Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość uwagaNaoszustów

ile osób uprawia na forum reklamę szeptaną?

Polecane posty

Gość uwagaNaoszustów

widzę,że bardzo dużo.Dziewczyny te wszystkie tematy i porady typu- odkryłam rewelacyjny krem na rozstępy czy rewelacyjny środek na odchudzanie to nic innego jak reklama tylko w nowej,skuteczniejszej postaci.To nic nie ma ze szczerością tylko z forsą!!

Gość ale przecież
ja nic nie mam z tego, że polecam komuś na kafeterii krem nawilżający, który kupiłam i okazał się fajny

Gość hehehe jasne
A KWC na wizażu to też reklama! Puknij się w łeb

Gość uwaga..
jasne...

Gość hehehe jasne
wiara w ludzi widzę umarła..... A może ludzie "reklamują" dane kosmetyki bo nie chcą żeby firmy je wycofały ze sprzedaży, bo są dobre i nie wyobrażają sobie że mogłoby ich nagle zabraknąć??

Gość uwaga..
szkoda,ze nie czytaliscie artukułu w wyborczej.Tam czarna mamba-która okazuje sie facetem(a nie kobieta) przyzaje sie do tego ,ze na kafe reklamuje w taki spoób różne rzeczy.

Gość uwaga..
ci ludzie mają za to normalne wynagrodzenie.Nikt chyba nie powatpiewa w dobre intencje kolezanki z forum.A ta moze manipulowac ludzmi do woli.

Gość taa zwłaszcza ta cała
aniusianiusi czy cośw tym stylu która nieustannie reklamuje ATW, myślę że chodzi tu głównie o firmy typu Avon, oriflame, Atw itp. Chociażrozwaliło mnie kiedyśjak laksa napisałą w temacie próbki kosmetyków że dostała próbki bodajże od firmy Applause w zamian za promowanie tej firmy na forach internetowych.. Szok...

Gość noob
powiedz mi: i co z tego ? nie wiem czy sa naprawde takie osoby, które lecą i kupują każdy produkt o jakim tylko usłyszą, ja do takich nie należe, mam swoje sprawdzone produkty ale jeżeli na coś sie decyduje, np. chcę kupić jakiś krem pod oczy to czy usłyszę "szeptaną reklamę" na forum, czy też "głośną w telewizji" , albo od hostessy promującej, czy też będę siedział 3 godziny w sklepie i decydowała sie na zakup jednego kremu sposród 10 jaka jest w tym różnica ? Coś i tak musze kupić, mam wiec do wyboru: słowa anonimowej babki z tv, słowa "kogoś" z neta, opinie kolezanki, która miała (ale składa sie tak, że zadko którys z kremów przez nią uzywanych działą tak samo rewelacyjnie na moja skórę), albo reklame naklejoną na opakowaniu kremu, więc nie widzę w czym problem ?

Gość kurs masaz tajski warszawa kra
nie kazdy cos tam promujacy jest koniecznie oszustem - niektore rzeczy sa lepsze niz inne

Gość jakires
ale jezeli ktos poleca cos z avonu albo oriflem to tez nie mozna mu od razu zarzucac reklamy..w koncu nie wszyscy to konsultanic...raczej wiecej jest klientek niz konsultantek

tiaaa od razu...aty niby skąd wiesz o tych oszustach?może sama takowym jesteś? i na przyszłóść: nie wierz we wszystko co piszą w gazetach...jak napiszą że ufo przyleciało na ziemię i reklmują kosmetyki to pewnie też uwierzysz.Śmieszna jesteś...

Gość niebieskoookaa22
ja zachwalałam balsam do ciała AA malinowe :P Kosmetyki kolorowe Sephory:P żel Nivea pod prysznic :P ... tja... płaca mi za to :o :o :o phi, w ogóle przestane pisac...

Gość reklamaaaaaa
wiecie ale może byc tak ze jakas firma faktycznie płaci komuś zeby ten chodzil i pisal po forach ze ich kosmetyki sa super itd i w ogole mu pomogly w tym albo w tym. No moze sie przeciez zdazyc cos takiego.

Gość Do oswieconej
Tak, tak... ha ha ha, a na forum ksiazek wciskaja ksiazki. Zajob z ciebie!

Gość udowodniona hahaha
bez przesady dlaczego na nia najezdzacie, tak jeste napewno niektorzy to pisza beziteresownie by komus doradzic ale napewno sa ludzie ktorzy w taki sposob reklamuja swoja firme i w tym nic złego. Trzeba sceptycznie podchodzic to tego co ludzie pisza i mowia i bezgranicznie im nie ufac, mozna sie zasugerowac poczytac wiele opini spytac kolezanek i znajomych i wtedy kupic. ale to nic zlego tak jest sa ci ktorzym za to placa i sa ci ktorzy kupili okazal sie super i zareklamowali i juz

Gość Ale jakie to pomylone
Tak i przez to tych, ktorzy szczerze doradzaja to sie obwinia o to czego nie robia. Dostaja dziewczyny z diet, oskarzane, z ksiazkek itd

Gość ciekawe ciekawe

Ludzie chca poradzic dobry kosmetyk a Ty sie ich czepiasz. Co Ci do tego czego ja albo ktos inny poslycha...wez wylyzuj!

Gość vickyyy
Prawda leży jak zwykle po srodku :) Wiele osob reklamuje tez swoje aukcje na allegro, pytajac np. "co sadzicie o tej torebce, sukience, czy modna itd". I pewnie tez wiele osob reklamuje pewne produkty. Na pewno nie wszyscy. Ja czasem sie dziele swoim doswiadczeniem, a niczym nie handluje ani nie mam z nikim ukladu. Coz - zycie... :) Pozdrawiam 🖐️