Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...
RC +

Marzenie Leżaka...

Polecane posty

1 minutę temu, Po co ci to wszystko tak napisał:

A no ma dużo znacznie np czytałem że na sony tap11 tablet nie idzie wgrac win7 tylko 8-11 a co dopiero starsze

Niektóre biosy chyba som kastraty

Dobrze, ale to jest tablet... PC zawsze był bardziej otwartą architekturą... na wielu windowsowych tabletach była wersja windowsa, która nie pozwalała ci instalować aplikacji poza sklepem... w PC to nie do pomyślenia

Tablety a PC to dwa światy.

Jedyny obiektywny problem to brak wsparcia dla sterowników, np wielu nowoczesnych komponentów nie uruchomisz i będzie to taka skrajna głupota, instalowanie starego oprogramowania na nowszy sprzęt bo tak i już... dać się da, pytanie na co... z głupoty chyba...

1 minutę temu, RC + napisał:

Dobrze, ale to jest tablet... PC zawsze był bardziej otwartą architekturą... na wielu windowsowych tabletach była wersja windowsa, która nie pozwalała ci instalować aplikacji poza sklepem... w PC to nie do pomyślenia

Jedyny obiektywny problem to brak wsparcia dla sterowników, np wielu nowoczesnych komponentów nie uruchomisz i będzie to taka skrajna głupota, instalowanie starego oprogramowania na nowszy sprzęt bo tak i już... dać się da, pytanie na co... z głupoty chyba...

Tylko że to tablet z bebechy pcet jedyny taki sony poczytaj o tap11

Aha wiesz, że XP 32 bit ma limity pamięci RAM jakie jest w stanie obsłużyć... także jedynie 64 bit wersja do nowych PC.

H

A słyszałeś o takim cudzie techniki jak wirtualizacja starych systemów na nowym sprzęcie...

instalujesz Linuxa lub wiochandowsa 11 jak cywilizowany człowiek i potem sobie wirtualizujesz tego XP pod VirtualBox lub Pararelsem

A słyszałeś o takim cudzie techniki jak wirtualizacja starych systemów na nowym sprzęcie...

instalujesz Linuxa lub wiochandowsa 11 jak cywilizowany człowiek i potem sobie wirtualizujesz tego XP pod VirtualBox lub Pararelsem

No to nie to samo w okienku mieć 

Ogólnie trochę go słychać chyba trzeba pasty mu wymienić temu retro 😆

Przed chwilą, Po co ci to wszystko tak napisał:

No to nie to samo w okienku mieć 

Ogólnie trochę go słychać chyba trzeba pasty mu wymienić temu retro 😆

Jak w okienku? xD fullscreena robisz i masz jak pełny system. Nic nie widać poza pulpitem XP.

Potem wychodzisz do natywnego OS kombinacją klawiszy.

7 minut temu, RC + napisał:

A ty rozumiesz wgl sentyment i frajde z retro czy tylko nowe uncharted 4 i gta 6

Słychać go będzie bo to intel wciśnięty w malutką budę... ale pastę można zmienić jak najbardziej.

A ty rozumiesz wgl sentyment i frajde z retro czy tylko nowe uncharted 4 i gta 6

Jakbym nie rozumiał to nie miałbym dedykowanego PC do emulacji.

A do retro, to się instaluje na retro sprzęcie, a nie jak jakiś dziwak pod 7-gen windowsa XP 😆 😆 😆 

2 minuty temu, Po co ci to wszystko tak napisał:

Bo nawet wolę sobie zrobić setup nowy niż w świat gry 8dplynac i biegac za glupie misje przynieś zerwane kwuatki z doliny mamutow gdzie masz wierdol od maszyn xD 

Horizon Forbiden West... mam na dysku... wynudziła mnie strasznie, jak i nowy God of War... te hity sony takie są właśnie.

God of War na PS2 był kozacki, obie części, a ten nowy to taka popierdółka... tatuś z synulkiem i jakimś łbem wiszącym. ganiają po korytarzowym lesie który udaje otwarty świat.. xD

a w spider-manie 2 z Petera zrobili cucka... nie przemawiają do mnie te gry od Sony 

Edytowano przez RC +

God of War na PS2 był kozacki, obie części, a ten nowy to taka popierdółka... tatuś z synulkiem i jakimś łbem wiszącym. ganiają po korytarzowym lesie który udaje otwarty świat.. xD

a w spider-manie 2 z Petera zrobili cucka... nie przemawiają do mnie te gry od Sony 

Mi się podobał nowy gow ale pierwszy raz miałem okazję gre grać gdzie som takie paski zdrowie jak na strategii tylko w tpp

Horwjzon też ale wtedy miałem anastazje i 0 obowiązków matka jeszcze wszystko ogarniala rzeczywistości 

1 godzinę temu, RC + napisał:

nie przemawiają do mnie te gry od Sony 

Dobra kupiłem sobie następny kadłub wyszedł mnie 37zł a samej kości ram 99zł warte także może być 

Będzie na podłogę do sypialni 3 monitory 2 biura + retro jakbym chciał coś mocniejszego na drugim sygnale obrazów 

Dobra kupiłem sobie następny kadłub wyszedł mnie 37zł a samej kości ram 99zł warte także może być 

Będzie na podłogę do sypialni 3 monitory 2 biura + retro jakbym chciał coś mocniejszego na drugim sygnale obrazów 

To podaj specyfikację tego najnowszego, zobaczymy co tam drzemie. XD

To samo co w najlepszym tylko 128ssd zamiast 256

czyli... jaki cpu, ile ram i czy jest dysk w środku.

Bądź aktywny! Zaloguj się lub utwórz konto

Tylko zarejestrowani użytkownicy mogą komentować zawartość tej strony

Utwórz konto

Zarejestruj nowe konto, to proste!

Zarejestruj nowe konto

Zaloguj się

Posiadasz własne konto? Użyj go!

Zaloguj się