Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość dzbanuszek w kwiatuszki

Depilujecie ręce? Bo ja tak!

Polecane posty

Gość buakaahahahahhahaha
ja tylko do lokci, no kawalek za lokciami tez.Dziewczyny ktore chca pierwszy raz depilowac - kupcie plastry z woskiem, tak najlepiej!!! odrastaja ciemniejsze, i niewygodne to jest. Jak zapomnialam sie ogolic to masakra bo rekawkow podwinac nei moglam jak bylo goraco

vikaa bo ona zrobila najgoszy blad jaki mogla - wydepilowala je maszynka i dlatego takie sa. Tylko wosk, ewentualnie depilator

Gość SzymuśB
Najskuteczniejszą metodą depilacji owłosienia typu ręcznego jest przygotowanie papki. Podaje przepis: Serek homogenizowany mieszamy z igliwiem bądżjakiego drzewa iglastego i dodajemy szczyptę soli i posiekanej pietruszki. Smarujemy tą papką owłosione miejsca i owłosienie znika.

boze szymuśB ty masz te przepisy ze wlos sie na glowie jezy...... to samo na temacie o rozstepach wypisujesz :|

Gość ha ja też depiluje
myslałam ze to ja tylko:) i to depilatorem philipsa:) u kogos mi nie przeszkadzają ale u siebie nie lubie wiec depiluję i juz! i dobrze mi z tym, jak sie komus to nie podoba to niech tego nie robi! moje rece moja sprawa!!!!

Gość ha ja też depiluje
myslałam ze to ja tylko:) i to depilatorem philipsa:) u kogos mi nie przeszkadzają ale u siebie nie lubie wiec depiluję i juz! i dobrze mi z tym, jak sie komus to nie podoba to niech tego nie robi! moje rece moja sprawa!!!!

cześć.ja jeszcze nie goliłam ale mam zamiar.czyli na początek najlepiej jest woskiem?dlaczego?po tych 3tygodniach jakie włoski odrosną??