Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość hmhma

24 latki co robicie ?

Polecane posty

Gość hmhma

gdzie pracujecie ile zarabiacie madzie juz dzieci

Koncze studia, rozgladam sie za praca, nie mam dzieci - nawet o nich nie mysle.

Gość asiulka88-84
czesc ja pracuje i jednej babci i jej sprzatam dom rowniez robie w telemarketinku a w wolnym czasie obsluguje solarium i robie tipsy na miesiac ma ok 2000 zl jestem mezatka i mamy cudowna roczna coreczke

Gość chciałabym się przyłączyć
narazie w domku obijanko:D a co będzie niebawem zobaczymy :) 🖐️

skonczylam studia, mam prace w swoim zawodzie, trwaly zwiazek, prawo jazdy i piekne zycie przed soba (mam nadzieje) :)

Gość Shamanka
a ja w wieku 24 lat będąc 2 lata po ślubie urodziłam swe pierwsze Dziecko, zrobiłam licencjat i poszłam dalej na mgr :) z pracą różnie bywa... raz jest raz nie ma. Ale narzekać na życie nie mogę, bo wybudowaliśmy dom :D

Gość aggata--
ja mam 25 lat koncze studia zaocznie pracuje w duzej firmie, jak na mnie sporo zarabiam:P mam faceta od dwoch lat nie mam dzieci, ale chcialabym miec za jakies 2 lata niecale

Hej, ja mam 24 i pół, po mgr poszłam dalej-jestem na I roku st. doktoranckich. Co do pracy-na razie jestem na tzw. przygotowaniu zawodowym w Kancelarii Prezydenta w mojej miejscowości. Co będzie dalej z pracą-zobaczymy. Raczej urzędnikiem nie będę. Obecnie nie jestem w stałym związku. W żadnym związku nie jestem, bo mnie interesują tylko poważne znajomości,a nie przelotne. pozdrawiam