno cerwonej a jakaies 30 min byla normalna jak okres ale skapa troszke zauwazylam tam jakies skrzepy dziwne kreiwniki przezroczyste , jakby mięso :( powaznie :( az sie wystraszylam czy to jakas choroba czy co :( i teraz w miare normalna krew jak podczas okresu nie wiem co jest grane myslicie ze to ciąża :( ?? ja już wariuje od wpadki minelo 21 dni

Gość dinameka
Jakbyś byłam w ciąży to byś nie miala @!!!! @ w ciąży zdarza się niezwykle rzadko i nie wróży nic dobrego. Szanse na to że to ciąża są ZNIKOME ale jeśli się boisz - zrób test!

Gość okres w ciąży wcale nie jest
taka rzadkością! Moja mama powiedziała mi, że jak była ze mną w ciąży to miała okres przez 2 czy 3 miesiące - normalny okres, taki jak zawsze!

Gość maleńka 21
dinameka ❤️ dziekuje za wpisik , test zrobie piszcie jesli macie pojecie cos w tym temacie bo ja niestety mam znikome :( gdyż to był mój pierwszy raz kiedy brałam postinor

Gość maleńka 21
no to ładnie teraz to mam stracha :( kurde test zrobie jutro :( albo pojutrze bo chyba wyjezdzam do rodziny :( nie wiem co jest grane :( brzuch mnie boli jak przy normalnym okresie :( ale skoro jedni mowia ze to niemzoliwe ze bylabym w ciazy a inni ze normalny okres mozna miec przez 3 miesiace to ja dziekuje :( powątpiewam

Gość okres w ciąży wcale nie jest
zrob test to sie przekonasz. Szanse pewnie niewielkie, ale sie uspokoisz.

Gość maleńka 21
tu jest problem ,że niby to okres ale skapszy troszeczke , minimalnie i z dziwnymi skrzepami czasem :(

Gość oooo jak skrzepy to na bank
ciaża.....

Gość maleńka 21
:(

Nie sadze aby byl to okres,zazywajac postinor czesto sa wlasnie krawwienia ijakies dziwne skrzepy,w koncu to srodek wczesno-poronny,moze ma wlasnie takie dzialanie ze zluszcza wszystko z macicy...nie martw sie,krwawienie powinno ustapic,mysle ze takie sa wlasnie skutki dzialania tego leku...napewno nie jestes w ciazy... :)

Gość maleńka 21
Brown_Polish_Girl -- ❤️ dziękuje , troszke się uspokajam :) piszcie :(

a moze byc tez tak ze poprostu [postinor zadziala dobrze > Ja kiedy poronilam mialam takie same skrzepy Takie wielkie ze mozna bylo je rozwiniac i wygladaly jak kawalek skory . Ale jesli masz meisiaczke to sie nie masz juz czym martwic Wydaje mi sie ze poprostu mialas szczescie ze wzielas postinor ( jesli nie chcesz miec dziecka ) Nie martw sie Pozdrawiam

Gość maleńka 21
Eva_B ==> dzieki za opisanie twojej historii no moja wygląda bardzo podbnie :( z rana takie skrzepy jak nitki skóry :( sama nei wiem co to bylo mam nadzieje ,że nie ciąża :( nidgy wiecej takich sytuacji , obiecałam sobie ,że z seksu tez zrezygnuje na dłuższy czas ,bo chłopak z ktorym to robilam i bylam 2 lata powiedzial wczoraj ze jesli okaze sie ,że ciąża to sie wyprze , świnia nie wiem co sie stało :( i mam nadzieje ,że to była idealna lekcja życia! :( piszcie

Gość maleńka 21
????

Gość maleńka 21
wczorajszy okres był obfity , miał też skrzepy takie dziwne jakby nitki przeźroczyste i czerwone krwinki , a dzis leci niby krew ale mało :( jestem załamana :( myślicie ,że może to oznaczać ciąże ??