Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość ostatnio ta niedobra

ha,ha-uwaga na sklepy!!!

Polecane posty

UWAGA WAŻNE!!! Przeczytajcie uważnie!!Czy robicie też zakupy w marketach? Te informacje mogą się przydać.Chcę was ostrzec przed tym, co mi się przydarzyło. Padłem ofiarą przebiegłych oszustek. Zdarzyło mi się to w TESCO na Kcyńska, ale mogło i gdzie indziej i komuś innemu.Oszustki działają następująco: dwie ładne dziewczyny koło 20 lat, przychodzą do waszego samochodu, kiedy ładujecie zakupy do bagażnika. Zaczynają myć szyby, a piersi im dosłownie wyskakują z bluzek. Kto by nie popatrzył?Jak im podziękujecie i zaproponujecie pieniądze za wykonaną pracę, odmówią i poproszą, by je lepiej podrzucić do następnego marketu np. Carrefoura. Jeżeli się zgodzicie,obie usiądą na tylnym siedzeniu i w trakcie jazdy zaczną się nawzajem pieścić. Następnie jedna z nich przechodzi na przednie siedzenie i zabierze się do robienia laski. W tym czasie druga kradnie wasz portfel. Mój portfel został właśnie tak skradziony w zeszły piątek, sobotę, dwa razy w poniedziałek i wczoraj też. ---------------------------------------------------- wesołych świąt :)

Gość bystra i spostrzegawcza
wiesz, bardzo ładnie zmyśliłeś tę historię, zrobiłeś tylkjo jeden mały błąd: skoro już raz cię okradły, to nie wpuiściłbyś icjh do samochodu następny raz... a pisdzesz, że parę razy ci się to zdarzyło. I 2 rzecz: skoro ukradły coi portfel to na następny dzień nie jechałbyś do hipermarketu, bo nie miałbyś dużo pieniędzy, a resztą zrobiłeś przecież zakupy poprzedniego dnia. Ładne historyjki wymyślasz

szkoda tylko, że bez sensu...

przecież to żart-chyba nie załapałaś o co chodzi;) poza tym-nawet pseudonim jest kobiecy-a wypowiada się facet-ha,ha:D

to ja ostatnio ta niedobra: chcialam sprawdzic czy znacie ten zart szkoda ze znacie poszukam szczescia gdzie indziej ;)

blu berry-f.erotyczne a taka powaga po przeczytaniu każdego postu.dzięki ,że chociaż ciebie to śmieszy:D

OConnor-tak jak ruda-to na bank:D

;)

wracam z pracy do domu po czym z namaszczeniem skręcam wała z kołdry i ocieram się o niego oczekując na polucję :classic_cool:

nie podszywacz pod osoby z poczuciem humoru nie powinieneś się podszywać to nie na twoim poziomie:D

> Tata z 6-letnim synkiem robi zakupy w supermarkecie. Kiedy przechodzą obok półki z prezerwatywami, synek pyta: > > - Tato, a co to jest ? > > - To są prezerwatywy, synu - odrzekł ojciec. > > - A po co one są ? - Kontynuuje malec. > > - Prezerwatywy są po to, żeby mężczyzna miał bezpieczny seks z kobietą-odpowiada ojciec. > > - Tato, tato, a dlaczego w tym opakowaniu są 3 sztuki ? - nie daje za wygraną chłopczyk. > > - Widzisz synu, bo to jest zestaw dla młodzieży uczącej się: raz w piątek,raz w sobotę, raz w niedzielę. > > - Tato, tato, a dlaczego w tym opakowaniu jest 6 ? - pyta synek > > - Widzisz synu, to jest zestaw dla studentów: dwa razy w piątek, dwa razy w sobotę, dwa razy w niedzielę - odpowiedział

nie rozumiem mej wczesniejszej wypowiedz i cierpie na rozdwojenie jazni: peuperyzacja mej mentalnosci nie obliguje mnie do dalszej merytorycznej konwersacji z sama soba nie wiem: moze to wpychanie dromaderom w odbyty drazy kokosowych z biedronki tak mnie rozkojarzylo?

chodzilo mi o wypowiedz z 20:43

Pewnie te draże, bo już są passe... Proszę się nie podszywaczyć mało oryginalnie :P

podszywacz rozwalasz mnie...chyba zdejmę wrotki z nóg i przywale ci kółeczkiem...co do tej jazni masz racje:D

Do wiadomości: Izby Skarbowe Urzędy Kontroli Skarbowej Rozporządzenie Ministra Finansów z dnia 15.01.2006 r. w sprawie ustalenia osób opodatkowanych oraz określenia sposobu opodatkowania Art. 1. W związku z ustanowieniem nowych przepisów w sprawie ściągania podatków i nakładania kar, podaje się do wiadomości wykaz osób podlegających opodatkowaniu. 1. Panny cnotliwe - podatek od luksusu - 100 zł 2. Panny niecnotliwe - podatek od użyteczności publicznej - 150 zł 3. Stare panny - podatek od nieużyteczności publicznej - 200 zł 4. K*rwy - podatek dochodowy - 1500 zł 5. Mężatki - podatek obrotowy - 110 zł 6. Stare babcie - podatek od nieruchomości - 80 zł 7. Dziwki - podatek od ruchomości - 1800 zł 8. Żonaci z wdową i dzieckiem - podatek od spadków - 50 zł 9. Kobiety w okresie - podatek VAT - 80 zł 10. Nosiciele HIV - podatek od darowizn - 200 zł 11. Panny w mini - podatek od widowisk - 1000 zł 12. Spółkujący w krzakach - podatek leśny i gruntowy - 2500 zł 13. Spółkujący w samochodzie - podatek drogowy - 200 zł 14. Teściowie - podatek od nakładów zbędnych - 500 zł 15. Kobiety w ciąży - podatek od wartości dodanej - 800 zł 16. Małżeństwa - opłata za użytkowanie wieczysta - 700 zł Art. 2. W związku z koniecznością natychmiastowego i właściwego wprowadzenia w życie powyższych przepisów karze podlegają: 1. Wdowcy - za zniszczenie mienia społecznego - 600 zł 2. Bezdzietne mężatki - za sabotaż - 900 zł 3. Panny z dzieckiem - za prowadzenie działalności bez zezwolenia - 400 zł 4. Kawalerowie - za kłusownictwo - 300 zł 5. Rozwodnicy i rozwódki - za dezercję - 200 zł 6. Mówiące, że to pierwszy raz - za składanie fałszywych zeznań - 180 zł 7. Cnotki powyżej 18-go roku życia - za nieterminowe świadczenia - 100 zł Rozporządzenia wchodzą w życie z dniem ogłoszenia. Podpisał Minister Finansów

To już chodziło na gadu-gadu. Bzdura całkowita. Moze się to i owszem kiedys zdarzyło, jeśli facet taki napalony to i sie zgodził- czgeo oczekiwał- szybkiego, darmowego numerku??!! Co za ochyda!! i dostał po kieszeni- hehe. Jednak to jest stara opowieść już, wieć bez przesady.

Gość oj dziewice zawsze coś
stara czy nie ale czasem jara...tyle dylematów erotycznych ,ze trzeba sie wyładować

Gość Draza Kokosowa
OConnor - przepraszam Cie bardzo - nie jestem wcale passe.