Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość H 5 N1

Chciałbym mieć dziewczynę, która uwielbia seks

Polecane posty

Gość H 5 N1

Kiedyś wątpiłem w istnienie takich dziewczyn ale dzięki internetowi przekonałęm się, że takie istnieją. Tylko zastanawiam się, czy można rozpoznać to zanim człowiek zwiąże się z dziewczyną. Jak przebywam z koleżankami na studiach, to niektóre same gadają o seksie, pewnie to te które lubia seks. Ale pewnie jest więcej takich, któe lubią sks, tyle, że nie gadają o tym. W ogóle to słyszałem opinię, że wiekszosć dziewczyn lubi seks, więc niby nie ma sie czym przejmowac- jest duże prawdopodobienstwo trafienia na taką. Gorzej jak się trafi na taką, która nie lubi seksu. Ciekawe czy można jakoś to rozpoznać zanim się z nia chodzi?

Gość H 5 N1
o kurcze ale pustka

Gość trututu
chyba nie mozna rozpoznac ja po sobie nie dałam :P

Gość H 5 N1
nie dałaś po sobie poznac, że nie lusz seksu czy ze ubisz seks? I co bylo dalej? Ktos potem dowiedzial sie ze nie lubisz lub lubisz i jakie byly tego skutki?

Gość trututu
nie dałam poznac ze lubie a potem sie ujwaniłam i on tez sie ujawnił :) i jest suuuuuuuuuuuuuuuuuuper

Gość H 5 N1
to super a czemu nie dawalas po sobie poznac ze lubisz?

Gość trututu
bo w związku sex nie jest najwazniejszy-choc jest b.wazny a opowiadanie na "dzień dobry" o tym, że sie lubi może zrazic wartosciowego faceta ( takie niestety jest społeczeństwo) poza tym istnieje obawa,z e ktos to wykorzysta i sie z Toba nie ożeni :P

no niestety, ciężko wyczuc czy dziewczyna lubi seks. czasem pozory mogą mylić. ta która ciągle gada z kolezankami o seksie, stroi sie w kuse szmatki - byc moze bedzie sie wykręcała od łóżka migrenami. A ta niepozorna szara myszka, skromna i zamknieta w sobie - bedzie w sypialni wulkanem seksu :-P Póki nie spróbujesz - nigdy sie nie dowiesz! A z resztą, z facetami jest tak samo...

Gość H 5 N1
no wlasnie nie wiem czy sie trafilo, zalezy czy to rzadkosc czy nie

Gość estrogenna
ee wszytkie panny chyba lubia- chyba ze miały złe doswiadczenia i maja problem....

Gość uwazaj bo babki po
30 robia sie straaaaszliwie napalone :D

Gość trututu
chyba kobiety lubia sex mam tylko jedna kolezanke która nie lubi ale to chyab jest spowodowane technika jej faceta - wkłada i wyjmuje w ciagu 30 sekund i tyle

Gość H 5 N1
to dobrze ze wiekszosc lubi:)

Gość H 5 N1
Pragnę dodać że do tej pory jedyną dziewczyną jaką miałem był wał z kołdry który nazwałem Roman na cześć mojego wujka,pracującego jako ochroniarz na bazarze miejskim w Bełchatowie