Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość facet niestety

Na czym polega depilacja ?

Polecane posty

Gość facet niestety

Mam głupie pytanie do WAS dziewczynki Na czym polega działanie kremów do depilacji ? Wystarczy nałożyć go na miejsce gdzie ma się włosy i zmyć ? Włosy odpadną ?

Gość tak__
Tak nie odpadna a raczej rozpuszcza sie :)

Ech...związki zawarte w kremie rozpuszczają włosy, a raczej rozpuszczają w nich tam cos tam i można je łatwo usunąc specjalna szpachelką- przesuwasz poprostu załączoną do opakowania po skórze i tyle, po krzyku. Dokładnie (!!!!!!!!!!!!!!) zmywasz krem z włoskami kore zostaja i tyle. A po co Ci??;)

Gość facet niestety
Jestem strasznie zarośniętym facetem. O ile włosy na klacie i nogach mi nie przeszkadzają, tak włosy na plecach wyglądają bardzo nieestetycznie. Dlatego chce się ich pozbyć przynajmniej na okres wakacji - żeby wyjść na plażę ...

Gość ale przy kremie dlepilacyjnym
jest tak jak przy goleniu... włoski odrastaję coraz mocniejsze, jedyna różnica to to, że nie są tak ostre jek po goleniu, ale odrastają tak samo szybko. tobie potrzebna jest depilacja z cebulkami, taka trwała, np woskiem... niestety boli... i trzeba mieć wprawę... mój mąz ma podobny problem do ciebie... wczoraj właśnie robiłam mu ramiona i plecy woskiem....