Śliwka w Polonezie 803 Napisano 3 godziny temu 3 minuty temu, Mateoo napisał: Tego nie wiedzą przed spotkaniem i zapłaceniem za obiad Nie wiem jak u Gieni i nie mówię, że to jej przypadek, ale bywają i takie, co ich fama kroczy przed spotkaniem. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
baba jędza wezwać księdza 12 Napisano 3 godziny temu 2 minuty temu, Shameless AngeR napisał: Sens życia płaskiej - co kto napisał, nawet dla jaj na kafeterii, a żeby jeszcze powrzucać to na swój profil, to już ekstaza. Jedyna, na jaką ją stać. Wszystko dla mojej ulubionej pijaczki, śledzina Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Еlciаа 596 Napisano 3 godziny temu 1 minutę temu, Fifofa napisał: Myślę nie jedna z tąd wybrała All Pacino niż Masimo 365 dni w roku. Chodzi o to że trzeba potrafic być z kimś tylko dla pieniędzy, bo nie uwierzę że naprawdę podoba jej się 85latek. No ja nawet jakby mi dawali miliony z 85 letnim facetem bym nie była. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Shameless AngeR 93 Napisano 3 godziny temu 1 minutę temu, baba jędza wezwać księdza napisał: Wszystko dla mojej ulubionej pijaczki, śledzina żegnam, wstrętnico. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
baba jędza wezwać księdza 12 Napisano 3 godziny temu 3 minuty temu, Fifofa napisał: Myślę nie jedna z tąd wybrała All Pacino niż Masimo 365 dni w roku. Pacino to dziad nad grobem, w dodatku menel mentalnie, więc co ty bredzisz. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
baba jędza wezwać księdza 12 Napisano 3 godziny temu Przed chwilą, Shameless AngeR napisał: żegnam, wstrętnico. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Dwa donuty pączek tak 202 Napisano 3 godziny temu 3 minuty temu, Śliwka w Polonezie napisał: Nie każdy, tak. Ale na trudnym rynku towar dostępny tanio zawsze znajdzie popyt. Czasem lepiej włożyć w krowiom kupe mniej się człowiek ubrudzi Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Fifofa 274 Napisano 3 godziny temu Przed chwilą, Еlciаа napisał: Chodzi o to że trzeba potrafic być z kimś tylko dla pieniędzy, bo nie uwierzę że naprawdę podoba jej się 85latek. No ja nawet jakby mi dawali miliony z 85 letnim facetem bym nie była. Może więcej gada sensownie i o czyms niż pisać nie mam dziewczyny. Szuka po forach i znaleźć nie może. Jednak lepszy AllPacino. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
lybed 15 Napisano 3 godziny temu 21 minut temu, Śliwka w Polonezie napisał: Co ona na wózku jeździ? 20 minut temu, baba jędza wezwać księdza napisał: Chwilowo, bez obaw Oczywiście narobiła tu dramy jest jakas sprawiedliwosc jak ostatnio tu bylem kilka razy to smiala sie ze ja jezdze przyszłą kryska na matyska kto wie pieprz moze w boga zaczne wierzyc jak bedzie tak dalej karal moich oponentow teraz czekam czy ukarze nadwaga tych ktorzy mnie od grubasow wyzywaja 1 Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Еlciаа 596 Napisano 3 godziny temu 1 minutę temu, baba jędza wezwać księdza napisał: Pacino to dziad nad grobem, w dodatku menel mentalnie, więc co ty bredzisz. Jak nad grobem to tym bardziej by wybrały, wtedy szybko ślub a potem spadek i do końca życia jest ustawiona. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Dwa donuty pączek tak 202 Napisano 3 godziny temu 2 minuty temu, Еlciаа napisał: Chodzi o to że trzeba potrafic być z kimś tylko dla pieniędzy, bo nie uwierzę że naprawdę podoba jej się 85latek. No ja nawet jakby mi dawali miliony z 85 letnim facetem bym nie była. Ja mając do wyboru 85 letni mlner vs malowany nawet bym się nie zastanawiał tylko spytał jakie Lamborghini mi kupi huh Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
baba jędza wezwać księdza 12 Napisano 3 godziny temu Przed chwilą, Еlciаа napisał: Jak nad grobem to tym bardziej by wybrały, wtedy szybko ślub a potem spadek i do końca życia jest ustawiona. Ty to masz łeb, Elcia ;)) 2 Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Mateoo 0 Napisano 3 godziny temu Przed chwilą, Dwa donuty pączek tak napisał: Czasem lepiej włożyć w krowiom kupe mniej się człowiek ubrudzi A jednak Anastazji się nie brzydzisz a pewnie tez ma niejedną wenerę Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Onaaaa 1635 Napisano 3 godziny temu 7 minut temu, Fifofa napisał: Myślę nie jedna z tąd wybrała All Pacino niż Masimo 365 dni w roku. Za stary choć może dla jego majątku nie jedna by wybrała. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Еlciаа 596 Napisano 3 godziny temu 1 minutę temu, Dwa donuty pączek tak napisał: Ja mając do wyboru 85 letni mlner vs malowany nawet bym się nie zastanawiał tylko spytał jakie Lamborghini mi kupi huh Tzn jesteś blacharą 1 Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Onaaaa 1635 Napisano 3 godziny temu 33 minuty temu, Еlciаа napisał: a czy 13 lat młodszy to juz przegięcie? Nie to jeszcze ujdzie. