Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość DLA NATRETÓW

TU MOZECIE SE POOBRAZAC !!!

Polecane posty

Gość DLA NATRETÓW

czesto w kafe spotyka cie osoby które właza na czyjes topiki i tworza głupie zamieszania, próbuja zmieszac ludzi z błotem, obrazic, sama na takich sie natknełam, wiec ten topik powstaje z mysla o was. Tu sa ludki o te 💤 - zizi :classic_cool: - zozo :) - tita :( - koko :o - miki i mozecie wybrac sobie jednego lub kilka i poobrazac jak chcecie, powyzywac od róznych, zmieszac z błotem i wogóle wszystko to jest to miejsce w którym mozecie sobie ulzyc, wyleczyc kompleksy, urosnac w piórka, dowartosciowac sie !!!!! mozecie a nawet musicie TO robic TU a nie na innych topikach, zasmiecajac je, tu macie swój mały smietnik :) miłego obrazania LUDZIKÓW !!!!!! ps. one maja swoje imiona wiec mozecie sie do nich zwracac :) papa [cześć]

Gość DLA NATRETÓW
no zapraszam zapraszam, pomarudzcie tu a nie u innych, to specjalnie dla was zrobione !!

Gość klakierowa
a ja to bym w ryj strzeliła temu koko za ten paskudny wyraz twarzy, wez sie schowaj !!

Gość _tita_
Zozo, zdejmij czapkę, jak ze mną rozmawiasz! :)

Gość powtórka
💤 - zizi :classic_cool: - zozo :) - tita :( - koko :o - miki

Gość hehehehe........
dobry topik, tez spotykam sie z hamstwem, i w sumie dobry pomysł ten topik, wredule włazcie tu i chrzancie sobie do woli wszystkie przypominacie mi ziziego, czekacie az ktos wam cos do ryja wsadzi !!!!!!!!!

Gość szokkk
jestem w szoku, przeciez tyle tych natretnych babsztyli sie kreci a tu nagle pustka :| no SZOK !! gdzie jestescie ?? wstydzicie sie ujawnic ??

Gość no to sie obrazam
skoro moge :O

Gość I BRAVO DLA TEJ PANI

Gość NO I GDZIE
sa te wszystkie wredne szmaty, to kurwa dla was ten topik, jedze z niewyparzonym jedorem, dalej suki, włazic, tu mozecie sobie pierdolic swoje farmazony do woli !!!!!!! DLA NATRETÓW >>>> dobry topick :) tylko jakos suki pouciekały, widocznie im wstyd !!!!!!!!!

Gość barteczekkkk
ostatnio widziałem jak na jakims temacie maniury sie kłóca a niektóre to bym centralnie zajebał, czemu nie powarczycie tutaj, tylko tam takie madre jestescie, wstydzicie sie czy jak, mądre pizdy w pysku a jak co do czego to spierdalaja