Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Mortisha

Najlepszy znak Zodiaku!!!

Polecane posty

Gość byk to j est to
Te kłykciny powyżej ,które napisały , ze byk to tylko sie zalac w trupa pottrafi i ze byki nie grzesza uroda.A ilu bykow ty klykcino ,znasz? Jednego ? i to ma byc miarodajna odpowiedz? do owczarni lub obory z wami

Gość zielone jakieś takie
e tam wcale nie fajnie tu sie zaraz wszyscy kłócić bedą i sobie dogryzać:O:O

Gość ciezkie we wspolzyciu
sa :koziorozce, skorpiony,barany (mezczyzni).. sex z nimi bomba, ale zycie codziennie moze byc baaardzo trudne :o zwlaszcza dla delikatnej i wrazliwej osoby, z ktora sie zwiazaly Maja swoje zdanie i czesto wymuszjaja pewne rzeczy, sa indywidualistami , bywa ,ze sa nieczuli na lzy drugiej osoby.

Gość jedna taka..
Koziorożce i strzelce najlepsze-inteligentni,wrażliwi,kochjący. Nie lubię :bliźniąt,panien,wag

Gość a ja lubię
strzelce - są optymistami i tym zarażają , lwy za wyciągnięcie pomocnej łapy w potrzebie, wodniki do pogadania o głupotach, rybki do spokojnych zwierzeń, koziorożce do wiernej wytrwałej miłości, bliżnięta do ploteczek przy kawie, panny do dbania o porządek w domu- raki na brata łatę. Co do innych znaków, szczególnie baranaów i byków, złe same skojarzenia. Jeśli się im nie podporządkujecie, zadyma gotowa, no i lubiąąąą pieniążki, nie zawsze swoje.

Gość Ismena
Byk Byk i JeSZCZE RAZ bYkKKK Byk jest z natury koneserem i znawcą wyrafinowanych przyjemności. Uwielbia przebywać w miejscach, gdzie są pieniądze - w bankach i wielkich firmach. Nie żałuje również wydatków na eleganckie i markowe stroje, które podkreślają jego atrakcyjność. Byk uwielbia jadać na mieście, ale byle co nie zadowoli jego wyrafinowanego podniebienia. Elegancja i luksus są jego życiową dewizą. Wydaje on dużo pieniędzy na balsamy, kremy oraz kosmetyki pielęgnujące i upiększające. *Anielska uroda, inteligencja. *Seksualne pociąganie. *Przyjacielska *Wielkie serducho *Wie czego chce *Kocha dom i dzieci ************************************************************************************* Byk Byk Byk ByK bYk Byk Byk Byk ByK bYkByk Byk Byk ByK bYk

A moim skromnym zdaniem najfajniejsze sa Panie Byk:)lubie tez panny i skorpiony a jezeli chodzi o facetow to Baranki sa takie jak napisaliscie ale lubie takich ludkow:)

Gość dobra raba
Najukochanszym znakiem jest RAK .

Gość eeeeeeeeeeeeeeeeee
nikt nie lubi RYBEK???? to one są najlepsze!!!

Gość eeeeee tam
wiadomo nie od dziś, że naj... naj... najlepszy znak zodiaku to PANNA :D

Gość waga32
a co sadzicie o ona waga-on skorpion

Raczki są siuperrr :P czasami chodza zakręone i do tyłu ale co tam najlepiej dogaduje sie ze SKORPIONAMI, RYBAMI, WODNIKAMI, PANNAMI pozdrawiam wszystkich

Gość jakos zyje
a ja zgadzam sie z zalozycielka topiku;) oczywiscie WODNIK :classic_cool:

Gość ballbinka
baranki oczywiście :D byk:D , lew :D , skorpion :D , rybki:D

Gość piratka ble
ja jestem baran i pieniądze nie są dla mnie najważniejsze! ludzie po co tak kalsyfikować i tworzyć jakieś głupie stereotypy.błagam.wierzycie w takie rzeczy wywróżone z gwiazd: ten się urodził wtedy to jest miły dobry, a ten się urodził kiedy indziej to jest bezczelny, złodziej ble ble ble przeraża mnie to, niedługo będą sie wszyscy zabijać o takie głupoty jesssssuuu...

Gość piratka ble
klasyfikować miało być:P

ja jestem LEW (czyli najlepszy znak ;):P) spotkałam BARANA- strasznie chamski ignorant (ale spotkałam tylko jednego, więc nei wiem jak reszta)

Gość wierzę_wyłącznie_dobrych_ludzi
byki mężczyźni to porażka!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Okropni tyrani i bardzo zazdrośni i najgorsze, że myślą iż zawsze racja najważniejsza należy do nich... BYKI SĄ OKROPNE!!!!!!!!!!!!!!! NIE DO ŻYCIA!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Gość piratka ble
charakter i temperament wcale nie są zależne od tego spod jakiego znaku jesteśmy.to tak jakbyście wierzyli w każdy horoskop w każdej gazecie.moja koleżanka kiedyś tak pracowała że pisała horoskopy i wcale nie jest jaką wróżką czy coś.dali jej gazety sprzed kilku lat i miała po prostu przepisywać te stare do nowych.no więc bez przesady......każdy człowiek jest inny i niepowtarzalny:) ja lubie wszytkie i nie zwracam na to uwagi kto jest spod jakiego znaku:)

Gość jaaaaaaaaaaaaaaa
ja jestem skorpionek i musze przyznac ze to najgorszy znak zodiaku!jestem niesamowicie wredna i mściwa!!!

Gość piratka ble
eh ludki ludki, sami ubieracie się w stereotypy...ale i tak was wszystkich lubie:P :D:D:D

a ja uwazam ze najlepszy jest SKORPION przynajmniej zawsze mowi prawde prosto z mostu ...JAK KOCHA TO DO BÓLU I JAK NIENAWIDZI TO TEŻ DO BÓLU.Skorpiony sa najlepszymi najbardziej oddanymi i wiernymi przyjaciolmi, w seksie tez sa doskonale.Ja jestem skorpionkiem i meza też mam skorpionka i bardzo dobrze sie nam żyje.A innego skorpiona rozpoznam na odległość.Pozdrawiam.

Gość pysia212
Na plusika zasługują: Baran BYK :D(mój facet) Rak Koziorożec no i jeszcze Waga

Gość Bliźnięta
Bliźnięta:D oczywiście;)

NA PEWNO NIE WODNIK (JEŻELI CHODZI O KOBIETE) BO KAŻDY WODNIK JEST ZAZDROSNY TAK, ŻE POTRAFI ZABIĆ (WZROKIEM)!!! KTO SIĘ ZE MNĄ ZGADZA? BARANKI, RYBKI GÓRĄ!!!