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Dwa donuty pączek tak 202 Napisano 3 godziny temu 1 minutę temu, Еlciаа napisał: Tzn jesteś blacharą A po co mi obszczymorek tak to chociaż na fajne projekty by była kasa huh Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Еlciаа 596 Napisano 3 godziny temu 1 minutę temu, Onaaaa napisał: Nie to jeszcze ujdzie. ٩(♡ε♡)۶ Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Fifofa 274 Napisano 3 godziny temu (edytowany) 5 minut temu, Onaaaa napisał: Za stary choć może dla jego majątku nie jedna by wybrała. Jakaby gadał sensownie przy okazji jezdzila na festiwale filmowe Top czerwony dywan, luksusowa i swoją furą z ...enka i butami co by tutaj do końca życia większość nie kupiła nawet jakby zbierali całe życie. Inny poziom Lezak milionerczi jak biedak bez butòw. Do znanych top aktoròw Dzony Dep była na ty. Edytowano 3 godziny temu przez Fifofa Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
lybed 15 Napisano 3 godziny temu 5 minut temu, Еlciаа napisał: Jak nad grobem to tym bardziej by wybrały, wtedy szybko ślub a potem spadek i do końca życia jest ustawiona. typowe myslenie nieroba Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Еlciаа 596 Napisano 3 godziny temu Przed chwilą, Dwa donuty pączek tak napisał: A po co mi obszczymorek tak to chociaż na fajne projekty by była kasa huh Bo jesteś pustakiem lecącym na hajs hajs hajs Golddiger. ;D Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
starra mendah balkonova 50 Napisano 3 godziny temu 3 minuty temu, Еlciаа napisał: Tzn jesteś blacharą dla mnie ten Pacino to jest za stary ale Masimo z kolei jakby sie dziabdziac z anime chlopczykiem albo kreskowka, jest zbyt nierealny jak nie jestes topmodel i krindz Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Dwa donuty pączek tak 202 Napisano 3 godziny temu 1 minutę temu, Еlciаа napisał: Bo jesteś pustakiem lecącym na hajs hajs hajs Golddiger. ;D Odmowilem najbardziej lachona z 5 nieruchomości Bytom huh Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Еlciаа 596 Napisano 3 godziny temu 1 minutę temu, lybed napisał: typowe myslenie nieroba W każdym razie muszą najpierw z takim trochę pozyc a ja jakbym miała się kolo niego położyć to Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
orkiestra księżniczek 95 Napisano 3 godziny temu 5 minut temu, baba jędza wezwać księdza napisał: Pacino to dziad nad grobem, w dodatku menel mentalnie, więc co ty bredzisz. Pacino to jeszcze młodzieniaszek widziałam zdjęcia miliardera berniego ecclestona, który będąc blisko 90 został ojcem na którym jego żona trzymała to małe dziecko na ręku, a drugą ręką podtrzymywała męża na jakichś schodkach ten obraz był naprawdę wymowny mówiący więcej niż tysiąc słów. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Еlciаа 596 Napisano 3 godziny temu 1 minutę temu, Dwa donuty pączek tak napisał: Odmowilem najbardziej lachona z 5 nieruchomości Bytom huh A może i tak by chciała intercyze więc chúja byś dostał. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Onaaaa 1635 Napisano 3 godziny temu 1 minutę temu, Fifofa napisał: Jakaby gadał sensownie przy okazji jezdzila na festiwale filmowe Top czerwony dywan, luksusowa i swoją furą z ...enka i butami co by tutaj do końca życia większość nie kupiła nawet jakby zbierali całe życie. Inny poziom Lezak milionerczi jak biedak bez butòw. Zależy od sytuacji w jakiej sie znajdują w życiu. Im w gorszym położeniu tym taki bogaty stary atrakcyjniejszy. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
lybed 15 Napisano 3 godziny temu 1 minutę temu, orkiestra księżniczek napisał: Pacino to jeszcze młodzieniaszek widziałam zdjęcia miliardera berniego ecclestona, który będąc blisko 90 został ojcem na którym jego żona trzymała to małe dziecko na ręku, a drugą ręką podtrzymywała męża na jakichś schodkach ten obraz był naprawdę wymowny mówiący więcej niż tysiąc słów. baby sa jednak glupie Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Fifofa 274 Napisano 3 godziny temu 1 minutę temu, Onaaaa napisał: Zależy od sytuacji w jakiej sie znajdują w życiu. Im w gorszym położeniu tym taki bogaty stary atrakcyjniejszy. Ale by była top Chadòw na kolacji jakby zrobił imprezę jakby przyszli jego kumple po fachu. Tam nie było takich pier dooow jak tutaj. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Onaaaa 1635 Napisano 3 godziny temu 4 minuty temu, Dwa donuty pączek tak napisał: Odmowilem najbardziej lachona z 5 nieruchomości Bytom huh Dobrze robisz. Udawaj niedostępnego o ona z rozpaczy przepisze na ciebie te nieruchomości Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach