Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

zielonka

pytanie

Polecane posty

Gość Lorlana
ech, dosyć tego sprzątania. Jadę na basen się trochę zrelaksować, a potem wrócę do pracy:D narazie Miśki:P

no ja sobie właśnie też zrobiłam chwilę przerwy:) ale już prawie koniec... hurra:) na początku trochę żałowałam, że założyłam ten topik, wspominałam już zresztą o tym... ale teraz chyba jest inaczej, bo pisanie tu działa na mnie bardzo pozytywnie:) i jeszcze się tak przyjemnie czyta Twoje wypocinki Lorlana:) mam nadzieję, że basen Cię ożywi:) ja mam dziś lecieć na rolki ze znajomymi, liczę że nie będzie ofiar w ludziach:p buziaczki 🌼

Gość Lorlana
zniknęło wszystko, co wiązało się z Nocnym...

Gość Lorlana
a zgadza się Zielonko:D basenik wpłynął na mnie bardzo, bardzo pozytywnie:P potem byłam jeszcze w saunie i na solarium. Teraz czuję się znacznie lepiej:) a co u Ciebie:)?

a dlaczego zniknęło? to forum ma jeszcze chyba przede mną sporo tajemnic:P cieszę się, że basenik poztywny:) ja właśnie za pół godzinki lęcę na te umówione rolki:) pogoda ładniutka, więc happy jestem jak nie wiem co:) pozdrawiam:) i pewnie do wieczorka, bo wtedy znów wpadnę:) buziaczki 🌼

Gość Lorlana
taaaaaa:D przede mną też:D nic się nie martw...:) miłego rolkowania, nic sobie nie zrób Zielonko, bo kto mi będzie czas umilał na forum...:( buziaczki

Gość Lorlana
Zieloneczko?? Żyjesz? Nic się nie odzywasz- martwię się:D wracaj na kafe!!

taaaaaaaa! jestem, jestem :D ale tak mnie te rolki wykończyły, że musiałam się trochę położyc... dzień mi dziś jakoś szybko minął, a jutro kolejne latanie, święconka i tak dalej:P Lorlana, moja dobra duszo:) powiedz skąd jesteś? ja z Poznania:)

Gość Lorlana
cieszę się niezmiernie, że żyjesz:D już się martwiłam!!! fakt, jutro ciężki dzień... ja jestem z Tychów:P

nie, no żyję, żyję, hihi:D Tychy? kojarzę, choć nigdy tam nie byłam:) i co tam porabiasz? ten ciężki dzień mnie przeraża, szczególnie ostatnie zakupy i takie tam:P widzę, że zostałyśmy same na topiku:D ale tak mi się fajnie z Tobą gada;)

Gość Lorlana
to może wskakuj na gg:P?? co za różnica? jakbyś chciała to daj znać:) albo napisz na mojego maila majka_c@op.pl:D

Gość my my my itd
w górke

Gość my my my itd

Gość enlil
Hej Zielonko z Poznania!Dziewczyna z hirsutyzmem wcale mi nie przeszkadza,nawet interesuje mnie ,dlatego chętnie Cię poznam.Pozdrawiam.Mój mail:enlil@neostrada.pl

Gość ulalal a jaaa
no ale o co chodzi?? dokladnie??? jaki problem????

Gość Yaro
..mi osobiscie wcale nie wadzi owłosienie nawet silniejsze u kobiety...wrecz nawet mi sie podoba i w jakis sposób podnieca nawet..ale zawsze trzeba miec kompromis..w goleniu i nie goleniu ciała. pozdrawiam

Gość też mnie to nurtuje

Gość what is this about