Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość dzbanuszek w kwiatuszki

Depilujecie ręce? Bo ja tak!

Polecane posty

Gość dzbanuszek w kwiatuszki

I sugeruję, by te z Was, które maja bujny "zarost" robiły to. Owłosione ręce wyglądaja bardzo nieestetycznie... A idzie lato...

Gość ty małpeczkooo
:) 👄🌼 mocno zarośnięta jestes??:>

Gość nie mam zamiaru
brac z ciebie przykladu ;)

Gość żelasko w łapę i już
ja mam małe włoski na rączkach, więc aż do tak drastycznych kroków sie posuwać nie mam zamiaru

Gość coooo
juz nie macie co ze soba zrobic ??:O na głowie tez masz włosy a moze tez sa nieładne wydepiluje je sobie :O

Gość OConnor
Jak sie dobrze przypatrzę pod silne źródło światła i najlepiej pod lupą, to coś mi rosnie...:o Moge zostawić, czy jednak na wypadek jakiś fanatyków ze szkłami powiększającymi koniecznie wydepilować? Ja się boje wariatów 😭

ej ludzie... jak sami nie depilujecie to po co to sie wpisujecie i zartujecie z dziewczyny?? chwala wam za to ze macie gladkie rece i nie musicie myslec o ich depilacji :/ jak nie rozumiecie problemu to go nie poruszajcie.

Patrz, a mnie się wydawało, że ona nie ma problemu z depilacją, tylko z ludźmi ... Jak to się można pomylić :o

ja nie chcecie to sobie ich nie depilujscie co za problem robicie, nikt wam nie kaze. Jak komus one przeszkadzaja to czemu mialby tego nie robic? Na nogach tez nie depilujecie bo niby po co?

Gość nic po polsku
sory, jak pyta czy depilujemy to odpowiadamy, ze nie i koniec gdyby tematem topiku było hasło "topik dla osób depilujących ręce" to zrozumiałabym te zarzuty ale ona się PYTA ciemnoto

Czemu sie czepiacie dziewczyny? Ja akurat rozumiem autorke, bo też nie lubię widoku owłosionych rąk. I sama też depiluję, juz chyba ze 12 lat. Zapewniam Was, że sporo kobiet to robi.

nic po polsku> jestes pewna ze wszystkie posty tu byly tylko odpowiedzia: \"nie, nie depiluje rak.\" ??? bo ja niekoniecznie... piszesz \"sory jak pyta czy depilujemy to odpowiadamy nie i koniec.\" wlasnie tego \"koniec\" nie ma. zamiast tego ironia i wysmiewanie. a naprawde wiele kobiet depiluje rece i nie ma w tym nic takiego.. wiec zarty \"a na glowce tez depilujesz?\" czy cos w tym stylu sa naprawde niepotrzebne ;)

I bardzo słusznie, że robi, jak musi, ale ja ten topik odbieram mniej więcej tak: \"Dziewczyny, myjecie codziennie włosy? Bo ja tak, i sugeruję, żeby te, którym się przetłuszczają, to robiły...itp\" Nic na to nie poradzę :D

Gość coooo
boze jakie te niekotre dziewczyny puste :O zajmijscie sie czyms a nie o takie głupoty bedziecie mowic :O

Gość coooo
ale to nie sa zarty ja mowie powaznie do czego my zmierzamy były nogi pachy itd... zobaczcie co sie dzieje z ludzmi wymyslaja rzeczy od rzeczy jakies tam włoski ma na rekach to trzba depilowac bo to nieestetyczne ludzie no co z wami sie dzieje:O rozuemiem estetyka ale to juz przesada moim zdaniem a to forum dla kazdego i kazdy moze swoje zdanie tu wyrazic

Gość coooo
na czym sie zatrzymacie na głowie ???

Gość facet niestety
A ja mam głupie pytanie do WAS dziewczynki :) Na czym polega działanie kremów do depilacji ? Wystarczy nałożyć go na miejsce gdzie ma się włosy i zmyć ? Włosy odpadną ?

Ja nie depiluję. Mam w dupie opinie przypadkowych ludzi na temat urody moich przedramion. Już mi wrastające włosy na nogach wystarczą. Zgadzam się z Coooo. Niektóre nowe mody są co najmniej męczące i nie zamierzam za nimi gonić. Pzdr.

Gość o juzuuuu
depiluję!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Nie wyobrazam sobie inaczej!

Gość no ja też depiluje

tu nie chodzi tylko o mode, ktos uwaza ze mu przeszkadzaja cimne wlosy na rekach i ma z tego powodu byc niezadowolony z iebie to niech sobie je depiluje A ci co nie chca to nikt im nie kaze ani nie zmusza, tym bardziej ze niketore dziewczyny maja ladne rece, wlosy jasniutkie itd. Ja na przyklad nie mialam tej przyjemnosci wiec obie depiluje bo uwazam ze ldniej wygladaja nim wczesniej jakie mialam.

jedni depiluja, drudzy nie...moze i moda ma w tym jakis udzial..ale przedewszystkim to te wlosy przeszkadzaja...naprawde dziewczyna nie czuje sie dobrze gdy ma wlosy geste, dlugie, ciemne na ramionach...czasami sie czujemy bardziej owlosione niz facet..:|poza tym ja tak sie lepiej czuje.. tak samo wole miec gladkie nogi to i gladsze rece...a ze sie trzeba napracowac-nikt nie mowil ze bedzie latwo :P dziewczyny a jak depilujecie? krem? zyletka?

Ja golę co 4 dni, nic mi nie wrasta, nic nie kłuje, a ręce wyglądaja bardzo ładnie. Polecam :)

płomykowka, tak jest w momencie gdy dziewczyny ktore maja ladne rece, tj jasne, krotkie, delikatne, prawie niewidoczne wloski i zaczynaja je golic... to jest przejaw mody kulturowej i myslenia \"bo inni tak robia\" ale skoro inni tego potrzebuja bo naprawde maja z tym problem?

hej! ja depiluję :) i nie rozumiem dlaczego część z Was goli wszystko, oprócz rąk :O może nie golić nóg ? tylko ręce ?? przecież tam też rosną włosy :P a tak poza tym to niektórzy strasznie się dziwią, jak słyszą, że dziewczyna goli ręce... :O dlaczego ? :O

Ale nie wiem, czy wiecie, że jeszcze za czasów naszych babć kobiety nie depilowały nóg i wszystko było O.K. Może i miały mniejsze problemy z hormonami, ale brunetki jakiś ciemny meszek zawsze miały... i co? I nikomu to nie przeszkadzało, dopóki nie wymyslono środków do depilacji i trzeba było sztucznie wywołać popyt :D W śmiesznych czasach żyjemy ;)

Moze i w śmiesznych czasach żyjemy, ale ja czuję sie zdecydowanie bardziej zadbana gdy jestem wydepilowana, a poza tym mój mąż uwielbia, kiedy jestem gładziutka, więc chocby nie wiem co sie działo - będę zawsze wydepilowana :)